Отговори
# 225
  • sf
абе тука напоследък страшно затишие... ееех, кога беше времето когато изписвахме една тема за 2-3 дни. ... толкова съм свикнала с форума, че ми е тегаво като се влачим така

# 226
  • Sofia
katiABV, честит ви месец!
donsyy, вярно че е пусто напоследък - ама то кърмене, хранене, докато изпишат новите мами и докато се изгради режим - това е положението Simple Smile.
надявам се вече да се захлажда и да щормуваме южен парк по цял ден Simple Smile.

# 227
Аз пиша,пиша ама нищо не излиза,днес трудно влизам във форума. Twisted Evil Ох,Надина пак ми е крива,само бучи,неиска и да яде днес,дано поне утре сложат климатик,че в панелките така се е нагряло. ooooh!Някой няма ли новини от Марти?Там-там,Фил,Титини къде сте?ЧРД на Веси,всичко най-най!  bouquetКати и на вас честит празник,много да ви радва Давид!   bouquetБорянче,добре дошла,чакаме снимки на Делян!  Hug Гери,знам как се чувстваш!Първия път приемах раждането като приключение и нещо свято,а сега като  изпитание и мъчение.Всички ми пожелават успех,ама тоя път знам какво имат впредвид.Опитвам се да променя нагласата си за малкото време,което остава. Confused

# 228
  • София
Аз да се оплача,мъжа ми ходи до магазина и като се върна целия изпохамап по краката-бълхи.Чудя се с тези малки деца дали може да пръскаме?

# 229
  • Sofia
Иве, някой беше казал, че ако кажеш на пръскачите, че има новородени в апартамента и те се съобразявали какво да ползват. Ама много гадно това с бълхите!!!

Яна, стискам палци да ви сложат утре климатика Simple Smile. Аз сега чакам да дойдат да сложат нашия. Въпреки, че май големите жеги поотминаха.

# 230
Иве, и моя мъж миналата година го бяха нахапали и бях напръскала всички обувки, а от вкъщи- само в коридора. Едва ли навреди на бебовците- все пак те нямат работа в коридора.
Ние пък снощи имахме хлебарка- някаква заблудена явно, но много гадно ми стана, изпитвам ужас от тея гадини....

В понеделник имаме годишнина от сватбата, а хал хабер идея си нямам какво да купя на мъжа ми...

# 231
Честит рожден ден на Веси, да е жива и здрава!   bouquet

Благодаря за отговорите за нощното хранене - ние снощи устискахме  Hug - точно в 12 се събуди да яде, после промрънкоти в 3.20, ама аз му дадох само малко водичка, залъгалката и заспа и се събуди точно в 6 часа, че и мен събуди  Laughing Доволна съм от нощта, за пръв път се наспах и яз, не бях мигнала цяла седмица и ходех като сомнамбул. Ох, дано и тая нощ успеем и да затвърдим режима  Praynig

Sandcastle, и аз имам проблеми с гадните конци - днес съм ревала от болки, щипене, парене и си направих отвара от лайка - седях половин час в легена с него и сега се чувствам добре. Иначе не се търпи, не знам гной ли е, какво е, но си е рана в крайна сметка  Confused Освен това мен ме изгориха с йод и целият ми задник и кръст са в ужасни рани от йода, та се мацотя с кво ли не  #Crazy

А кога изведохте бебчо за пръв път на разходка? Аз още оня ден го изнесох на двора  - първо за 15 мин,после за 1 час и днес смятам за 1, 5 часа поне да свиква, че педито каза да го извеждам по малко - фонтанелата била голяма и имало нужда от витамин Д  newsm78

# 232
преди малко Ева се оригна и заедно с малко храна повърна и секрет от носа слезнал в гърлото й, обаче има и малко кръвчица-една капка.Дали е нормално?

# 233
  • София
Здравейте,

Да се оплача, ние още сме със жълтеница и били-рубина и е завишен, почвам терапия с фенобарбитал. Много съм притеснена и направо ми се къса сърцето, че ще тровя малкото съкровище от сега с лекарства, но дано да се оправи  Praynig
Казаха ми да не спирам да я кърмя.
Относно режима - при нас липсва такъв,яде на 2,5 -3, но в различни часове на денонощието и съответно имаме 7 или  8 хранения. Сама си прави пауза от 5-6 часа.

Аз всяка вечер съм в Южния парк, понякога и сутрин, ако има желаещи може да се видим.

# 234
  • София
Мерси за отговорите,ще пробвам да викна някоя фирма за утре,нашата от която съм доволна или са на почивка или работят.

Честит Рожден Ден Веси!!!  bouquet

# 235
Мунка-колко е билирубина????

# 236
здравейте, Имаме си бебе Мартин  - роди се на 15 юли 2850 - 50 см.  - малко преждевременно.  Изкарахме жълтеница и сега сме  в къщи на режим с усилено хранене. Раждането беше с епидурал и мина горе долу добре . Бебока яде на 2.5 -3 часа - кърма и АМ - кога каквото има.  НОрмално ли  е  да яде по 70-80 мл като е толкова малък ???

# 237
Здравейте,не ми остава много време за компа и затова само надниквам от време на време,даже снимки не мога да смогна да ка4а!
4естито на новите мами ,а на 4акащите леко раждане.   bouquet
Ние ве4е сме на 11 дни,ядем през 3 4аса,сам си се буди и си иска. Колики още няма ,но ве4е ги о4аквам .Вие 4ай4ето на HIPP против колики откога запо4нахте да го давате?
Това е засега от мен,отивам да полегна 4е не се знае каква нощ предстои  Rolling Eyes

# 238
здравейте и от нас - все още 2 в 1  Mr. Green
Ама нещо нито ми се говори нито ми се пише - само си ви чета  Hug
Веси честит ти рожден ден   bouquet
Яна направо ти завиждам за болките, при мен нищо - май ще си ходя аз в Патологията  Tired
някой нещо да зане за Марти?

Последна редакция: ср, 25 юли 2007, 17:09 от Там-там

# 239
  • София
Ianamama, раждането може и да не е ужасно изпитание. Поне за мен не беше; мина едва ли не като между другото. Не мисли, че непременно ще е като първото. И... ами, винаги можеш да искаш упойка.

Гоце, по-добре не пръскай с децата с отрови. Смени всички дрешки, чаршавчета и др. подобни и ги пусни на висока Т в пералнята. (и вашите също). Изнеси дечковците навън и поръсете, примерно, с frontline. Някоя ампула за големи кучета. От всички препарати, за които се сещам, е най-безопасно. Идеята му е да навлиза в кръвта на животното. И... ами, те се ближат там, където са били мазани и, за разлика от други, странични ефекти никога никакви не съм забелязвала.

kami27, не ми звучи като нещо опасно. Ако искаш се обади на педиатъра да питаш, но не се панирай. Бебе Давид имаше един път... как да кажа, оцветени сополки - секрети. Много обаче не се впечетлих - и моите са същите. Те сега май си вадят всички гадости от синусите... но не съм сигурна за това. Във всеки случай една капка не ми звучи като особено тревожно явление.

Общи условия

Активация на акаунт