НОЕМВРИйски мами сладурани-страшни бърборани

• 11 627
  • 288
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте,

Никой не се смилява над мен да ми прати рецептата на Дес и аз само преглъщам гладно-гладно  Embarassed

Като говорим за колички, някой от вас знае ли, защо помпащите се гуми на количките са дадени като опция, т.е.като нещо по-добро от другите варианти, и колко често се помпат тези гуми-не е ли голям ангажимент?

Моята беше Маг Ингланд с помпащи се гуми. Опция са - в смисъл тогава се доплащаше 20 лева и ти ги сменяха на място - махаха тези, които са на количката и слагат помпащи се. Моите бяха кошмар - преди всяка разходка трябваше да се помпат,  таткото каза, че вентилите им не струват и изпускат, накрая сменихме вътрешните гуми с такива с автомобилни вентили и се родих.

# 226
Приказливка,ей сега ти я пращам

# 227
Мойто всеоще доста скромни познания в областта на количките мекарат да си вадя следните изводи:

Помпащите гуми са предимство,ако са качествени (четейки Приказливка какъв кошмар е преживяла...)  та,помпащите гуми по-плавно и леко минавали през разни неравности и дупки и не се тресе толкова количката! Ако са хубави,най-много да се наложи да се залепят 1-2 пъти - всеки пука гуми все пак Simple Smile

Килограмите на количката четох,че били доста важни защото дори да има асансор постоянно се смъква по стъпалца,бордюри и т.н ... не знам.

Друго - ако количката все пак е тежка,е садължително всички колела да са маневрени (проблема го има при някой триколки) защото,ако не се върти едното колело ще трябва да сем маневрира като се повдига съвсем леко на задните колела,а ако е тежка...  ooooh!

Та така...засега май-това понаучих,пък ще видим по-нататък - то преди да си изпатиш,не става  Laughing

Сладурке,направо ме разби!  Joy   искам да цитирам само нещо,защото все пак предполагам,че някой момичета няма да имат време да прочетат...

Цитат
  anonimche написа:
здравейте .. извинявам се много че пиша в тази тема .. може би мястото не е подходящо но спешно се нуждая от съвет .. има ли вероятност д съм бременна ако момчето е било с белъо а момичето не .. като се има в предвид че той не се е изпразвал .. някои казват че преди да свърши момчето отделя 1 2 капчици сперма .. е възможно ли е,моля помогнете..днес ще правя тест но от прочетеното тук разбрах че е рано за тест защото са минали едва 3 дни от акта .. моля помогнете

отговора :  К'ъв акт, като е бил с гащи и не се е празнил?    

Цитат
   еми и аз не знам точно как да го обясня .. затова ще го обясня с малко вулгарни думи .. той пак си го е вкарал но е бил с белъо .. но не се е изпразвал

отговор... : Най-доброто, което можеш да направиш, е да забравиш за секса в следващите 3 години.  [/color]

ха ха ха ха ха ха   Joy  [/b]

# 228
  • Плевен
Аз от скука се чудя какво да правяи от ровичкане из разни бебешки форуми вижте на какво попаднах- http://forum.rozali.com/viewtopic.php?t=1192 ,баси смеха,ама прочетет всички коментари. какво става с тия тийнеджъри....
Това ме разби тотално,то бива необразованост ама чак толкова.Къде е живяло това момиче под похлупак ли,сега има толкова информация че направо е странно че е толкова неосведомена.Да се чуди човек да се смее ли,да я съжалява ли?

# 229
  • Пловдив
 Joy  Hug здравейте, хора. аз мноого отдавна не бях наминавала от тук, а то било шоу Mr. Green

# 230
Бъдещи мамчета, какво ще кажете всеки да сподели къде смята да ражда и мнения за различните болници

# 231
  • Пловдив
аз съм в пловдив. засега съм решила в Селена, защото моята докторка работи там. а и ходих няколко пъти, като първо впечатление ми хареса. иначе не съм чувала никакви отзиви за там.

# 232
Да допълня само за помпащите гуми. Като се изключат проблемите, които си имах, иначе си е голям рахат. Не те притесняват дупки, бабунки и прочие. Гази сняг и лед като за световно. За качването на бордюри - моята Маг Ингланд тежеше 14 кг  и я качвах на бордюра с малкия си пръст, лятната ми количка тежеше 5 кг и ми трябваше доста сила и в двете ръце за да я кача. Освен теглото е важно и как е балансирана количката - колко назад е изнесена дръжката.

# 233
Еееееееееее няма такъв смях честно ви казвам......... rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo newsm62 newsm62
Сладуркааааа отде го изрови тва бе душа moresmile И на мъжо го показах (малко разнообрази в работния ден Mr. Green) умря си от смях.....
ПростоАЗ,ама ти съществени моменти не си показала бе миличка....Та кой не прочете докрай няма да разбере съвсем нещата hahaha Joy

Аз още незнам къде ще раждам,но определено бях доволна от 1АГ Св.София Twisted Evil

# 234
  • София
Ей, момичета - дайте лек за тоя кръст, че ще се мре. Едвам мърдам  Cry
За раждането - аз ще раждам в Шейново при лекаря който ме следи. При него раждах и първия път. Решила съм, че не искам ВИП стая.

# 235
Здравейте и от мене майчета!
Ей, момичета - дайте лек за тоя кръст, .........
За мен най добрия лек е лежане с възглавничка на кръста и лек масаж от мъж ми...
така се спасявам аз от болките в кръста.
За раждането...в Бс няма опции - варианта е един - болницата...няма частни клиники
или пък други болници в които да израждат. Така, че за бургазлиики е ясно къде ще
раждат...друг е въпроса при кой...
има време обаче, аз ще го мисля като наближи...сега ми е още рано.
И тук независимо, че морето е наблизо, жега ни мори..., а като съм на климатик в офиса и почва
да ми дращи гърлото  Rolling Eyes няма угодия  hahaha
Желая ви прекрасен ден. До утре!

# 236
Момичета аз набързичко да ви питам някоя от вас знае ли откъде мога online  да си поръчам body butter,ама наситина искам масло,не нещо друго.Предпочитам да е натурално какаово,ма може и друго.Моля да се включите с помощ,че що сайтове обърнах все лосиони предлагат.
Jutoo,пробвай да се мажеш с Диклак,мисля,че облекчаваше ставните и мускулни болки и по принцип питай лекаря си-чак такива дълги и продължителни болки не е нормално.

# 237
  • София
На Диклака пише, че в 3-ия триместър не се ползва от бременни.  Sad

# 238
хей,мацки!Днес се живее,а?Отпусна ни малко тая жега...

Ама бъбрите ли бъбрите!За секса, кво да ви кажа...какво беше секс? newsm78  Mr. Green нямам желание и аз..от жегите ли от какво ли, а и татито май не е много навит и той се притеснява май от бебка.

Дес, бе да вземеш да ми сложиш stork-girl Днес бяхме на консултация и док (търновския ми) каза - срамни устни!Госпожица е! Heart EyesИначе всичко ни е суперрр, много съм щастлива! Hug

Момичета, искам да ви се похваля.Нали съм с едни американци танцьори на фолклорния фест в Търново и те бяха тук пред 4 години и са ми големи приятелчета.И вчера 3 ма от тях (най-близките ми дружки от групата) ми направиха мини baby shower!Не знам дали сте чували за тази традиция, тя е американска - канят се приятели на бъдещата майка и те й носят разни подаръци за бебето.Изобщо, ама изобщо не страдат от тия наши суеверия - нищо предварително!Та, поканихме ги на вечеря у дома...и имам невероятни подаръци!!!Ще ги наснимам и ще ви ги покажа - дрешки, хавлийки, играчки, дори кошче за кола (страхотен избор са направили, взели са го от тук, на Чиполино).Толкова съм щастлива! Grinning Не виждам защо да не си доставяме това върховно удоволствие полека лека да си купуваме бебешорски неща!Ми това е част от щастието да си бременна!

Целувам ви и пак ще пиша!

# 239
  • София
Дита, честито ти розово щъркелче   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт