Сутрин се събужда, оглежда се, вижда "тата" и се започва едно та-та-та-та
А той разбира се се дуе като паун, не се говори с него
През деня като започне да татка и се оглежда да го търси, ама то са едни мелодични гальовни интонации, не е за приказване, подмазвачка такава
Пък мамамамамаамамам е само тревожно и настоятелно, когато има зор някакъв, аз съм за спешни случеи по подразбиране
А иначе седи стабилно момичето, но не може да се изправя, не я и карам де, тя ще си усети.
За плодовете, аз давам ябълков сок, ябълка и банан пасирани заедно, черешки давах като им беше сезона, нашата доки казва че на който плод му е сезона него да давам суров, само това лято да е на нектарини, по нататък може и праскови и кайсии, че нектаринките са "голи" , круша съм давала, имах едни домашни ранни много сладички. Сега й правих сини сливи, сварени и й дадох водичката, действа й разхлабващо, другото го намачках, но не знам дали има смисъл да й давам, то като е минало 5 мин да ври, едва ли нещо полезничко е останало

Виж сирене и мляко прясно или кисело не съм давала още, вероятно сега след консултацията ще въведем сиренце.

големи станаха.И ние днес по повод на гостито на баба и дядо голям "лаф" им спретнахме, с едно нежно гласче- а на тях медец им капе на душичките 

)