"На планина или на море Декемврийчето се смее и расте"

• 9 645
  • 286
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
Ние днес имаме годишнина от сватбата. Преди 4 години на този ден с мойто гадже, станахме съпруг и съпруга..... Laughing
Ето да се почерпите за наше здраве

Последна редакция: чт, 26 юли 2007, 11:51 от Nikki_Ivanova

# 151
НИККИ,ЧЕСТИТА  ГОДИШНИНА!

# 152
Момичета, вижте това :
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=201384.40

Ники, честита годишнина!   bouquet

# 153
  • София
Ники,честита годишнина!Желая ви много щастливи години семеен живот!

# 154
Ники,честита годишнина!!!
да попитам тези от вас които са записали децата на детска кухня как ги храните с тези чорбички  newsm78 сухар ли да слагам във всяко ядене  #Crazy струвами се много абе незнам  newsm78

# 155
НИКИ, ЧЕСТИТА  ГОДИШНИНА!  newsm51

Да сте живи и здрави и много щастливи в семейния живот!  baloni

# 156
Здравейте момичета.
Честита годишнина Ники и да се обичкате много с мъжлето ти!
Искам да ви похваля малката си госпожичка днес и дадох доматче с очакването че няма да и хареса понеже е леко кисело но нищо подобно хапнаси го като стой та гледай явно ние ще сме все ядни а не като мама злояди от малки

# 157
сори за спама но ..... да гласуваме за тази идея: http://www.bankazaidei.com/?p=ideas&id=1238&s=

# 158
Никки,честит празник-желая ви:Да сте живи и здрави, много щастливи и да плавате славно по бурното море на живота, "въоръжени" с любов и разбирателство, в които да се разбива всяко цунами!

На свеки,незнам дали ще разчитам,виждаме се веднъж месечно,но Лори е зависима от мен и скоро няма как да й я дам за по-дълго време.
Лорито,освен "деде" преди месец като каза,сега е на вълна"бабабаба,бебебебе",няма мама,няма тате.....Имаме чашка на Дисни с мек накрайник и девойката я хареса.Най-новото при нас е че се опитва да се набере на обиколника и да наддникне какво има извън него.

NaughtyВидях две бебчета в новия брой на сп.Мама.Имаме си нови медийни звездички,честито! А мамите що мълчат Thinking

Бързам да стягам багажа,че утре заминаваме с Лори.За сега съм успяла само със списъка,ама пред компютъра и с игрите и разходките незнам как ще го приготвя.

Хайде чао за сега!

# 159
Момичета Георги не говори още,ама като ви слушам ми звучи много вълнуващо,еееех как ли ще се почувствам като чуя мама  Laughing
Гласувах за Елвира,но не мога повече от един път както някои други мами,разпратих линка,нека всички го направим и дано всичко да се оправи и да завърши добре Praynig Praynig Praynig
За свеки какво да кажа-давам го,ама както ви се оплаках след последния път вече не знам..Много често ходи по голяма нужда малкия по 5-6 пъти на ден,днес се обадих на лекарката и тя се поскара защо не сме го завели досега,та утре сме там.Че и жестоко подсечен беше когато го вземах последния път,ама стига съм се оплаквала,аз съм си виновна туй то Crossing Arms
Ники честита годишнина!!!!! Да сте живи и здрави и все така щастливи и да си имате поне още 1-2 зверолинчета като Пешката  bouquet Сподели после как празнувахте  Wink
Отивам,че малкия се събуди

# 160
Честита Ви годишнина Никки Иванова !   bouquet
Да се обичате и тачите вечно във времето с половинката и само хубави мигове  Peace

desidm, гласувах !
shrew , развали ми хубавото лятно настроенийце с тази препратка  Outta Joint ...   Peace .. ох а дали на Бебевита соковете и пюретата са наред ...  newsm78.. на нас доста ни присъстват в менюто  Praynig
Как може такова нещо , тц тц - доста неприятно !!!

Мъжете са на разни екстри / големите мъже, де  Wink/ , малкия спи ...а аз реших да драсна някой ред ....  Grinning
Времето е супер - як вятър има днес и се живее направо  newsm68
Пасирала съм банан - чака в хладилника да му дойде реда, пък да видим ...

Ива - бебе , ако за готови пюрета питаш - те са до 48 часа максимум в хладилник, разбирай 3 дни храниш  Peace
За домашни, аз след като се допитах също, правя така...
Ако съм приготвила нещо сутринта - най-късно до вечерта същия ден го давам.
Само ако се сложи във вакумиран буркан, мисля можеш да го оставиш ден , два. Peace
Ина нк, казвай бързо кои са избраниците ?  Party .... аз много отдавна не съм купувала бебешки списания...
А между другото в тази връзка : Шемет, моля дай повече инфо за тези детските книжки , сайт ако има нещо ...  newsm78 Мерси предварително !

# 161
Честита годишнина, Ники!   bouquet

# 162
Ники, Честита годишнина от сватбата! Желая ви много любов и семейно щастие!  newsm51
Black_Kitty суровият домат май е алерген, така че внимавайте с него!
desidm, гласувах.
ина_нк, кои са тез звездички?
 Hug

# 163
Бебе Ноела на мама Мимина и Нели  на мама Веролина!

# 164
  • Бургас
и аз се замислих за пюретата на Бебивита, щото и ние много ги ядем, че и ни харесват  newsm78

И благодаря за пожеланията, поне до платинена сватба да стигнем  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт