"На планина или на море Декемврийчето се смее и расте"

• 9 333
  • 286
  •   1
Отговори
# 255
[ Grinning ха ха  мерси за мнението  Hug , ама незнаете как изглеждам сега като петниста хиена, в опити да опазя Жижо от слънцето поизгоряла качествено на бански   Party

Не се прави Naughty Искаме снимки Whistling

Ние днес се обзаведохме с кошара за игра и с проходилка.Ама нали още не седим та полежахме малко в кошарката и много бързо ни омръзна Crossing Arms

Пълзииииииим,ама ....................назад Whistling

Последна редакция: пн, 30 юли 2007, 17:13 от liletka

# 256
Аз отдавна не стерилизирам. А за къпането - голям ужас ми е - ние се къпем ПРАВИ! Изобщо не иска да седи в коритото, все се изправя и се държи отстрани, и аз все внимавам да не се хлъзне и да си разбие главуната! А баткото така хубаво се занимаваше в коритцето!
Аз от 4 години, т.е. откакто имам деца не съм спала повече от 8.00 часа. Баткото ми е ранобудник, най-късно в 7.30 се буди. Има и малки изключения от време на време, но рядко. Вечер късно си ляга, задължително е след 22.00 часа. Бебката е същата Tired. Всяка сутрин най-много до 7.30 спи. Да не съм чула да се оплаквате, че бебоците ви стават в 9.00! Laughing
Клеми, много сте сладки! Сложи една снимка и на Никол, де!

# 257
  • София
Привет от нас с Неличка  Hug

Първо да честитя на Аспасия, di_ и всички останали имащи повод!   bouquet

Най-накрая се завърнахме от село! Ей голяма жега, в най-горещите дни, на най-горещото място. Някои дни се спасявахме в палнината над Сандански, ама нямаше голяма разлика.

Та сега най-важното - Нели вече е християнче. Кръстихме я миналата неделя, но толкова много е плакала... От както се е родила не плакала толкова, накрая и аз ревнах  Cry

Сега по другите въпроси - мда, изтипосаха ни в този брой на Мама  Sunglasses Много медийно участие много нещо  Party

За уменията
  - от миналата седмица си пуска играчките от количката и наднича да види къде са паднали  Laughing след което някой трябва да й ги подаде и пак да ги пусне и така...
  - Иначе не лази, само се избутва с крачета и се търкаля настрани с избутване и така стига целта.  За изправяне пък съвсем и дума не може да става още Simple Smile  Седи горе-долу с придържане.
  - казва Баба, Тата, Дада и комбинации, или пък само си съска, но ги казва съвсем неосъзнато, не разбира кой е тата, баба и т.н.
  - ужасно много се радва на животни, като с особено внимание се радват гълъбите
  - на братовчед си - като го види и се ухилва и се размазва от кеф, на никой не се радва и пищи така

Някой беше питал за чашите с  накрайницил. Аз позлвам B Free с мек накрайник и съм доволна. По принцип като продукти съм доволна от др . Браун.

alex_shu, аз бях питала за столчетата Romer, та моля те пусни инфо тук ако искаш, ако още някоя мама се интересува да прочете, ако не на лично, както решиш.

Vessito и ние се кърмим още. А от месец и през нощта  Confused

Нели я къпем легнала в анатомично корито, но многе не седи вече така и прминаваме на седнал вариант.
Бети твойта Венетка ме изумява пак, направо прави да се къпете вече  Grinning Сладурана  Heart Eyes

Хайде ще ме извините за дългия пост, ама нали отдавна не съм се отчитала...

# 258
  • Русе
Честит празник на di Да сте много ,много щасливи заедно!  bouquet
Честит рожден ден и на aspasia !Бъди жива и здрава!  bouquet
Бойко също ,като Венетка все се изправя ,като го къпя.Хваща се за ръба и се изправя ,като струна.Не мога да го сгъна да седне.Много приказва ,но нищо смислено.Понякога ми се струва ,че казва Айде ,Мама,но май не го мисли newsm78.
Предната седмица срещнах maiche.Eлито се е оправила.Мисля ,че са на море и за това не пише.
Аз също кърмя,но с дохранване.През ноща го кърмя по 2-3 пъти.
Момичета,които давате АМ.Да ви кажа ,какво се случи.Още вчера ми се стори странно млякото ,което направих на Бойко ,обаче си помислих,че съм толкова разсеяна вече и съм сложила по малко лъжички ,и е станало по рядко .За това ми се струва странно.Тази сутрин същата работа newsm78.А той си го цока! Слагам по обяд на пюренцето АМ,опитвам на вкус #Crazy ,кисело! ooooh! Praynig #Crazy #2gunfireНаправо превъртях!Явно от жегата се е прецакало!Направо си е пийвал айрянче! Така ,че внимавайте и опитвайте!Аз от днес го държа в хладилника.Добре ,че се размина само с разтройство.Ако е нещо неспокоен и ме претисни ще звъня на педи.

# 259
Имам 1 спешно питане:За аборт при неконстатирана от лекар засега бременност трябва ли направление. Т.е. Сигурна си, че си бременна, но не искаш да ходиш при Джипито къде отиваш?

# 260
  • Бургас
iv4ok предполагам направо в частна клиника или начастно при доктор гинеколог.

# 261
  • София
или отиваш направо в болницата и си плащаш.

# 262
Ние учим азбуката,засега сме на А А А А А А А А Joy Joy Joy

Проходилката ни е като кола с волан и фарове и в момента Алекс упорито се опитва да счупи волана Thinking

# 263
  • София
офффф, нашата проходилка се радва на интерес от страна на ния половин час Thinking а има толкова джаджи отгоре, свири, дрънчи, трака, шумоли, и на люлка става.
ама не става и не става. с какво да й привлека вниманието за повече от минута??????????????????????????????????????????????

# 264
Благодаря за информацията, ще предам!

# 265
Честита годишнина, Ди! Бъдете живи и здрави и много щастливи тримата заедно! А по-късно и в разширен състав! честит рожден ден и на Аспазия! Сбъдване на всички розови мечти! Иначе Коко е 1:1 с Нели на Веролина.

# 266
Чибураторке,виждам,че си онлайн,аре да пушим,че аз вече се чудя какво да правя newsm78 Мъжът ми е на работа до 23.30ч.А аз се подмотвам тук,Алекс спинка и даже не се е събудил още да пие водица Whistling

А,решила съм утре да направя на бебчо бисквитена торта Laughing,ама само с бисквити и нишесте.Дали ще стане нещо? newsm78

# 267
Чибураторке,виждам,че си онлайн,аре да пушим,че аз вече се чудя какво да правя newsm78 Мъжът ми е на работа до 23.30ч.А аз се подмотвам тук,Алекс спинка и даже не се е събудил още да пие водица Whistling

A така ? ...... ! Shocked Офертата да не е по случай седмицата на кърменето  ....  newsm78  hahaha Wink
Ама и аз какво се правя ?! То сума ти деца вече хапват като големи хора , само аз мойто Георги на вечеря го държа здраво вързан в количката, да гледа какво плюскаме ... а то милото писка неистово и течат едни лиги ....  Rolling Eyes
Днес се смилих и пъпешче му дадох да смуче, както казвате и резултатът не закъсня : течен и оранжев и най-вече много  Rolling Eyes Flutter
Ох да си призная и аз съм от пушещите кърмещи майки  Embarassed
Я да попитам, някой обели приказка за кухнята На "Хан Аспарух" , пък и аз добри отзиви имам за там : знаете ли дали разнасят по други детски ясли храна и сьщо там държат ли на навърщени 10 месеца или не е задължително ?

# 268
Ние учим азбуката,засега сме на А А А А А А А А Joy Joy Joy

Проходилката ни е като кола с волан и фарове и в момента Алекс упорито се опитва да счупи волана Thinking

liletka ,проходилката ви да не е на Чико ДиДжей - нашата е такава?!  Wink И днес съм много доволна,че беба имаше голям напредък с нея и най-сетне започна да обикаля както си му е редът!  Laughing
Да се оплача - днес отидох да записвам детето за кухня и се оказа,че ще правят ремонт (до към 15.09.  #Crazy )! Показаха преди няколко дни по ТВ -та точно нашия пункт,че било голяма мизерия и айде,кмета ни се развихри веднага (нали наближават избори!  Rolling Eyes ) Та така ще трябва да ходим другаде,а то ще е една лудница!  ooooh! А и този пункт ми беше толкова близо!  Crossing Arms Ама няма как!
Лека и непробудна нощ от мен!  Hug

# 269
Добро утро. На мен ми разказаха за този репотраж. Лошо, но после ще тънете в предизборен лукс, така че си струва временните неудобства.
а за попушването- Embarassedи аз съм в отбора. Сутрин се курмим и вечер 2 пъти или обратното. Аз се съобразявам и с Коко, и с вредния си навик. Слава богу ми е единствен (навикът, де!).

Общи условия

Активация на акаунт