"На планина или на море Декемврийчето се смее и расте"

• 9 327
  • 286
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Алексатор чибуратор , пуйката с тиква е 190гр да. Купувам  я от кварталното магазинче (Дървеница), така като се замисля не съм я виждала другаде  newsm78. Magesta , мерси за предложението- ще потърся. Другите меса не ги яде, защото няма нищо сладичко и си мислих в крайна сметка дали да не прибавям към всичко тиква, за да прояде малко по-разнообразна храна. Намерих едно мляко което пие- Милумил, но не ми се ще да го двам, защото има повече захар и ванилия.

# 271
  • София
Beti, ето я и каката:
http://images18.snimka.bg/003571841.jpg
А ето как се грижи за него:
http://images18.snimka.bg/003571984.jpg
http://images18.snimka.bg/003571987.jpg
 Относно уменията, не съм се замисляла да ги систематизирам... newsm78 Седи стабилно седнал от месе, лази упорито от 2 дни, днес даже докопа кабелите на компютъра. Мамосва и бабосва, още не татосва.  Mr. Green Закача се с всички, но най-много със сестра си. Проходилката я обича, обикаля цялата къща с нея, но откакто пълзи от 2-3 дни май не я долюбва чак толкова, колкото преди. В бънджито пък вече не иска и 1 секунда да седи.  Rolling Eyes
Ааа, относно къпането, от месец-два се къпем двамата с него под душа, иначе е мишън импосибъл, а така е голям фен.
А спането...не ми се говори, заспива към 11 и в 6-7 е буден вече, като междувременно се е събудил около 1381236132147 пъти вечерта.

# 272
  • Бургас
Ние стабилно пълзим и за това стабилно падаме. Днес увеличихме бройката с още едно падане. Май спалната не е най-подходящото място за игра.Сега ще постилам на пода, то това отдавна трябваше да го направя, ама все си казвах, че не може толкова бързо да се придвижва до нйния рай.......да де ама явно можело..... #Crazy

# 273
Момичета, много го бях закъсала цяла сутрин. Събудих се със страхотно главоболие, което доведе до ужасно гадене. Добре, че баба ми си беше вкъщи да гледа децата. Сега съм добре вече, слава Богу!
Понтес, не се крий! Видях те! Grinning
Клеми, много е пораснала каката! И каква грижовна е станала!

# 274
2 дни да ме няма и хоп темата ще свърши:) да ви се похвалим и ние си имаме зъбче Grinning но с пълзенето сме малко като раците на заден ход.А сега с яденето незнам какав режим да въвеждам,вие как се храните. Аз храня малката сутрин бисквитки с мляко , на обяд зеленчуково, следобед плодово,към 6 часа и давам каша newsm78добре ли е ,моля  ви посъветвайте ме вие какво въвеждате като нова храна и т.н.
поздрави на всички

# 275
Привет-привет.Да не повервя човек,НО моето дете седи си в кошарката и се забавлява и май си му е екстра Laughing Направо страх ме е да го закачам да не се размрънка.

# 276
Здравейте!
Вчера се върнахме от морето - праща ви много поздрави - и вече съм забравила за почивката! ooooh!

Утре имам първа среща с жена, която да гледа бебка - малко съм се спекла, имам толкова притеснения как ще стане работата....

# 277
Здравейте Hug
Най-напред да ви се оплача, че снощи за втори път от както се е родила Инес се опитвам да я натровя Confused Embarassed Rolling Eyes
Чуствам се ужасно SadКогато беше на три месеца реших да я дохраня с АМ Хипп и цяла нощ повръща, но снощи беше ужасно беше изпаднала в едно такова състояние, че докато я къпя тя заспа в ръцете ми много се изплаших- реших, че пак ще обикаляме по клиниките по нощите и то, защото реших да и сложа 1 лъж. Аптамил в оризовата каша, че с кърма става за пиене и два часа по-късно се видяхме в чудо и така до 4 сутринта докато изповръща вяка капчица АМ. Cryдали е алергия, какво е незнам newsm78, но повече няма да повторя да давам АМ NaughtyДНЕС Е ПО-ДОБРЕ ДЕТЕНЦЕТО, НО ЦЯЛА НОЩ СЕ ЧУВСТВАМ ВИНОВНАУж го направих за добро а токакво стана ooooh!
Много са хубави дечицата от снимчиците Simple Smile
За постижения сега не ми се говори и пише, но и ние имаме напредък вече Wink
Магеста, кухнята но Хан Крум е задължително от 10м. и мисла, че не разнасят на други места, но ще попитам и ще ти пиша Peace
Хайде   Hugот мен за всички!

# 278
Влизам набързо момичета  bouquet
mam21 каква марка е АМ?Геoрги напрестанно е с разстройство,вече повече от 2 седмици.Днес купихме лечебна храна на Milupa,прахчетата не помогнаха.Иначе няма Т,няма нищо.Свекърва ми срещнала някаква позната лекарка днес и тя и казала,че може и да било от водата/давам му изворна Девин/,възрастините получавали понякога също от нея.Вече незнам какво да мисля,може и от това да е пък newsm78 Пак започнах да превярявам,шишетата още ги стелиризирам.
esy не се обвинявай,не си го направила нарочно.Важното е че детенце е добре Praynig
ШаменЕт дано да случите на жена.Аз още се колебая м/у ясла и детегледачка,макар че е за догодина на пролет,но все това ми е в главата Thinking
Отивам,че фъстъка се събуди!!!

# 279
Направих тортата(бисквитената),утре ще видим дали ще я оцени Алекс  chef

# 280
  • София
Бети, излови ме Blush

Здравейте значи и от нас с Алекси. Прекарахме много добре, ще кача и снимки. Това дете като видя морето и пощуря, не можем да го извадим. Пляска, плува, голяма радост. Сега обаче явно му липсва и е много кисел и оклюмал и играта ми разказа днес Tired Ееей, това средиземноморската жилка явно си казва думата newsm78

Целувки на всички бебоци, разгледах снимките и са разкошни!!!!

# 281
Еси, да не е алергична бебката към някоя от съставките на АМ.
Клеми, много са ти сладки дечицата!
Ники, аз отдавна постилам на пода, но човекът иска на паркета и това си е.
От днес имаме 5-ти зъб. Много озъбени ще си идем при бабите.Лека вечер на майките и бебоците.

# 282
iv4ok ,как 5-ти #Crazy

# 283
вече изпадам в депресия с тези озъбени деца с по 4-5-6 зъба а ние си нямаме нито един  Crossing Arms Thinking

# 284
Не се депресирай, ние също нямаме зъбчета. И не виждам скоро да ни излезе. Тъкмо ще спестим пари от пържолите, я виж Magesta всеки ден купува по 2 кг. пържоли за сина си  Laughing

Как се съхранява тиквата?

Моля ви, дайте идея как да пробутам плодовете на Алекс. Вече цял месец не ще да куса плод, мръщи се, кара ми се, стиска устни, а ако случайно си отвори устата, лъжицата бива блокирана на момента с език. Ако пък случайно успея да натикам нещо в устата му, то на момента бивам оплюта.
Не искам да го храня насила (не, че мога де), но как ще я караме без плодове.....уффф, а си ги хапваше с голям кеф.

Общи условия

Активация на акаунт