"На планина или на море Декемврийчето се смее и расте"

• 9 645
  • 286
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
Здравейте момичета!Magesta,добре дошла на морето! Къде сте отседнали?Ох,и тук е голяма жега,и чак привечер ще излезем май.Много се развълнувах,като гледах завръщането на сестрите .Не очаквах да стане толкова скоро! Хубав ден!

# 76
  • София
Наистина мн хубаво започна деня с идването на мед сестрите, дано вс е наред с тях занапред Peace
Ето малко снимки от нашето кумуване, мн хубаво беше на сватбата, а беба се държа страхотно
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=156290&photo=1
Да дадем и редовния отчет от ДК- 8кг и 72см, продължаваме да растем на дължинка.
Новите неща при нас са, че си лазим, правим опити за изправяне, ползваме си гърне от една седмица и забележете- вече ИСКАМЕ биба- до сега не сме я задържали за повече от 2-3 секунди, не вярвах, че на тази възраст ще свикне.
Също така вече заспива сама в кошарата,стига и аз да съм в стаята(на компа,на спалнята най-често),преди само на ръце се приспивахме,голямо облекчение е.
С храненето също напредваме, още се туткам с жълтъка и попарката, ще поизчакам жегите да поотминат, но месце вече си ядем през ден.
Ние на моренце няма да ходим скоро, може септември да идем двамата с мъжо на планинка за две-три нощувки,а беба да я пласираме на някоя баба.
Утре идва едната ни баба да помага, почвам да си пиша дипломната(която трябваше да защитя 2005 #Crazy), дано на есен защитя, та сигурно пак ще зачезнем от нета, но после ще наваксам Wink
btw моя ник идваше от това, че съпруга ми така ми казваше, макар че сега повече използва "мачо" или "мачок", но няма да си сменям всеки път ник-а според това на него как му кефне да ми вика Wink

# 77
  • Vaudreuil Canada
Благодаря за линка Маджеста - и аз се възползвах Simple Smile

# 78
Здравейте!
Голяма жега, голямо чудо ще се мре #Crazy
Тини-мини, за сега мислим така да я караме пък като ни се доразвият по-добре вкусовите рецептори щи минем но "по-разделно" хранене Laughing
Шемет невероятен, браво на момчето WinkНие броколите ги обичаме малко по-подправени PeaceТо и аз ги обичам така със разни френски сиренца LaughingИ кърма слагам, че имам бол ама пак не мога да ги пробутам чисти.Кърмата ни върви само с оризовата каша  Simple SmileГледам да не смесвам плод със зеленчук освен тези които така си се продават  bouquet
Magesta, ама внимавай бе жена ще ни очистиш момчето WinkДобре да си изкарате на моренцето Peace
И аз се радвам, че вече са си тук момичетата HugТолкова много изстрадаха :roll
EASpirit, ние нямаме проблем с коланите Peace
Никки, итересна случка Wink
Алексче, какво стана с тези 30 мин. вече чакам час и 33 мин и нищо Rolling EyesИли аз не мога да го видя клипчето ConfusedИзвинявай ама този ник ми допада повече от новият Wink
Пак сте наредили прекрасни дечица на снимките Heart Eyes
Много целувки от мен и Инес   bouquet

Последна редакция: вт, 24 юли 2007, 14:02 от esy

# 79
Бързам да се оплача!  Sad Току-що разпечатах резултатите от кръвните изследвания на Нолито...хемоглобин 97 !!! Не е чак толкова зле,но има и други отклонения от референтните стойности + силно изразена анизоцитоза,анизохромия,хипохромия - точно како при мен (аз съм с таласемия)! Може би не ви говорят нищо тези неща,но аз съм горе-долу в час и се натъжих!  smile3518 Шансът да е наследила болестта ми беше 50/50 % ,но явно ще си имаме "таласъмче",както се шегува мъжо!  smile3506 Надявах се,че ще мине метър,но уви! Сега ще стискам палци да не й се появи витилиго - мъжът ми е с това заболяване! Не е страшно,но все пак,милото..."петнисто таласъмче"!  Weary 
Иначе и аз много се радвам за "нашите" медици! Имат да наваксват много - да се живи и здрави!

# 80
Здравейте мили момичета,с хиляди благодарности за подкрепата и съчувствието ви,днес ви се хваля,че ми върнаха документите и сантименталните ми нещица.

Това е за вас!
И така,вчера обикалях навсякъде да блокирам,дублирам и подновявам карти и пр.Минах през всички дестинаций,около кофите за боклук,околните блокове и жилищни сгради и най-накрая се успокоих и към 21.30 ч. ми се обади сестра ми и ми съобщи хубавата новина.Взели са само парите,даже са ми оставили 4 лв. от едното ми тайно каше. hahahaТа днес хайде пак в общината да се отказвам от новите документи,абе много се радвам.

Много се вълнувам и за медицинските сестри.Щом кацнаха и щом се видяха с близките си като реввнах,пък се обадих и на мъжът ми,та го уплаших.....мани,мани.Той горкия си мисли някакъв проблем с нас,а аз от щастие за хората.Много съм емоционална.

Мацко,изглеждаш невероятно.Никки,и Лорка много се разсейва-ама този младеж да не е любопитствал за нещо друго EmbarassedМагеста,много рано за аркади по лицето,благородно ви завиждам за моренцето.....А за възлавниците ще почакам,има време.

Та мойта девойка е с ниско ниво на желязо,знаете ли какво мога да й дам като хранителен продукт за да повишим  нивото?А аз като кърмя,може ли чрез кърмата пак  да й набавя желязо newsm78

Хайде весел ден ви желая и много,много,ама много целувки и  Hug от нас!

# 81
Момичета да се разпиша и аз в тази жега. Малкия чак сега заспа и имам малко време!
Влади има от 2 дена разтройство- възможно ли е да е от жегите? Няма температура не ми е повръщал вече незнам.Като видя ратройство и ме хваща ужаса че пак може да лежим в болница а за нищо на света не искам там smile3514
мимина- стискам палци да е добре детенцето newsm17
ina_nk- честито за документите и добре че не си избързала да вадиш нови

# 82
Хей, Ина, много се радвам! А за желязото - елдата била много полезна, пък и кашите повечето поне май са обогатени с желязо. То май жълтък за това се даваше точно  newsm78.
Катя, може зъбки да са тръгнали, дано е това де!
Мимина, и аз стискам палци да е добре детенцето!
Спирит, и ние нямаме проблеми с коланите.
Мацко, готини сте много. Аз пък се отказах да предлагам залъгалка вече. Понякога сама си я намира в леглото и си я хапе, заради зъбките, но само толкова. Пък и вече не искам да я научава, докато я научи ще трябва да почнем да я отучваме. Но затова пък продължаваме на ръце да се приспиваме  Tired.

# 83
Пак почвам да пиша.досега мъдрихно явно съм забравила нещо системката и хоп изтрит отговор ooooh! много жежко вънка ееей!да са честити всички зъбки на беборановците.Ание само си бърборим бля-бля и се услушваме!Ka_tqнещо от храната може да е.Вие какво хапвате?Колко често дриска?горещините също си дават отражение,не се стряскай Peace,Ina_nk Много хубави новини,честито за новите стари документи LaughingМимина дано всичко да се размине без усложнения!Niki,веселаслучка сте имали Joy,а за разходките ви в морската с Moonday всех да се замислям дали да не натоваря макюлкото Тодорче на буто и хоп-хоп  от "Славейков"в морската при аверчетата да ги запознаем newsm78.Tini_mini,благодаря добре сме вече,папкаме и растем според нормите!

# 84
Ina_nk браво на съвестните граждани които са ти върнали документите.
Мимина Praynig дано се размине на бебката болеста
EASpirit моя син като види коланите и бум в устата и аз вече слагам само тези около кръста,че другите ги изядохме  hahaha

# 85
  • София
Здравейте!
Извинявам се за зачезването си, но имах дипломна защита и ми беше много напечено.  Rolling Eyes Обаче от вчера съм магистър и съм супер щастлива!!!Специални благодарности на Лиа!!!  bouquet

# 86
Инче, много се радвам за документите ти  Peace
Разбирам щастието ти - и на мен един от няколкото пъти,  когато съм ги губила ми ги върнаха ..... обичаш целия свят : знам  Grinning
Абе, браво ... такива неща ти връщат вярата в хората  Peace
За храните с желязо : препоръчват въвеждане на местните пюрета, спанак ... в доста от кашите има желязо. За кърменето ще те разочаровам - именно поради факта , че след 6-тия месец само кърмата не може да задоволи нуждите на нашите хора от желязо се препоръчва захранването и с други храни. Някои доктори препоръчват жълтък, но за него всеки сам си преценява - аз лично засега съм се въздържала.
Някой беше подхванал темата за възглавницата - Георги от близо месец спи само с нея, освен когато се изпоти до степен, в която му я отнемам за да я простра на балкона да съхне.
macko- и двете с малката "мацка" Laughing изглеждате прекрасно  Hug Тебе едва те познах от положителни промени а малката "шефка" много е пораснала  Grinning
Браво на Klemy за магистратурата -  да жъне много успехи с нея  Peace
Благодаря ви момичета за пожеланията   bouquet и се радвам ако съм била полезна с линка  Grinning

# 87
Да Magesta точно това имах в предвид хиляди благодарности  bouquet  Heart Eyes bouquet

Ние сме в Пазарджик при майка ми и се качваме на балкан-Велинград поне за седмица да отдъхнем.
Ники тоз младеж май за друго е дошъл ,май не е искал да задава глупави въпроси........:oops :       а да погледне там някъде : newsm53 bombs breastfeeding

Ина радвам се за документите.
Алекс също спи на възглавничката от комплекта чаршафи.

А това със мед. сестри е страхотно аз цял ден гледам за тях и настръхвам от вълнение.

# 88
  • Бургас
И ние ядем колани, за друго май не ги ползваме, ама под колани разбирайте всякакви модели и видове - на столчето за хранене, на обиколниците в леглото, на столчето за кола, на количката, на моята чантичка, на фотоапарата, абе и още мога да се сетя, ама мисля няма нужда разбирате ме за кво иде реч.  Laughing
Клеми честито магистър  bouquet и не се губи повече

Ина браво за документите, все още се намирали "хора". Желязо има в елдата и просото, най-добре домашно приготвени. Като за начало обаче може да вземеш готова каша обогатена със желязо. Смесването на кашите с плодово пюре (настърган суров плод) помага да се усвоява желязото. Освен това може да даваш месце /в него е истината за желязото/ и жълтък /в тия жеги не съм сигурна, че е правилен избор/. Ако даваш суров плод - авокадото е желязо-съдържащо. Пюрирани сварени сушени сливи - също

ka_tq нещо от храна да не е? щото зъбки вие си имате отдавна, едва ли е от тях, ако до сега не е проявявал такива признаци.

Мимина дано да е добре детенце и да не е това, да което се съмняваш.

Възглавничка ползваме отдавна, тя е от спалния комплект на Петър.

А за младежа е ясно за какво е дошъл, имаше късмет, че бях с Петър на ръце иначе щеше да му се случи случка, щото незнае човека, че е попаднал на републикански шампион, ама не по балет, а по джудо...... Laughing

# 89
  • София
Ей момичета мн сте мили, мерси  bouquet
Инче браво за документите, дано не се случва занапред. Сутринта и аз си поревах пред тв-то, даже ходих да събудя мъжа ми с новината.
Аз да ви кажа Евка нещо не я тачи елдата, понеже за нея писа някой- ами колкото и полезна да е, дори и с плодово пюре трудно я яде, оризовата повече се услажда.
Възглавничка имаме(мн тънка от спалния комплект) ама не спим на нея, само си играем.
Клеми поздравления  за мастър-а smile3501, дано и аз си налегна парцалите и се дипломирам, че срамота.
Мимина и аз мн се надявам бебка да е добре Wink

Общи условия

Активация на акаунт