"На планина или на море Декемврийчето се смее и расте"

• 9 645
  • 286
  •   1
Отговори
# 60
  • София
ама дребния ги омете натюр с огромен апетит
как тъй натюр newsm78 сурови ли #Crazy

Не сурови, а както са си на пюре - имах предвид несмесени с нищо друго.
божеее, пък аз си представях как ръфа буца броколи hahaha жега е тея дни, та затова нещо изтрещтявам Blush
оф, половинката ми в командировка, шушата спи, а на мен ми е скучно. затова регистрирам такава активност в тази жежка вечер Mr. Green
междудругото мина повече от половин час откакто ми обработват видеото. що тъй newsm78
има ли пушачи тук Mr. Green

Последна редакция: пн, 23 юли 2007, 22:45 от алексатор - чибуратор

# 61
# 62
У-хаа ... гледам нова тема се заразписала ...  Laughing
Запис да чета  Peace

# 63
Magesta ,ти да не се върна вече?

# 64
  • София
Ураааа, изчетох всички теми, че и тази smile3501
Привет, запис и лека нощ едновременно, че ако тръгна да пиша по това време Бети пак ще пуска забрани Hug

# 65
Tini-mini  айде сега да не се обиждаме............мойто пюре имаше около 10-тина съставки, а не безкрайност  Crossing Arms Майтапя се, то в жегите съм способна на всичко и праскова с грах мога да сготвя.  Joy

Аз да се похваля, че си купих обиколници,  Grinning но незнам как ще ги приеме малката на сутринта, защото я сложих спяща в кревата. Демек и ние след обилното потене по магазините не се изкъпахме, защото минахме за 5 мин. през свекърите и се започна: ама айде сега една салатка, ама и мезенце, ама виж какво съм взел и когато бях на края на нервите си почти излязла в коридора с детето ме върнаха да съм хапнела и сладолед. На кой му пука, че детето му се спи и е гладно или че тепърва трябва да го къпем. Сега ми е мъчно как го изтормозих горкото и съм решила да въведа режим на лягане без право на коментар от никого  Naughty

За възглавниците нищо не съм чела......ние сме с една бебешка (демек тъничка), колкото да има с какво да се борим.

Брей в албумчето едни младежи се наредили    bouquet

# 66
Еееей,ама много са ви сладки дечковците!!!
Като видях малкия бонбон на Лилетка се сетих да ви питам-вашите не плачат ли като им слагате коланите в количката или в столчето на колата?Защото наш Георги се скъсва от рев..и в момента в който ги разкопчея-спира newsm78 Та се движим из улиците и в колата така необезопасени Rolling Eyes
Чибураторке аз пуша...щях да ти правя компания,ама ти спиш сигурно вече Mr. Green Междудругото и аз ще отскоча до Ямбол следващия месец,но не вярвам да ходиш пак..жалко щяхме да се видим,имам много близки там и много го обичам този град,от малка го познавам като петте си пръста.Че и ямболийка щях да ставам по едно време,ама се размина работата  Mr. Green

# 67
  • Бургас
Айде да разкажа сега
Начи първо, койт не е разбрал имаме два зъба, ми тъй е при нас вчера ни един  Laughing /или поне не съм се ровила из Петровата уста/, а тая сутрин цели два.
Второ мой Петър вече седмица отказва да суче през деня, идея нямам що тъй. И тоз номер е кат със зъбите - предходните дни ядеше на 2-2,5 часа и хоп на другия ден не ще дърпа се, скача, играе. От къде енергия кат не  е ял пък не виждам  newsm78
Суче само нощем...... Туй дали може да е от зъбите? или от жегите? /ам чи нали кат е горещо трябва уж да иска да суче по често  Thinking / или да не оправдавам всички новости със зъби и жеги, че придобих тоя навик.  Mr. Green
Та сега сме на режима - цедене и с лъжичка, ама навън как да се цедя  Rolling EyesПробвах да го държа повече време гладен, уж да огладнее хубаво....., че то това при него може да откара до 11-12 часа....... Shocked без манджа......

А и днес разбрах, че луди хора колкото щеш - чакайте да почна с историята по отдалеко - значи аз по принцип си кърмя навън /да уточня, че това в периода, когато Петър сучеше/, но тъй като Пешката е голям любопитко и много се разсейва си търся тихи и спокойни местенца в морската градина, къде минават по-малко хора, че да си се нахрани детето добре, иначе се заблейхосва и не суче..... та миналата седмица си цоцкаме ние в една беседка и хоп тъкмо на мама гладника се е зажмоцал стабилно и пристигат две майки с колички и с две сладурчести токущо прохождащи дечица /сещайте са, че до тук ни беше кърменето/. Аз разбира се се поядосах малко - най-вече на майките, че не проявиха никакъв усет. Да речем, че не  могат да предположат, че Петър се разсейва, ама е близко до акъла, че може най-малко на мен да ми е непирятно, както и да е морската градина не е само моя.....
Е днес обаче беше върха на айсберга /вече сме във фазата на проблемното сукане/- аз пак си кърмя в същата беседка. В морската градина е празно, жив човек нема, че то при тия градуси щеше да е ненормално да има /мен не ме бройте, аз отдавна не съм добре/ и тъкмо след дълго дърпане и рев синковеца най-накрая засмука и хоп изневиделица се появява един симпатичен младеж с колело, спира на пресечката за беседката и идва право към мен, паркира колелото /вижда, че кърмя/, приближава се и ухилено и аплодиращо казва: "Браво, браво, на колко месеца е бебчето? Ей, че то в днешно време всички дават изкуствено, а вие похвално кърмите и на колко часа суче? Браво, браво "
На мен ми изкочиха очите  #Crazy и зациклих......кат на ди джей грамофонната плоча......пре-пре-пре-чите ми дъ кърмя......Успях да го разкарам някак си, но и той успя да разкаре Петър от цицата.....ей направо ми идеше да го пречукам от бой тоя  #2gunfire
Божке, че те ония мадами миналата седмица били цвете пред този.......
Бе както казах по-горе луди всякакви.....

Ай дано не съм ви отегчила с моите истории, ама не можах да си затрая

Лека

# 68
почти излязла в коридора с детето ме върнаха да съм хапнела и сладолед. На кой му пука, че детето му се спи и е гладно или че тепърва трябва да го къпем.
iva-bebe ,ама съъъъъщата история и при нас в събота се разигра. Че и свекърва ми се обиди едва ли не, че скочихме насред сладоледа, ама малката вече много гласно заяви, че сме злоупотребили с търпението й и беше абсолютно неутешима.

Ха и моята рожбичка омете на Гербер броколите с голям апетит, а във всичко друго съм принудена да слагам по малко плод за да го яде. Много съм против смесването на плодове и зеленчуци, ама на....налага ми се. Confused
Днес Нора смука едно резенче обелена праскова и много й хареса. Дори си ръбна едно парченце , та й бърках в устата да го вадя. bowuu
Ха, лека нощ, че след малко ставаме за първо кърмене. #Crazy

Никки, направо разбихте! Ами айде честито озъбване.  bouquet А тоя голям образ, да ми го покажеш из морската да го видя тоя екземпляр. Laughing
Утре имам много грижи, ама вдругиден, хем ще е хладно вече ви канем на разходка.  bouquet

# 69
  • Бургас
Еми щом ни каните, ща дойдем  Laughing
Ние и днес бяхме навити за вашата компания, ама ударихме на камък - никой не ни отговори на позвъняването.
А за сряда да не се отметнете, ай че неска голям мерак да си покажем зъбите и нямаше на кого /изключвам оня с колелото/  Joy

Хм ние току що се нахранихме и мама може спокойно да продължи да си джитка из форума   Mr. Green

Последна редакция: вт, 24 юли 2007, 01:41 от Nikki_Ivanova

# 70
Добро утро! Честито, ники! Може да не иска да суче от това. И Коко бръмкаше с 1 зъб. На нас в неделя ни изби 3-ти отгоре и ще стане скоро като зайче. Сега не го усетих. много добричко е станало детенцето. Сега гледа оня клип с песента за загиналите по пътищата. Много обича хубава музика. Иначе си изпратих баткото при бабите на т-во да се пържи и да го глезят. На 10 мин. от пристигането си изтрил талонче от лотарията и спечелил 12 лв. Мамин късметлийчо! Леки жеги! Mr. Green

# 71
Добро утро!
Ай днеска няма да ви се карам, че не спите по нощите!
Честито озъбване на Петър! Венета е същата - разсейва се много лесно, но поне аз се престраших да кърмя в градинките. Това, разбира се, благодарение на момичета от форума, следвам техния пример.
Магеста, и аз мислех, че сте на море.
Ние тази нощ кошмарно я изкарахме - рева 100 пъти, и аз не знам вече защо. Със сигурност й расте зъб отгоре, та може и това да е. И докато сме на тема зъби - Жижо колко зъба има вече - въпрос към майка му, разбира се. Laughing
Днес съм особено развълнувана - цяла сутрин гледам новини - идват си нашите сестри! Praynig

# 72
  • Vaudreuil Canada
И ние много се разсейваме, ако се кърмим навън, така че мятам една пелена отгоре да не забелязва какво става наоколо, иначе никога няма да се наяде.
moonlady аз слагам кърма в пюретата за да не мешам плод и зеленчук.
Ох вече си чакаме таткото с нетърпение и морето след това Simple Smile

# 73
Привет момичета от мОрЕто !  Grinning
Тука сме , тука сме   bowuu .... ама всеки си е  с компа      hahaha  typeuu
В ранно утро съм ранила  Wink да ви пиша .... фермани цели спретнах, ама 3 пъти всичко отиде на кино та се отказах ... Big Ups
Та в кратце :
1. От вчера по обяд сме тук след нощувка в Шумен при баба и дядо.
2. Жегата е поносима.
3. Морето е великолепно както обикновено - така изглежда поне, за сега се плацикаме на басейнче само.
4. Жижо се преби качествено / пак  Mr. Green/ на местна почва ..... и хем на мокет този път ( яка засилка е направил значи) цял ден вчера ме е гризал по съвестта с две цицини на главата .....  Sad
5. Слава богу - днес е с обичайните си белези и леко цепната вежда, още хваща окото .... закача се с германците  Wink
6. Зъбите за сега са ни 6 броя и всичките са си по местата ( слава богу  PraynigMr. Green
ketka , ako за   ТОВА  иде реч : заповядай Grinning
Никки , преживелици сте имали живописни в морската градина  Laughing.... само забрави да споменеш младежа готин ли беше ...  Wink Grinning Както го описваш почти романтика ме обзе някаква  Whistling Party
Хайде после пак ... че междучасието  Wink ми свърши ...
Днес съм особено развълнувана - цяла сутрин гледам новини - идват си нашите сестри! Praynig
Да, да  - и аз така , голям ден Peace Тук всички българи в хотела се бяха стълпили пред ТВ-то да гледаме .... много ме изкефи   bouquet

Последна редакция: вт, 24 юли 2007, 12:39 от Magesta

# 74
ееееееееее голяма жега е  #Crazy  просто незнам как ще издържим..... а при вас как се отразява жегата,защото аз изтрещявам  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт