"На планина или на море Декемврийчето се смее и расте"

• 9 645
  • 286
  •   1
Отговори
# 45
Привет в новата тема, докато не е свършила Wink
Добре завърнала се на magika,  наистина ни беше развълнувала като тръгна да раждаш и после нямаше новини от тебе, та добре, че едни детективки ни просветлиха Wink Как е бебока?
ина_нк, много неприятно, дано се намерят документите!  Praynig
kirkorova80, много съжалявам за случилото се с Марти. Как може да се дава храна на дете, без да се пита майка му, а какво да говорим пък за бебе!   Shocked
Никки, от това, което съм чела, зъбоникненето има връзка с разболяванията (хремите, сополите) дотолкова, доколкото зъбоникненето намлява имунната защита, а не че разболяванията се дължат на зъбите.
Ние пък още сме неозъбени, хем не бързам, хем ми е любопитно къде се бави първия зъб по трасето Simple Smile
Туй пък заместване не виждам какво хубаво има в него - да не яде бебето мляко на еди кое си хранене, нали са бозайничета, млякото им е най-важно. А пък за кърмено на поискване бебе хич не мога да си обясня какво е туй заместено хранене, при положение, че бебето не суче под някакъв режим и определен брой хранения, които да се заместват. Както и да е, не се заяждам, само споделям размисли.

soceress, виж тук Wink Ако не стане ясно, ще обясняваме.  Hug

iva_bebe, esy, уау, какви са тез мулти-миксирани пюрета от n-на брой съставки  #Crazy

mimina, наистина сте много симпатично семейство.  Peace

# 46
Здравейте, девойки!Как я карате по тия жеги?Ние сме се покрили у дома като мушмороци и сме пуснали яко щорите Simple SmileЧакаме да стане 19ч., та да се пуснем малко вън.
Томи яде вече по-едричка и намачкана храна, много смешно дъвче newsm62
Ники, не се притеснявай и на Томи все по две му никнат зъбките.Засега има четири, а сега му растат пето и шесто, пак горе.И нослето е от това, пръскай си Стеримара.
Ина- поизчакай верно, дано имаш късмет. Hug
Как ги слагате да спят бебоците нощем в тва време- ние спим по едно леко боди и отвити и пак се будим от жега newsm78

# 47
Fiffi,,климатика работи в хола,а малката спинка на отворена врата към коридора за да влиза хладничко! Обличам боди с късо ръкавче и я слагам в лятно чувалче - спинка като буба!
tini-mini , и на теб благодаря за хубавите думи!  Hug И Ноли няма зъбче и не,че бързам,но умирам от любопитство къде,кога и как ще избие!?  Rolling Eyes

Много се радвам колко неща научих днес - едно от тях е,че може да има болничко носле и тем подобни,когато никне зъбче!   bouquet на всички вас!

# 48
  • София
здравейте!
много кофти с тая история на ина-нк.  дано се намерят документите. преди в градинката мъжо ми беше намерил едни документи и се свързахме с него по мейла и той си ги взе човека. ама парите му ги нямаше.
Black_Kitty , в темата ти съм отговорила.
Fiffi , ния спи само по боди. не търпи никакви чаршафи отгоре.
и ние в тая жега сме се скътали в спалнята и климата духа в хола и така се спасяваме.
да питам по - технически грамотните мами - значи искам да си кача клип във в - бокс. правя си с фотоапарата, катеря го на компа, обаче не мога да го кача в нета, защото не било такъв формат. е как аджеба да го направя друг формат newsm78 моите стават quick time view.

# 49
iva_bebe, esy, уау, какви са тез мулти-миксирани пюрета от n-на брой съставки  #Crazy
При вече въведени продукти не мисля, че има проблем да се правят комбинации стига на детето да му харесват Wink Ти как мислиш?Едва ли има дете което да си похапва броколите на Гербер така отмаа без да добавиш нещо друго пък и ние и се запичаме та мисля и за това когато давам разни комбинации Peace
mimina1153, аз кисело мляко  или въобще мляко мисля да давам след 10-11м.а може и годинка PeaceНаистина хубави снимки ;-
Fiffi, и ние спим по боди без нищо отгоре Simple Smile
Black_Kitty, Hb за вашата възраст от 100-120 така, че не виждам място за притеснение  bouquet
soceress, Сончето наистина е голямо бонбонче Simple Smile

# 50
  • Vaudreuil Canada
Туй пък заместване не виждам какво хубаво има в него - да не яде бебето мляко на еди кое си хранене, нали са бозайничета, млякото им е най-важно. А пък за кърмено на поискване бебе хич не мога да си обясня какво е туй заместено хранене, при положение, че бебето не суче под някакъв режим и определен брой хранения, които да се заместват. Както и да е, не се заяждам, само споделям размисли.
Споделям размислите ти Simple Smile Ама вече месец и половина близо свекърва ми не ще да разбере, че не се кърмиме по график и че не мога да кажа кога ще яде детето  Rolling Eyes  и каква ми е програмата за деня ... много сложно нещо .... бебешка ми е програмата Simple Smile нали съм по майчинство.

# 51
При вече въведени продукти не мисля, че има проблем да се правят комбинации стига на детето да му харесват Wink Ти как мислиш?Едва ли има дете което да си похапва броколите на Гербер така отмаа без да добавиш нещо друго пък и ние и се запичаме та мисля и за това когато давам разни комбинации Peace
Майтапех се по-скоро, ама май съм забравила да сложа емотикон с усмивка  Embarassed Не, не виждам проблем. Иначе май е добре бебоците да се запознават с вкуса на отделните продукти, т.е. да знаят кое какво е, какъв вкус има, но не изключвам смесването на нещата, с цел да е по-приятно, стига броят им да не клони към безкрайност. Wink  Hug

# 52
# 53
  • Vaudreuil Canada
Едва ли има дете което да си похапва броколите на Гербер така отмаа без да добавиш нещо друго пък и ние и се запичаме та мисля и за това когато давам разни комбинации Peace
Какъв е проблема с броколите - на мен ми смърдят ужасно ама дребния ги омете натюр с огромен апетит - ние с баба му зяпнахме от ужас, а той приритваше за още.

# 54
 smile3514 Нямаме вода и не можах да изкъпя малкия #2gunfire

# 55
  • София
ама дребния ги омете натюр с огромен апетит
как тъй натюр newsm78 сурови ли #Crazy

# 56
  • Бургас
алексатор - чибуратор аз файловете ги конвертирам с тази програма WinMPG Video Convert - правя ги .avi - хем по-малки стават като размер, хем са в подходящия формат.

Айде бегам да къпем бебо после ще пиша, че имам доста за разказване

# 57
Мацки, има ли някой инфо кога може детенце  да спи вече на възглавничка ?
Понеже моя син когато го сложа да спи в леглото си по някое време се събужда с ясното съзнание, че не иска повече там да лежи и след като бъде оставен на спалнята на мама и тати върху някоя възглавница, но почти целия легнал върху нея и о, чудо ! продължава да си спинка блажено.  Crazy

Лилетка, една вечер не пречи, малко си е гадничко в тез жеги, ни и на  Дани така падна една вечер банята му жертва, след като мама и тати пиха бири до късно ((((

Ето ни и нас при 7-месечинковците: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=150744&photo=61

и така може да се спаси човек от жегата http://www.bgphoto.net/photos/24560/o633208247050156250.jpg

Последна редакция: пн, 23 юли 2007, 22:18 от poli.jekova

# 58
  • София
брей!!! ники, златна си  bouquet
дано е станало - http://www.zazz.bg/play:e63e9114
след 30 минути Mr. Green

# 59
  • Vaudreuil Canada
ама дребния ги омете натюр с огромен апетит
как тъй натюр newsm78 сурови ли #Crazy

Не сурови, а както са си на пюре - имах предвид несмесени с нищо друго.

Общи условия

Активация на акаунт