"На планина или на море Декемврийчето се смее и расте"

• 9 323
  • 286
  •   1
Отговори
# 30
Ина знам колко е неприятно особено при въстановяването на документите. Аз така тъкмо си извадих и писледната хартийка, която ми трябваше и ми звъннаха, че са намерили мои документи. Дано при теб да се обадят по-бързо. А с кражбите аз вече не знам какво да кажа. Мен нали ми бяха откраднали фотоапарата (сватбен подарък от мъжа ми), на скоро пък ми откраднаха и златната гривна, която мъжа ми ми купи за раждането на Теодора. Ама тя беше скъсана и я бях прибрала в пликче с гумена закопчалка горе и беше прегънато на две. Отварям си аз чантата и там има пликче прегънато и затворено, но гривна не. Ако някой може да ми обясно как става това. Много ми е мъчно, защото ми се случва все с подаръци, които имат не само парична стойност, но и значат много за мен. Айде оплаках се и аз.
Аз пак си питам за колко си купихте обиколниците, че да знам каква сума да отделя.
Мимина страхотно семейство сте  Grinning

# 31
Вие супер гладко ли пасирате още всичко или давате по едричко пасирано?Ние ако има една бучка само които най-често са от картофите, че ги мачкам отделно и отказва също дори и да харесва продуктите.Незнам как ще минем на по-едро пасирани или намачкани Shocked

И ние сме същите.И от два дни пробвам да не прекалявам с пасирането,за да свикне,обаче засега няма кой знае какво развитие Crossing Arms

# 32
iva-bebe , за обиколника за кошара - нашия струва 135 лв на "Бебетто" - с три обиколни страни,олекотена завивка,чаршафче и възглавничка!
И благодаря за комплимента!  Blush

# 33
  • Бургас
момичета ако не се лъжа ни никнат два зъба едновременно, може ли тоя нашия скапан нос от това все да не е в ред?

а и още нещо: преди време относно заместване на хранене, приятелка ми беше казала, че детето ще ми покаже кога и как да стане.....От около 4-5 дена специално на обяд/макар, че и следобяд е така понякога/ наблюдавам, че Петър почти не иска да суче, жмоца на две на три и не иска повече......дали това е имала предвид и дали е време вече да заместя изцяло хранене?

Последна редакция: пн, 23 юли 2007, 12:14 от Nikki_Ivanova

# 34
момичета ако не се лъжа ни никнат два зъба едновременно, може ли тоя нашия скапан нос от това все да не е в ред?

Браво за зъбките,но аз не съм чувала за връзка с нослето!  newsm78 

# 35
  • Vaudreuil Canada
Може Ники може - едното обяснение, което чух е, че около никнене на зъби пада имунитета, а другото е, че това си е просто симптоматика на зъбите Simple Smile Бързо никнене ви желая, че и нас ни мъчат - наред са горните.

# 36
ina_nk дано ти се намерят документите поне да избегнеш ваденето на нови  Hug
iva-bebe нашиятобиколник е на вис виталис и е с олекотен юрган ,долен чаршав с ластик,възглавница с калъвка и обиколник от 6 части/2 отпред,2 отзад и по 1 отстрани/ и струва 40лв.  Peace

# 37
  • sofia
Ники, разбира се , че може носа да ви е запушен и течащ от зъбите. Стефан преди да му изникне първия зъб беше със задна хрема и зачервено гърло около 20 дни. После всичко се оправи.....

# 38
Здравейте момичета днес ми изкараха акълите че малката има анемия и за да не се цитирам ще ви помоля да погледнете таз темичка http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=208808.0

# 39
  • Бургас
Здравейте!Наща бебка е болна -в тази жега.Кашля,дори в съня си,и се събужда от това.Има и хремичка.Иначе я преслушваха,и гърдите са и чисти.И за всичко това аз съм виновна,защото аз бях болна,и сигурно съм я заразила.Ами няма  кой друг да я гледа,освен аз и баща й.Сега и давам сиропче за кашлица-Хустагил.  и вит. Ц. Ники,Муунлейди,и аз искам да се срещнем.Трябва да се уговорим някой ден.Хайде чао засега!                                               

# 40
  • Варна
Здравейте ! Ние днес нямаме температура   newsm44 ! Вчера на два пъти вдигаше 38.5 но след като давах панадол успявах да я сваля ! Така и на разбрах на какво се дължи   newsm12 ! Остава да е от зъбите но ако е така тогава жална ми майка като почнат да никнат защото на този етап с температурата венците ни са спокойни  ooooh! ooooh!

# 41
ina_nk и аз съжелявам за случилото се ,но като другите мами бих ти препоръчала да изчакаш с ваденето на нови документи понеже и на брат ми преди време му ги откраднаха и след около месец му ги върнаха ,но той си ги беше извадил за съжаление Close

елми73 и Алекс пи този сироп и му помогна Heart Eyes и витамин Ц пет дни.

Ники мисля че е възможно от зъбките да се запушва носа -чувало съм го от други мами

Троя моят доки каза че от слънцето децата дигат температура ,дори и на сянка  в горещините пак им повлиявало.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН zory5rova  !!!  bouquet

# 42
Ние днес да ви се похвалим си изядохме и трите яденета от кухнята.Относно пасирането на храната,аз никога не съм го правила.Просто когато давам нещо по-едро смляно намачквам с вилицата.За кухнята ние сме от 6м,просто отидох купих си купони,заверих ги и готово.Още не сме записани легално де! WinkIva-bebe нашия обиколник е от 6ч. на Бертони за 40лв,но се оказа прекалено нисък30/40см. Така че като купуваш търси по-висок,че кто се изправят малките зверчета на коленца да не блъскат главичките!Black kity това определено не е анемия.Бих те посъветвала да даваш по на често чай от шипки,той е изключително богат на желязо,само внимавай,че запича PeaceNikiи нашия нос дава откат от време на време. Laughing,но когато го усетя,че е по-запушен капвам едни капки Мукосептонекс Е няколко пъти и проблема е решен. За заместването на храненето аз процедирах така:давам пюре на обяд и след него го приспивах с водичка и така постепенно не се усеща вече за мляко на обяд,а преди все си търсеше цица.Относно срещичката на бургаските мами,нямате грижи  Peace
Di май найстина сте се ошашкали покрай моето раждане  Embarassed
      Mimina1153,   задължително трябва да си дала кисело и прясно мляко преди кухнята,защото тя все пак е млечна.Ние пробвахме с млечна каша с препечено брашно .

Последна редакция: пн, 23 юли 2007, 15:02 от magika

# 43
Мда, от бучките е било, а аз си мислех, че не ми харесва гозбите WinkСнощи върнах всичко в пасатора и пасирах докато стане като нектар и ела да видиш днес си омете всичко Rolling EyesКак ще минаваме на по-едро незнам Shocked
ИнаHugс друго не мога да ти помогна Confused
Ива-бебе, моят обиколник е на Бебето също и струва 160лв и се състои от 4 части +декоративна възглавница, горен, долен чаршаф и калъфка и съм много доволна, много е красив и е висок около 60-70см. Peace
След малко пак, че нещо понамирисваме май Wink

# 44
  • сто акровата гора
Здравейте мами!  Hug
Да се разпиша и аз, че откакто сме се върнали от гостито при баба, нещо не ми остава време, явно изгубих тренинг, друго си е като има кой да разхожда и занимава зверолинка докато свършиш нещо  Mr. Green
За бучките, аз си пасирам финно, понякога има по едро нещо и тя ги дъвче, но например кашата не е чак така финна и си я яде, мисля че постепенно ще минем и на по-едро смляно, само без бързане  Stop
Ники, аз заместих хранене като теб, Соня цоква мляко съвсем малко, около 20 - 30 мл, нали се цедя. Това е знакът че е готово детенце за заместване, аз все пак си предлагам де, знам ли я в какво настроение е, дни различни  Flutter А за нослето, да може да е от зъбите, те пустите зъби разстройват сериозно организма на мъниците, Соня още няма, само се дразни и плаче и спи неспокойно  Tired
Ина съжалявам, товратилно е това, но опитай се да не се ядосваш, аз така си казвам, само да сме здрави, другото са бели кахъри  Hug
Ето малко снимки и от нас,
Сонче -бонбонче
Благодаря ти Тини - Мини   bouquet

Последна редакция: пн, 23 юли 2007, 17:42 от soceress

Общи условия

Активация на акаунт