"На планина или на море Декемврийчето се смее и расте"

• 9 319
  • 286
  •   1
Отговори
# 15
записче и от мене! Ники браво  bouquet
esy- защо не им бутна в ръцете количката и не има каза да намерят те  друг път в тази жега  #2gunfire направо да ги убиеш такива!
Нашия малкия се е научил да отваря наред шкафчета и затова се принудихме да отвием дръжките, за сега има ефект ще видим до кога.
А за млякото само вечер около 230-240 колкото изяде през друготро време 200мляко и по 180 било пюре, супа или каша!
magika- ние преди 3 седмици бяхме 9 килограма и 73см, така, че спокойно не сте толкова големи важното е да са здравички децата!
Това е засега лека и мека от мене!

# 16
За Ники   bouquet
Алексатор, педито каза, че имаме херпангина - иначе повече температура не е вдигала- само два пъти 38 през дванадесет часа и край  Praynig Дано да сме приключили Praynig Иначе си е весела, играе, вика, всичко нормално....
esy , аз не пасирам - размачквам с вилица и детето хапва много добре  Mr. Green Е, сега сме само на кърма, понеже е болна, но скоро пак ще хапваме  Party
Дали може от Изопринузина да се зачерви дупето  newsm78 До сега никога не сме имали супер зачервено дупе  #Crazy Да е от храна не е, защото тя последните 5 - 6 дена е само на кърма. Давах й някои сокчета  на Гербер, но само от неща, които и преди съм давала... Памперсът съм го сменила поне 10 пъти, защото тя акаше поне 4-5 пъти, та се чудя каква може да е причината  newsm78
magika, добре дошла отново  Hug Как се притеснихме всички се сещам като тръгна да раждаш - влизах по 100 пъти на ден във форума да видя дали има информация  Crazy

# 17
  • София
запис и от моя милост Party
вече сме си в нас. някак си се чувствам повече умряла отколкото жива Thinking
додрапахме без аварии до софето - и аз се готвех за големи приключения по пътя заради колоезеденето, ама нищо нямаше. само на цариградско - от другата страна обаче беше затворено и видях двама полуумрели колоездачи да се пънат на жегата #Crazy
ама досега оправяхме багажерии, та затова се поскапах.
айде до утре bowuu

# 18
Хей, Magika, най-накрая се появи! Хайде с нас на разходка.....дай да направим някаква уговорка. Ти към морската слизаш ли?
Да, наистина всички влизахме по сто пъти да видим какво става с теб. Нали всички това ни очакваше и ни трепереха мартенките. Joy
А на каква кухня ходите? Тя нали в Бургас е от 9 месеца?

# 19
  • Бургас
И аз се зачудих за кухнята  newsm78 Маги как така сте записани?

И хайде наистина бургазлийки да направим една среща. С Маги не сме се виждали от как бяхме с коремите, а с Елми пък изобщо.
Хайде Славейков не е толкова далече, дайте да определим компромисен вариант и за четирите и да се организираме. Аз съм навита даже и до Славейков да се дотътря, то къде ли не съм ходила вече с количката.....

# 20
Запис от мен и   bouquet за Ники!!!

# 21
да се запиша в новата темичка:) захраних малката с кисело мляко и мн и хареса. Както писа liletka на око разредих млякото (малко киселичко стана) но едвам издърпах чашката от малката да не я излее Party. Още несъм пробвала да давам сухари, и изплзвам момента да попитам какви сухари давате( марка,вид) .

Големи сте сладури ивсички, ние се пробваме да пълзим, леле а си мислех че това време няма да дойде скоро Thinking
айде лека нощ от мен

# 22
Аз днес полудях и се вмъкнах във всяко шкафче с дрехи, естествено първо минах през гардероба и няма да ви казвам какво чудо от ненужни вехтории събрах. След това преподредих бебешките дрешки на Стари: ще ги пазя за второто и такива за раздаване; Нови: ще ги нося като пораснем и никога няма да ги облека. Изпрах един тон дрехи. Свалих най-сетне креватчето на долно ниво. В 16:30 гладих като луда и в крайна сметка къщата ми е на горе с краката, защото не чистих. Сега съм безумно уморена и стресирана какво ме чака утре.
 И да ви питам, че съм се засилила да си купувам висок обиколник: На каква цена го взехте и от пред връзвате ли го или оставяте бебчо да си гледа? Извинете за объркания въпрос, но вече давам на заето.

# 23
Добро утро от мен.Най накрая и аз да ви поздравя първа.

Иве,моят обиколник е с един размер-не са ми предлагали малък или голям,но е висок около 50-60 см.
Пюретата ги пасирам,но не са супер гладки.Незнам колко изяжда,май всеки път различно.

Да ви се оплача:вчера ми откраднаха портмонето заедно с пари и документи.Днес започвам с големите разправии в общината,по банките и т.н.В бързината да плати сметката в кварталния супер,мойта майка не ми взела порфейла от касата,а си платила с нейни пари.Аз прибрах стоките,взех количката с детето да направя място на следващите две деца с дядо им и така излизайки веднаха установих,че ми липсва порфейла.Върнах се след1 мин.но вече нямаше спомен от него.Касиерката се опита да ме убеди,че не го е видяла и сега имам съмнения или че момченцето на не повече от 7-8 год. ми го е прибрало или касиерката.Помолих да изгледам записа на камерата и уви на големия супермаркет от общо 8 каси само една камера снима отгоре,всички други в делечина и така изобщо не успях да разбера кой го е прибрал.Най ми е болно щото квартала не е голям,можеха вече да върнат документите и даже пари още щях да дам.Къде ни отиде възпитанието?Защо "умряха-Таралежите се раждат без бодли"Защо като намеря нещо важно винаги го връщам или сигнализирам за това на няколко места?С какво заслужавам само гадости да ми се случват?И винаги прощавам на всички и за всичко..........

# 24
Миличка, Ина, друго не мога да ти предложа освен  Hug! Не бързай с документите обаче, изчакай няколко дни. Може и да се появят. Понякога като отидеш в районното и са там! Дано и при теб така се получи! Но банките със сигурност обиколи!
Аз също се каня да преровя всички шкафчета и да сортирам дрешките, че сега ни дадоха пак от една кака, ама все ме мързи  Embarassed. Има много такива, които не носим, а шкафчетата преливат, ама....
Аз за къпането да се оплача - трудно къпя моето шило. Изобщо не иска да седи мирно, все иска да се изправя и е една борбааааа - с баткото нямах такива проблеми. Седеше си мирно в коритото и си го къпех.
Хайде, дано намерите прохладно място за днес!
ЧРД на Zory5rova!

Последна редакция: пн, 23 юли 2007, 09:12 от Betty L.

# 25
  • Vaudreuil Canada
ina_nk много гадно - дано обаче поне документите да се намерят.
Betty L. а пък нашето шило прави всичко във вода и накрая във ваната не остава почти нищо - освен това всички наоколо са окъпани - дано му отмине тази фаза, че е голям екшън.
Бургазлийките никакви срещи преди сряда другата седмица  Naughty  дайте ни шанс да изгорим та после да не ни се ходи на плаж  Mr. Green  Майтапя се де - ако се организирате - срещайте се. Може пък да направим среща и с татковците - съботно-неделно ама другата или по-другата събота или неделя, че иначе нашия татко ще трябва да се завре някъде по света и у нас, щото ако идваме той ще е шофьора Simple Smile

# 26
Здравейте момичета  Hug отдавна не съм се вясвала, но поне изчетох някоя и друга от предишните теми.
Ние вчера се прибрахме от Еленския балкан, не че в жегите се усеща някакъв балкан, само вечерите са студени. Малката Буба ми взема огъня по цял ден  Tired - от 10-на дни пълзи като фурия, но щом разбра че може сама да се изправя моето спокойствие отиде по дяволите. По цял ден се катери по мебелите и по мен включително и нали се сещате че аз стоя все до нея да не нацели някой ръб  ooooh! Вече не стои нито в количката нито в столчето за кола, а като я вържа започват едни писъци и ревове  #Crazy Вечер не спи спокойно и много трудно заспива - постоянно се изправя на кошарата и няма лягане, а преди спеше спокойно по 8 часа нощем и сама си се приспиваше в стаята. Дали е защото е горещо или я мъчат зъби не знам - все още нямаме. И в паяка не стои повече от 10-15 минути а в банята аз къпя нея, а тя - мене  Mr. Green голямо ритане пада.
ina наистина умряха таралежите  Sad като деца с мои приятелки бяхме намерили масивен златен пръстен и естествено го занесохме в тогавашната милиция. Бяхме доста по-големи ученички когато на един лагер в Златни пясъци едно от момичетата в нашата стая в хотела намери около 3000 германски марки под дюшека и отново ги предаде в полицията, за което получи похвала от директора на училището по високоговорителя  smile3555 Осъзнавам че сега аз самата не възпитавам така децата си защото нямам вяра на никого, че дори и да предам намереното, то ще отиде на правилното място. Много е жалко но това е действителността.
Честит рожден ден на Зори   bouquet
и прохладен ден на всички  Heart Eyes

# 27
Здравейте и от мен.ИВЕ много съжалявам за случилото се Hug.Разгеле от снощи от8 вечерта нямаме темп.,но леко покашляме от време на време. ooooh!Да ви се оплача-вчера ми беше на гости сестрата на мъжа ми,излязох за 5 мин. да заведа Алекс навън при приятелката ми да кара колело с дъщеря и,и тя през това време дала на Марти домат със сирене.Резултатът-Мартин е целия в пъпки и червени петна.Събуди се ,отивам да го видя и после ще пиша пак

# 28
Инка,много кофти наистина,но не се отчайвай,мила! Това са "бели кахъри" - само си помисли колко други наистина гадни неща има по света...аз така се успокоявам и наистина действа!  Hug
Мацки,бързам да се похваля,че вчера за първи път ходихме семейно на плаж! http://www.snimka.bg/album.php?album_id=155856 - ето и малко снимки!
Смятам от другия понеделник да мятаме дет.кухня! Сега й давам АМ сутрин (8:30-9ч) и вечер (21:30-22ч) по 200 мл,на обяд редувам зеленчуково и месно + половин жълтък през ден,следобед плодова каша (много харесва на ХиПП инстантната ябълка и ванилия),после малка закуска от пасиран плод (праскова,банан,пъпеш) + натрошени беб.бисквити.
Давате вече кис.мляко,а ние май изоставаме! Чудя се трябва ли да съм я захранила и с това преди да и дам от дет.кухня?  newsm78
esy ,не пасирам гладко,дори понякога само намачквам с вилица или дори с лъжичката,ако сме навън и беба си хапва с охота!  Wink
 kirkorova80 , зълва ти е за бой!  #2gunfire Представих си на моята какъв скандал бих й спретнала при такова своеволие!   #Cussing out

# 29
  • Бургас
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН zory5rova  !!!

Какво да ти пожелая? Красотата си я имаш. Щастието е в сърцето ти.
Ум? Този ти е достатъчен, за да живееш така, както искаш. Любов?
За какво ти е, след като всички около теб те обичат.
Тогава ще ти пожелая: вярвай в себе си и крачи уверено по пътя на живота!

Ина  Hug много гадно, ама поне документите да изкочат, че да спестиш нерви по бюрократичните ни институции.

А ние вчера си купихме стъваема кошара от Метро.... напоследък много съм се открехнала на тема покупки.....както казва муж ми, "от как разбра, че ще купуваме кола си като луд с картечница". Ами тъй де колата още не е дошла, а аз обзаведох Петър с всевъзможни приспособления за път и разходка.......

Последна редакция: пн, 23 юли 2007, 11:01 от Nikki_Ivanova

Общи условия

Активация на акаунт