Родители в UK - 9

• 22 220
  • 299
  •   1
Отговори
# 60
  • На село (близо до Лондон)
Алиса, моят термин на 12 ноември, има време още  Wink. Пиши как върви курса по френски, децата как са с баба и дядо. Филип е за 2 седмици с дядо си в бг и ние отпускаме и ходим по кръчми почти всяка вечер (ей сега се връщаме) много хубаво  Laughing.

Пепа тъкмо няма да хванете жегите. Как е малкият, бабата ви замина ли си?

# 61
http://www.bankazaidei.com/?p=ideas&id=1637&v=1&s=
Моля прочетете и гласувайте! Всеки глас има значение! Изпратете и на познати!   bouquet

Дори78 , нормално е да се страхуваш от болка ! Почти не познавам жена,която да е казала,че не се  страхува преди първо раждане! Но,както много жени ще ти кажат-не е чак толкова страшно! Simple Smile
Аз ти препоръчвам да се запишеш на йога за бременни след 3-ти месец.Там ще научиш правилно дишане и упражнения ,които ще те подготвят за раждането.Колкото и странно да ти звучи сега -помага! Моето раждане беше без оперативно ,с епидурална. Протече почти безболезнено и нямах нито 1 шев.Подготвих се с  упражнения за разтягане и еластичност на фитнес топка

, с йога. Малинов чай е също много препоръчителен в последните седмици на бременността.
За сега си вземи фолиева киселина и говори с мидуайфката за всичките си тревоги!   bouquet

# 62
  • София
вчера ми казаха ,че ако искам може да ми назначат преводач безплатен,да сте чували за подобно нещо?

# 63
Да могат да ти назначат ако имат такъв не е проблем

# 64
Ако имате такива играчки и не сте чули :

Производителят на играчки “Фишер прайз” изтегля почти един милион
произведени в Китай детски играчи заради опасение,
че боята им съдържа твърде много олово.
ето я цялата статия:
http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1080296

# 65
  • постоянно
macoball,
не разбрах само за всичко  на Фишър праиз ли става въпрос или само за определен артикул- ние имаме  гимнастика на  фишър??? newsm78 newsm78 newsm78
Вили

# 66
Kаквото пише в статията -това знам и аз.

# 67
Пепи и GI: да, още уча, всеки ден ходя във френския институт. Така до средата на август, а после ще трябва да измисля най-удачния начин да пълзя напред с материала.

irigy- да, съответната община поема разходите за преводач като ходиш на лекар, ако не знаеш езика.

# 68
  • Bristol
Ау, аз купих на Ели къщичката на Фишер прайз след май месец  ooooh!
dori78, не се страхувай от нормалното раждане, въпреки че това чувство е нормално. Мен пък ме е по-страх от секцио и епидурална  Laughing
aniji, къде се губиш?! Акушерката казва какво не е хубаво да хапваш и брошурки ти дава, за да можеш да си го имаш черно на бяло  Peace
Аз съм в София, а вчера какъв дъжд се изсипа  Crazy с много гръмотевици и светкавици! Ели се събуди от шума, отворила очички в тъмното, завила се почти през глава и като ме видя каза, "дъжд, дъжд, бум, бум"  Joy
GI, вие страхотна среща сте имали с Мишолина! Ние тръгваме за Варна в събота Wink

# 69
м_е_р_и  добре съм и съм си тук не съм си ходила това лято чакам коледата да си отида ако всичко е наред.Спа по щял ден някакъв ужъс е нищо не мога да свърша в къщи добре,че е мъжлето да домакинства Whistling/нали неговата работа не му стига през деня/ Blush

# 70
В Лондон има ли българска ясла/детска градина и бълг. училище? и възползвате ли се мами живеещи в Лондон от тях? Мисля си,че ако тук при нас имаше аз бих дала детето си веднага, но се замислям дали да го дам на тукашните ясли- постоянно някой ми се оплаква от нещо или е пълно с индиици,поляци и т.н или пък друго нещо
вие как мислите?

# 71
  • На село (близо до Лондон)
oni, какво точно те притеснява теб от яслите/градината? И българска да е пак ще има някои да се оплаква...важното е детето да се чувства добре там

мери приятно изкарване във Варна!!!

# 72
  • постоянно
Ето повече инфо за играчките на Фишър Праиз
http://service.mattel.com/uk/FPPaintPoster.pdf
Вили

# 73
В Лондон има ли българска ясла/детска градина и бълг. училище? и възползвате ли се мами живеещи в Лондон от тях? Мисля си,че ако тук при нас имаше аз бих дала детето си веднага, но се замислям дали да го дам на тукашните ясли- постоянно някой ми се оплаква от нещо или е пълно с индиици,поляци и т.н или пък друго нещо
вие как мислите?

4е какво им има на индийците или поляците...

# 74
да прави сте какво ли им има на другите националности, я да се стягам

Общи условия

Активация на акаунт