Родители в UK - 9

• 22 233
  • 299
  •   1
Отговори
# 75
 здравейте мами,
скоро идвам да живея в Лондон, по точно в Hammersmith. има ли мама която да живее в района или в близост до него?Ако има такава или такива,бих искала да контактувам с тях Hug

# 76
Заповядай в Английската тема,да контактуваш с всички ни !  Laughing
Иначе аз съм наблизо .

# 77
колко близо?

# 78
Привет!

GI, бабата си замина тази седмица.

Ние основно на Fisher Price играчки купуваме  Confused

Днес бяхме на детски купон на Canary Wharf. Пъъълно беше с клоуни, балони, каки, рисуващи лицата на децата и какво ли още не. Утре мисля, че продължава, но ние няма да ходим. Голяма лудница е, ама весело Grinning

Алиса, ако не сте го посетили още, да го препоръчам за Калина. Ще и е много интересно предполагам  Peace

# 79
И нашата баба днес си замина! Sad
Пепа, сигурна ли си за утре,че продължава? Тъкмо мисля ,къде да ходим утре,че лятото тази година се падна 4ти и 5ти август !  Laughing

# 80
Пепи, мерси за препоръката, но децата вече са в Бг. (Това ни е първият уикенд без тях и сме като изтървани тийнейджъри).

# 81
macoball, пак добре, че уикенда се падна лятото  Laughing

За утре не бях сигурна, но проверих. Да, ще има от 11am до 4pm. Ето линк с инфо http://www.mycanarywharf.com/whatson/documents/CCALeaflet.pdf Весело изкарване ви пожелавам, ако отидете  Hug

Извинете ме, че само към Алиса се обърнах за забавата, но за нея се сетих, тъй като живее съвсем близо. Въобще не ми дойде на ума, че може да ви се пътува до тук  Embarassed Embarassed

Алиса, завидях ви лекичко, да знете  Wink Значи за вас други забави предстоят  Heart Eyes

# 82
Mерси Пепа! Това ще е или на морето някъде.
Алиса,не сте само вие така!  Снощи излизахме с общи познати,които се чувстваха по същият начин.  Laughing

# 83
Момичета здравейте Grinning
В София не спира да вали от вчера....Страшна работа - днес съм с боти и яке, че нещо поизстина времето...... Mr. Green

Мъжът ми заминава към средата на септември към Лондон. До скоро все се притеснявах, сега ме обзе едно пълно безразличие как ще издържа докато и ние отидем там..... Като ми каза колко пари трябва да спести преди да отидем просто лошо ми стана колко време може да чакаме.....

Дайте ми съвет - кога да започна да си търся работа, колко месеца преди да отида при него? Не знам и към каква позиция да се целя - тук ръководя екип от 7 души, но там нямам идея дали изобщо ще вземат предвид някакъв предишен опит....Да не говорим, че два пъти като съм ходила на някой англичани откровено не им разбирам езика - все едно ми джафкат насреща Sick

Всякакви съвети са добре дощли и ако има някоя агенция за self employed да ми препоръчате.

Много целувки  bouquet

# 84
  • София
Здравейте,искам да се запозная с всички бременни и настоящи майки, за обменяне на информация и опит.Живея в източен Лондон. Hug Hug Hug

# 85
Здравейте,искам да се запозная с всички бременни и настоящи майки, за обменяне на информация и опит.Живея в източен Лондон. Hug Hug Hug
привет , привет  Hug

# 86
Здрасти.
Знаете ли откъде мога да купя костенурки: живи, за домашни любимци?
Търсих на гугъл, но не видях нищо релевантно.

# 87
Пробвай yellow pages, питай в близкия ви pet shop или пък в голям garden center ,където продават и риби за външните езерца.  Peace
Да питам и аз сега: дайте идеи за интересен подарък за 2ри Рожден Ден ,моля! Без животни,че няма кой да ги гледа като ни няма.

# 88
Мариана получи колело и палатка.

Ама ти рано се стягаш, Томи е само на година, десет месеца и три седмици!  Simple Smile

# 89
Да,но ако отидем до Бг и Италия с тати началото на септември,както плануваме, няма да ми остане време за подготовка. Колело има-не го поглежда,палатката е добра идея ...приемам още! Simple Smile

Алиса,може и от България да си донесете -в буркан,нелегално!  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт