Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога започва да се забелязва коремът при бременност?
Каква е нормалната големина на корема в различните етапи на бременността?
Какво влияе върху видимостта на корема по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога започва да се забелязва коремът при бременност?
Времето, когато започва да личи коремът, варира значително от жена на жена. Много майки съобщават, че им личи между четвъртия и шестия месец, докато други споделят, че при тях е проличало още в ранните етапи, дори в началото на третия месец. Тела с по-силно развит корем преди бременността или добре стегнати мускули могат да задържат корема за по-дълго време.
-
Каква е нормалната големина на корема в различните етапи на бременността?
Големината на корема варира в зависимост от различни фактори, включително индивидуалната физиология, структурата на тялото и размера на плода. До четвъртия или петия месец е обичайно коремът да не е много забележим. С напредването на бременността обаче коремът обикновено се увеличава значително, особено след шестия месец.
-
Какво влияе върху видимостта на корема по време на бременност?
-
Как трябва да се чувства бременната жена, ако не й личи коремът?
.
Индивидуамно е при всеки.
!
Сега пък нещо като че ли взе да ми натежава, та ми се ще пак да не ми личи, ама няма