Имаме си вече шест бебока, а пък АВГУСТ още ни подготвя

• 11 195
  • 307
  •   1
Отговори
# 45
Добро утро  Hug

Мимсат -заглавието е много сладурско  Heart Eyes
Добре дошли на новите майчета   bouquet и очакваме повече информация за вас Grinning

Сутринта си купих една  диня  и смятам да си подам носа чак след 20,00 часа днес .
Наистина невероятни цени за прегледи #Crazy
Стискам палци на всички които утре постъпват за секцио и разбира се на всички останали ,че то знае ли човек  Flutter
Успех и на тези които днес са на преглед Peace

И ставите ме болят и краката вече ,снощи така ми оттекоха на кръчмата и се прибрах босичка ,ама си беше жега и влагата при нас много ме мори .
Тук е вече 34 градуса ,а още няма 12,00.
Дано днес сме по -активни във форума  и чао за сега ,отивам да похапна нещо

Честит рожден ден /на патерици /!!!! на август 20
   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 46
Споко Персиа-и аз отразявам само части от това дето се случва или чета.Да не би да сме бременни Joy Joy Joy newsm78

Между другото-установих че се подувам от динята.Два дни умишлено не ядох и си бях добре.Сигурно не ми понася добре на бъбреците newsm78

# 47
Относно това къде мисля да стои бебето примерно докато съм в кухнята - за това сме купили това http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3344966

А това, което мъжът ми пръска в климатика - пише на него спрей за почистване на климатика - марката е Motip.

# 48
Здравейте мили мами и от мен!
Честита ви нова темичка. Дано я пълнят само хууууубавииииии новини  newsm17
ЧЕСТИТИ НИ БЕБОЦИ! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, ЖЕЛАЯ ИМ И МНОГО КЪСМЕТ И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО!
Бързо възстановяване на мамите!  smile3525
Малко на патерица, ама .... ЧЕСТИТО! на всички имали предните дни поводи за празнуване.
ДОБРЕ ДОШЛИ НА НОВИТЕ МАМИ!  smile3534
И ние приключихме с ремонта пууууууууууу и вече съм на линия, е .... сме де ..... все още 2 в 1  Peace
Айде отчетох се и аз да не би някой да ме е замислил ...
Целувки от мен и да се пазите

# 49
Привет майчета в този горещ юлски ден!   bouquet

ОТЧЕТ: Бях на лекар и какво-шийката на матката е омекнала много и бебето се е смъкнало. Аз се чудех защо имам такива болки последните 2 дни, а то какво било. Получих си направленията. Нали ви казах, че вече се реших -ще раждам нормално, но може и предварително, защото всички лекари познати след 10 август заминават в отпуск и не се знае на кого ще попадна.

Шоши-стискам палци за утре Hug
Енти-почти всички мами вече имат болки в ставите, то е абсолютно нормално, просто бебето повече тежи и при по-крехка костна система, има отражение!  Laughing
Адриана-отоците наистина се получават от течности и от жегата!

Искам да попитам: За Майчин дом колко памперси да носим и необходими ли са чаршафи???

# 50
Мамиииииииии-вече имаме 6 нови попълнения във форума, а не сме видяли нито една снимка още ConfusedЗащо така-мамите ли са суеверни или малчовците са срамежливи newsm78

# 51
Мамиииииииии-вече имаме 6 нови попълнения във форума, а не сме видяли нито една снимка още ConfusedЗащо така-мамите ли са суеверни или малчовците са срамежливи newsm78
сигурно са много заети и нямат време за нет!  Grinning

# 52

Ами да и аз исках да попитам ,ако не е нахално разбира се, покажете някое от мишленцата Party

# 53
Теди, страхотно нещо сте взели  Peace от каква до каква възраст може да се ползва и колко струва, ако не е тайна ?

# 54
Теди, страхотно нещо сте взели  Peace
И на мен много ми харесва, и смятам да си дам заявка на приятелите да ни купят такава люлка.Все ни питат какво искаме за раждането на бебето, но ве4е знам.Много е следурско.

# 55
pivanov, аз съм купила един пакет от 44 бр. и мисля половината да взема, ако потрябват още ще ми донесат. Иначе се дават за всяка смяна през три часа. Чаршафи ми искаха само за една вечер в отделението в което лежиш за патология или както беше при мен, спах една вечер преди  секциото там.

Теди, това наистина е страхотно, но ми се видяха много скъпи, около 300 лв. мисля че бяха.  Аз изпозвах шезлонг и сега пак него ще ползвам, освен ако някой не реши да ни подари такава страхотна люлка  Mr. Green

# 56
  • София
Тази люлка е супер, но за новородено май не става..?

херелина: Ами 25 ехограф, а женската включва мерене кг, тонове, сантиметри, кръвно..1 мин общо  Joy

# 57
Здравейте!
 Вчера ходихме да чуем тоновете на бебка - 140 - нормални са всичко е ок .Praynig Акушерката опипа главата на бебка каза , че все още се движи , което значи ,че не е влязла в родовия канал ,думите и бяха. - Няма да родиш до 1-2 дни  #Crazy

Последна редакция: вт, 24 юли 2007, 14:18 от tedi_eneva

# 58
  • Златна Добруджа
Здравейте отново  Hug

Сега се прибрахме - вън не се диша, ама пусто стои ли се цял ден вкъщи  Mr. Green
Чакам мъжа ми да се върне, че му поръчах да ми купи диня - ако щете вярвайте, но унищожавам по една на ден  Crazy

Енти, аз мисля отначало да ползвам кошницата за кола, а после да вземем от сгъваемите кошарки - ще я вземаме и като ходим тук-там.

# 59
  • ГОре на черешата...
Каке, да се прибираш по-рано в тия жеги да не дърпам уши Naughty!
И аз съм така - карам на диня и айрян. За друго направоне ми се и помисля.
Пък мъжете искат да ядат, и то месища. Пфу Sick!
Efg i Eli гледам на балкона - да слизат да докладват, че отдавна май ги нямаше...

Общи условия

Активация на акаунт