Имаме си вече шест бебока, а пък АВГУСТ още ни подготвя

• 11 201
  • 307
  •   1
Отговори
# 60
привет момичета!
ЧЕСТИТО НА МАМИТЕ,КОИТО ВЕЧЕ СА РОДИЛИ! ДА СА ИМ ЖИВИ,ЗДРАВИ И КРАСИВИ МЪНИЧЕТАТА!
ДА РАДВАТ И ТАТКОВЦИТЕ СИ И ДА ГИ СЛУШКАТ!

# 61
  • Златна Добруджа
Каке, да се прибираш по-рано в тия жеги да не дърпам уши Naughty!

Flushed Все не ми стига времето - ха тук, ха там и то станало обед  Embarassed  newsm51

# 62
Каке, да се прибираш по-рано в тия жеги да не дърпам уши Naughty!
И аз съм така - карам на диня и айрян. За друго направоне ми се и помисля.
Пък мъжете искат да ядат, и то месища. Пфу Sick!
Efg i Eli гледам на балкона - да слизат да докладват, че отдавна май ги нямаше...
Здравейте Hug
Тук сме тук сме. Сега поне  аз съм тук (Евгени). След всичките ремонтни и строителни работи сега най-сетне и ние почнахме да подреждаме и обзавеждаме Wink Та от скоро и компа е разопакован и май го свързах и с нета newsm78 - не знам ели още не се е оплакала Embarassed Ама тъй като ние малко изоставаме, затова само четем и наваксваме с всичко, за което става дума тук Laughing

# 63
  • там някъде...
Здравейте и от мен...издържате ли в жегите момичета ?
Аз вече не мога ...вдигам кръвно и съм една тежка,тежка....направо не се понасям... Sick

# 64
  • ГОре на черешата...

Добре дошли Hug!
Имате нет, щом ви чета Mr. Green.

# 65
  • София
теди-енева: ахахахха до 1-2 дни, това е повече стряскащо, отколкото успокояващо  Joy То не че трябва да се стряскаме де, ама леко плашещо си е  baby_neutral

кики: сега си гледах снимки от миналото лято...ама това АЗ ли съм..едно подвижно зайче с късо потниче и бял панталон, а сега хипопотам без талия и глезени  Sick

# 66
Да се оплача (май само това правя) от 2 дни имам бяло течение като кремче е  Sick Sick Sick, а преди седмица свърших Гино Певарила - е вече не знам какво да правя.
хм, и при мен е така - до скоро беше попресъхнало, сега от няколко дни се почна точно такова кремообразно, но никак не ме сърби или пари или друго съмнително... дано е просто хормонално някакво очистващо течение... пък микробиологията ми преди 10-тина дни беше ОК.  Thinking Теди, дано и при теб няма гадове вече! Оплаквания имаш ли?

# 67

Добре дошли Hug!
Имате нет, щом ви чета Mr. Green.
[/quote]
Ааа, аз имам щото съм на работа...ама  за Ели не знам Grinning

# 68
Здравейте! Направо ми се е размътил мозъкът в тези жеги, нямаме си климатик и апартаментът ни е с южно изложение, а отсреща има строеж. Днес ми е много криво - отидох с детето да платя тока, но видях, че има опашка от около 60 души, ако не и повече. Всички ме зяпнаха в корема, все едно съм експонат, но никой не се сети да ме пусне да мина без опашка  Close Тръгнахме си и сега ще видим, кога ще ми спрат тока. На тия жеги май хората стават зли и не им пука как се чувстваме ние, бременните...
Момичета, да ви попитам, кога се прави микробиология? Струва ми се, че вече трябваше да ми направят, но лекарката нищо такова не е споменала. Аз съм на консултация след една седмица, но не знам какво ще ме правят.
Извинявайте, че съм такова мрънкало, но вече наистина не издържам и всичко ме ядосва  Sad

# 69
  • ГОре на черешата...
Щипалчица, аз директно минавам най-отпред, ама хич не ми пука! Ако чакаш някой да ти отстъпи ред - ще стане, ама в някой друг живот #Cussing out.

# 70
Щипалчица, аз директно минавам най-отпред, ама хич не ми пука! Ако чакаш някой да ти отстъпи ред - ще стане, ама в някой друг живот #Cussing out.
Май в това е истината! МНого са кисели повечето хора!

# 71
Здравейте и от мен   bouquet
Ей голяма жега е навън. И аз излизах за малко, тъй като трябваше д аходя на работа, купих си една диня и сега се студи в хладилника. Скоро нападам  Blush
Аз също имам такова течение от няколко дни, но в петък съм на преглед и тогава ще питам. Може да си е от бременноста щам го имаме доста.
Абе момичета какви са тези цени. То човек вече и да не забременява. Аз плащам по 10 лева на консултация като всеки път ме гледат на видеозон а сега ми прави и някакви тестове на урината за албучин на място. Ходя на частно, но изследванията ми досега минаваха през Здр. каса.
Днес ходих да си купувам бюстие за болницата за да не си взимам сутиен за кърмене, но е някаква трагедия. Няма нищо  Sad

Теди това столче е много яко. И аз исках да си вземам такова но май не става за новородено. Нашият бебок ще го разнасям в кошницата за кола.

Чао засега и стойте някъде на хладничко че навън не е за бременнни  Hug

# 72
Е, аз се опитвам да си спестя нервите, страх ме е, че ще ми се развикат. Нали са все пенсионери.

Да ви се похваля, днес купих чанта за количката на бебко - синичка с меченца. Голяма е и има много джобчета, мисля, че ще ни свърши работа. Сега я пуснах в пералнята, пък да визим дали ще оцелее  Simple Smile

# 73
  • София
Здравейте Hug.
Вчера един дълъг постинг написах, тръгнах да публикувам, обаче не стана работата. Пробвах поне 10 пъти, ама нц... #Cussing out. Дано сега стане.

Честито на мама Мирамакс и мама Марсиди!
Да са живи и здрави малките бебоци!

И аз ще ви се оплаквам, ама не от контракции или някакви други болежки, а от гадния летен вирус Close. От тази сутрин съм с невероятно разстройство и повръщане. Толкова съм отпаднала, че едвам стоя на краката си.  Първо Дани беше така, сега мен ме хвана  Tired. Кажете ми, моля какво да ям или да пия, че никак не ми се ще точно сега да пия лекарства.

Шоши, и всички на които им предстои скоро среща с бебо стискам ви палци Praynig.
Отивам да храня детенце и после ще си полегна, дано малко да се пооправя.
Чао засега  bouquet.

# 74
Теди, дано и при теб няма гадове вече! Оплаквания имаш ли?
Май гадовете се завръщат и няма оправия. smile3514 На мен не ми пусна изследвания , защото вече нямало смисъл то ако има нещо докато се излекувам ще родя - и това е лекар. #2gunfire #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт