Отговори
# 75
  • София
Хайде, galita84, ставай вече и тичай за тест до аптеката, тръпна в очакване за добрата вест!  Praynig Praynig Praynig Praynig

# 76
Хайде, galita84, ставай вече и тичай за тест до аптеката, тръпна в очакване за добрата вест!  Praynig Praynig Praynig Praynig
Grinning и аз  Crazy

# 77
Добрутро, дами  bouquet
Лудрес БТ се мери рано сутрин. Вечерта може да ти се вдигне от движение, от напрежение, от топлото и т.н. Трябва тялото да е в пълен покой, т.е. след сън, сутринта Peace
Галитке, успешен тест ти желая Wink Никитке и ти да ни зарадваш с положително тестче. Както и всички, които тази седмица не чакат - само 2 чертички   Praynig   Hug
Вес ,съжалявам за това ,което ти се е случило Sad ама кураж, и напред!
На новодошлите -  Hug и  welcome и скоро да сте с нас в отчетни!
Хубав ден на всички желая! Hug

# 78
добро утро на всички чакащи,нечакащи,бременни и родили вече.аз днес съм в страхотно настроение.отваряйки очи ме зарадва една страхотна новина-БЪЛГАРСКИТЕ МЕДИЦИ СИ ИДВАТ В БЪЛГАРИЯ. newsm44 newsm68 newsm74
ИСКАМ ДА ИМ КАЖА -ДОБРЕ ДОШЛИ ОТНОВО В БЪЛГАРИЯ welcome 55

# 79
  • София
Лурдес-БТ задължително сутрин и то непосредствено след събуждане, когато тялото е все още в покой...Освен това трябва да си спала около 7 часа спокоен сън, да не си прекалявала с алкохола и танците предната вечер...Тази температура няма общо с температурата през деня, когато си в движение или подложена на различни климатични условия, на каквито сме свидетели в момента...
Ники-не се настройвай негативно...защо пък да е като друг месец, може този да е късметлийският...
Муши-НАИСТИНА ПРЕКРАСНА НОВИНА!!! АЗ ГЛЕДАМ НОВИНИТЕ В МОМЕНТА И ЩЕ ЧАКАМ ДА ГИ ВИДЯ КАК СЛИЗАТ ОТ САМОЛЕТА!!! Милите доживяха да си стъпят на родна земя...Какво ли чувстват в момента?...

# 80
  • Видин
Добро утро и от мен! Hug

На новите момичета welcome yes

На всички останали само EFP stork-boy stork-girl newsm32 ГАЛЕЕЕ, чакаме да ни зарадваш! Hug

Мацки,  желая ви прохладен ден! bye

# 81
Хайде бе, медиците ме зарадваха.

А Галето и Джутурна какво чакат?!  newsm78

Скарлетче, либофта - гола негола, поне я има!

Вес, съжалявам за нещата, които са ти се случили, но нали знаеш, че животът от време на време ни поднася някоя горчива хапка, за да оценим сладките моменти. Горе главата!

# 82
Момичета теста е отрицателен- новината е от вчера!
Днес няма да правя, утре ако не ми дойде тогава ще повторя теста!
Благодаря за стиснатите палци, но едва ли ще е станало нещо! Най-вероятно ще си се олеля!

НОВИНАТА ЗА МЕДИЦИТЕ Е СТРАХОТНА-ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ!

# 83
Добро утро и от мен! Аз съм в разгара на няколко тежки и дълги работни дни, но ви следя изкъсо  Mr. Green Чакаме си положителните тедтове днеска, съответните "длъжностни лица" да не се помайват  Wink
Вес, мила, много съжалявам за посрещането на родна земя  Hug Дано се възстановиш бързо и да не се повтарят подобни пристъпи. А за багажа... казаха ти го вече - ще си го получиш, а защо не и с бонус  Wink?
Мацките с достъп до телевизията, прибраха ли се вече нашите медици? Толкова се развълнувах сутринта, когато разбрах, че летят към дома... не можах да спра сълзите си  Blush Най-после се свърши теглото им  Praynig
И след такава огромна радост от световен мащаб, остана да чакаме нашите малки лични радости  Mr. Green Айде, момичета, отчитайте се вече, че сме нетърпеливи   bouquet

# 84
  • София
Момичета, МЕДИЦИТЕ СА НА РОДНА ЗЕМЯ!!! ТОКУ ЩО СЛЕЗНАХА ОТ САМОЛЕТА!!! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ!!!

# 85
galita  Hug Hug Hug Аз няма да ги пускам палците и дано утре теста е  EFP

# 86
МОМИЧЕТА ВЯРНО Е smile3501 newsm44 newsm44МЕДИЦИТЕ НИ ПОЛУЧАВАТ БУКЕТИ ОТ ПРЕЗИДЕНТА.

# 87
Невероятно е... не мога да повярвам, че съм станала такава ревла, но не мога да спра да треперя и да подсмърчам  Blush Прибраха се, прегърнаха семействата си... нямам думи. Извинявам се за оф-а, но... Това е най-щастливото неща, случило се в тази страна в последно време

# 88
Привет момичета кокичета  Hug
Влизам аз днес, че вчера не успях и хоп - посреща ме страхотна новинка:

Кали, честити две чертички мила  Hug Hug Hug Толкова се радвам за теб  Hug Hug Hug Желая ти лека и спокойна бременност и здраво бебче през март, а може и на 20 март  Wink Grinning

milinea: Не се притеснявай за годините. Една колежка забременя на 37 години съвсем неочаквано... Затова вярвай. Стискам палци много скоро да се преместиш в отчетни както всички тук  Peace

кotetopet: Не се ядосвай мила - нали знаеш, че така стават момиченцата  Laughing Стискам палци да видиш двете чертички след две седмици  Peace

Добре дошли на нашите медици на родна земя! Дано само хубави неща ги очакват оттук нататък 

# 89
Току-що обявиха, че Президентът е издал Указ и е отменил наказанието на медиците!

Общи условия

Активация на акаунт