Ето че Септември наближава и търпението ни се стопява

• 15 222
  • 287
  •   1
Отговори
# 135

kalina333, логиката, която даваш за този документ е много здрава и единствената подходяща и имаща смисъл в случая с този документ, но все пак е малко странно от една и съща банка да могат да ми издадат два документа УЖ за едно и също нещо, като определено единия от тях не е за това, което си личи от текста Wink Wink Абе шантава работа.  Laughing Ти как се справяш с жегите в тоз наш роден град, че и днес май няма да стане 25 тук?  newsm78   Grinning

Здравейте момичета,
и днес се очертава поредния горещ ден. Аз си стоя при климатика и не смея да излизам, а имам толкова неща да свърша навън. По магазините изобщо не съм ходила и нищо не съм купувала дори за болницата. Вече започвам да се притеснявам , че нищо не съм приготвила, дори бебето ми се струва фикция. Сигурно като купя първите дрешки ще си дам сметка какво се случва.

Escarina Hug
аз просто ти споделих какво се иска на гишето при приемане на документите в НОИ в Русе , понеже всеки месец нося по 10-15 броя болнични на служителите във фирмата и се съобразявам с реалните изисквания. Ако някой ти поставя други изисквания, то може да си е от вашето счетоводство и това са просто едни напразни обороти и притеснения в тези горещини. В НОИ нямат утвърден образец на банков документ, служебна бележка и прочие, това са измислици и банките се чудят какво да дадат и дават бележки, които не са за тази цел. Понеже в наредбата няма утвърден образец, в НОИ никога не отказват да приемат болничния, макар и придружен само с декларация и без документ , удостоверяващ правилното изписване на сметката.

Честит имен ден на всички , които считат днешния ден за свой празник!!!Бъдете живи и здрави и щастливи майки, което желая и на всички други мами.  

Аз се старая да ви изчета и се радвам, че макар и с някои проблеми , всички сте добре. А краят му вече почти се вижда.

# 136
Ани ето какво намерих при августовите мами за днешния празник: На 25 юли православната църква почита успението на Света Анна, майката на Света Дева Мария. Това е вторият ден през годината, посветен на Света Анна. На 9 декември се празнува зачатие на Св. Анна, а девет месеца по-късно – на 8 септември честваме Рождество Богородично.
А те между другото вече си имат 9 бебчета и усилено се увеличават:)

# 137
Момичета, всяка от нас ще стане мама за първи или втори път Hug
За това много ви моля обърнете внимание на тази тема : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=209193.0;all
Знам, че на никой не му се четат точно сега тежки неща, но криенето на главите ни в пясъка няма да помогне!!! Една силна варненска мама има нужда от помощ за третото си детенце!!Който може, както може и разбира се ако иска нека помогне Praynig
Аз лично утре отивам в банката да преведа; пък то капка по капка вир става Praynig Hug

# 138
  • Sofia
Доци няма кой за съжаление... мъжо действа по това дето аз не мога и то вечер след работа, а определно е уморен, та поне боядисването ще поема( надявам се да не ми става лошо, а ако се окаже, че не мога по накакви причини, ще се изкефят на тази работа децата като се върнат Simple Smile), нали е топло ще е отворено и ще ветрее, пък и бързо ще изсъхне.

....
А те между другото вече си имат 9 бебчета и усилено се увеличават:)
Ми то нищо странно няма ... те от 1.07. са  започнали да влизат в деветия, та си е нормално.
И аз от 13.08.( когато почвам 9я) ще съм си с едно наум, надявайки се да устискам повече... е до 36г.с. поне ... после давам зелена светлина на бебката.  Щерката се роди 2 седмици по- рано и аз нищо не разбрах от това раждане, едва успяха да ме сложат на  родилна маса и се облещиха като ме погледнаха... бебето беше тръгнало...в 7.30ч. отидох в болницата, в 8.17ч. се появи щерката... и на по следващата сутрин хи изписаха.
Ей такова раждане си пожелавам и сега, както и на всички вас от сърце! Hug

Сморасличе хубаво, че си дала линк, та който иска да чете..., щото аз определено се натоварвам от подобни истории, влизала съм няколко пъти в онзи форум и съм излизала все като парцал( пък с това не помагам на нуждаещия се) ще се моля с цялото си сърце за майчето без да чета темата, та ако постнеш тук сметката ще се възплозвам.

# 139
Морена, ти като модератор и повече пишеща сигурно знаеш коя е : Лилибон
Ето пускам данните, за тези, които не искат да четат; но не знам как да обясня ситуацията и за какво точно е цялата врява Rolling Eyes

Лилибон се нуждае от средства за закупуване на превръзки на нейния син Кристиян.
Елена Генчева Енева
Първа Инвестиционна Банка Варна
IBAN BG 66 FINV 9150 10BG N0JZ EN
BIC FINVBGSF

# 140
честит празник,на всички които празнуват днес!!!и нека найстина се помолим на покровителката,за леко раждане и здрави и хубави бебоци за всички!!!  Praynig  Praynig  Praynig ХУБАВ И ПРОХЛАДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ!

# 141
  • Sofia
Саморасличе, не че пиша повече, просто съм във форумите от 3.5 години вече Simple Smile .... за Лилибон съм чела, да ... просто имам близка и познати в юнската тема, та съм ги чела.

Тенк ю за сметката. Hug

# 142
Леле, Моренка, някой в твойто семейство е за бой, щом те оставят ти да боядисваш. Надявам се че е с латекс само, но дори и да е това, пак няма ли кой да строиш да го прави вместо теб?  ooooh!

# 143
Здравейте, мами.
На празнуващите - честит имен ден, да са ни живи и здрави и с хубави бебоци наесен.
Моренка, по - добре викнете някой да боядиса, ако нямате свободен близък да свърши тая работа, вместо да ги дошаш тия химии.
Мами, ние имаме легълце и скрин от около 2 часа - днес ни ги докараха и не мога да им се нарадвам. Чакам мъжо да си дойде от работа, че да размести и да ги наредим на местата им, нямам търпение. Целувки и лек ден

# 144
Здравейте момичета, аз нещо съм болна тези дни, но се лекувам успешно само с гаргари с разтвор от сода и с памучни тампончета натопени с мед в носа (това само за да намажа де, не ги държа там Laughing) Направо ви завиждам за вашите прополки, ще кажа на мама да ми донесе и на мен. Между другото вие докато обсъждате дали с Бюбхен или Мустела да си мажете бебетата, ние чужбинските майчета си говорим за Бочко или кремче Здраве Laughing

Ние живеем под наем и имаме право да поискаме собственика да ни пребоядиса, само че няма къде да живеем в това време. Бременната не трябва да е изложена на миризмата на боята, не само по време на боядисването, но и докато боята не се измирише. Не толкова заради самата бременна, колкото за бебето, до което тези отрови също ще стигнат. Като си бях в България ходел в Пловдив по време на боядисване, сега ми е малко далечко Confused

# 145
Здравейте на всички в този "прохладен пракрасен ден."Направо ще пукна............ Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
От горе на всичко тази сутрин водих сина ми на тенис /в тази жега/ и го помолих август да си почине, но не иска и да чуе.И съответно веднага обвини бебето,че ако не било то, той щял да ходи спокойно.След един час чесане на език от моя страна и обяснения неговото решение по въпроса беше категорично:-"Само не разбрах  петък от колко часа съм на тенис?"Е аз вече на корта ли ще родя, къде не знам! ooooh! ooooh! ooooh!
Ани честит имен ден!  bouquet  bouquet  bouquet
Инче много кофти това с пръстчето на сина ти.Дано се възтанови по-бързо,че и на мен миналата година ми маха нокът и знам какъв ужас е,но все пак е по-добре от колкото да се получат други усложнения! Hug
А някой знае ли горе долу на месец нашите бебоци колко е нормално да натдават на килограми? newsm78

# 146
Оххх, Беринче, много ти е капризен сина Twisted Evil - може ли така да те тормози?? #2gunfire А ти защо му позволяваш да ти се качва на главата? #Cussing out
Ще въвеждам аз дисциплина вкъщи ми се струва, живот и здраве да порастне принцесата, че не искам 1 малък цербер вкъщи, щото аз и без това съм Нерон и Калигула в 1 и малко ми трябва да подпаля моторетката smile3515
Ти пази себе се и бебето, че нищо чудно на корта да тръгнеш да раждаш при тия капризи Thinking

# 147
Оххххххххх................ въвеждай въвеждай докато е време и на таткото малко,щото в наща къща той разваля всичко. Mr. GreenАз само мърморя като някоя дърта баба това не може ,онова не бива,онова не е прилично и какво става накрая като се прибере тати в къщи всичко е позволено........... ooooh! Е аз коя дупка на кавала оставам не се знае. #2gunfire #2gunfire

# 148
Беринка, що не  излъжеш "благородно" синчето, че август месец кортовете почиват или нещо от сорта  newsm78 този сайт е за грамажите има и други, разбира се http://www.babycenter.com/general/fetaldevelopment/pregnancy/1290794.html?
Честито на мамите с новите покупки, а на болните - бързо възстановяване  Peace
На празнуващите - наздраве  cheers

# 149
kalina333, стой си при климатика и не излизай, ако нямаш нужда неотложна. Навън е една идея по-хладно от вчера и то само заради вятъра, на слънце е супер горещо пак. Аз на твое място така бих направила bowuu  Wink Вкъщи няма климатик и много страдам от този факт, ама какво да се прави  Sad

Моренче, абе и аз си мисля, че това с боядисването не е добра идея да го правиш ти. Сигурна ли си, че няма кой да ви помогне с това? Защото наистина няма да е добре за теб и бебчо.  ooooh!

Гледам, че напоследък почнахте да давате и килограми на бебчовците след консултациите, на които ходите. Това кой уред го показва? Защото на мен не са ми казвали подобна... мярка досега.
Аз днес ходих да си взема изследванията и надоктор за бъбреците. Това с бъбреците е профилактично, защото така ме заведоха за диспансеризация при моята докторка, че много рано GP-то ми беше дало направление за нея. Та докторът каза, че всичко е наред с органите, за които той проверява - бъбреци, далак, черен дроб. От изследванията - пак ми е нисък хемоглобина, въпреки че е нараснал от предишния път. Сега е 95. Ще почвам пак да пия желязо  Sad
Я кажете за болницата задължително какви изследвания искат, знаете ли? Защото се оказа, че акушерката ми е пуснала само Васерман, без СПИН и хепатит Б, което ме изненада. Мислех, че се пускат трите наведнъж и че са задължителни.... Може би ще трябва да ходя пак, утре съм на преглед и ще ги питам, ама все пак да питам и вас  Hug

Общи условия

Активация на акаунт