Ето че Септември наближава и търпението ни се стопява

• 15 224
  • 287
  •   1
Отговори
# 150
Привет и от мен!  Hug Simple Smile Честит имен ден на всички с името Ани newsm51
Да се отчета след феталната днес...всичко с бебо е наред. newsm44 Нали третия път гледат мозъка и бъбреците, та проблеми няма...всичко е чисто и здраво.  Mr. Green Обърнал се е както трябва момъка-мисля, че плуването  helpе помогнало за това, щото преди беше напречно. Пъпната връв е ок - на корема, върви си и расте по график. Така че по всяка вероятност терминът ще си е точно...14-15 септември.  newsm10 Аз съм адски доволна от Балев - за мен той е супер професионалист.  Sunglasses
Незнам защо ама мен хич не ме е бъз от наближаването на края, сигурно щото незнам какво е.  JoyПоради тази причина изобщо не смятам да слушам разни лекари, дето ще се напъват да ми обясняват как трябва да излезе бебето по- рано. Никого няма да слушам и юнака ще го изстрелям когато той реши да излезе.  smile3521
Гледам отчета на родените деца на августинките и не мога да разбера...всички деца са под 3 кг. родени. А, уж лекарите казват, че им е дошло времето ... Ама незнам дали при родилите вече, нещата са започнали естествено. Този факт, обаче взе много да ме съмнява, като знам какви са повечето лекари... newsm12 Разбира се, има изключения...
Толкова ми е спокойно, че...още нищо не сме купували...само дрешки разни, нямаме иначе легло, скрин и разни други необходимости. Има време Mr. Green си мисля
Към варненските мами - утре кои ще бъдем на училището? Аз съм сигурност ще дойда! Hug

# 151
Лилеби, аз вече знам със сигурност, че ще бъда Hug , за друг не знам newsm78

# 152
  • Бургас
Привет,
сега се връщам от ФМ.
Бебо вече е 1812 гр. отговаря си точно на семиците 32. Каза ми че количеството на околоплодните ми води е намаляло и аз като се ошашках и ревнах на мама по тел. Тя съответно се ошашка жената. И търси и в нета и говори с нашия приятел доктор и мненията се, че ако не пиеш достатъчно вода е съвсем естествено количеството на водата да е намаляла. Трябвало да се пият поне 8-10 чаши вода на ден, без безалкохолното. А аз днес съм пила само чаша вода. Така че от утре май сериозно ще се заемам с пиенето на вода.
Днес училището беше много полезно. Момичета от Варна заслужава си да чуете лекцията.
Хайде бай, приятна вечер

# 153
Аз ще се опитам да дойда, но не обещавам! Stop

# 154
Я кажете за болницата задължително какви изследвания искат, знаете ли? Защото се оказа, че акушерката ми е пуснала само Васерман, без СПИН и хепатит Б, което ме изненада.

Escarina
на мен ми пуснаха и трите изследвания едновременно и то доста отдавна. Доколкото разбрах за болницата искат резултата от тях и кръвна група.
Ти ориентира ли се къде ще раждаш ? Аз мисля за АГ и другата седмица ще видя кой не е в отпуска през въпросния период , за да си избера и лекар.

# 155
  • Севлиево
Тук при нас няма и спомен от вчерашните 44 градуса.Подухваше много приятен вятър и успях даже да се поразходя.Дано да е все така,че ми омръзна да си стоя вкъщи.
Не можем да излезем да проверим за креватче дали са докарали в тия жеги.До края на месеца трябва да има ама ще видим.
Иначе от време на време ме прерязва ниско долу,мисля си че бебока ме натиска по пикочния мехур.Търпи се ама е неприятно.

# 156
  • морето и сините вълни :)
ехоооо ,здравейте

аз днеска  само дремуцах на  леглото и удрях по 30 инутен сън   през 2,3 часа Joy Joy

таз вечер мисля да се наспя..тука дуа един вятър и едно хубавко течение съм направила Mr. Green Mr. Green..ама пак жега бе дявол да го вземе..

Ходихме таз вечер на плаж с мъжо...и  голям срам..аз съм се  опънала като баба цоцолана на кърпата  и си приказваме с мъжо ми.обърнала съм се налявпо да ;ежа и срещу мене една жена  хрупа някви  тунквани бисквити....(викам си на акъля като се прибера  ще  си купя и ще си хапна).И след 5 минути синът и излиза от морето и  му подава кутията и вика..яяя върви там да почерпиш Sick Sick..аз  ви казвам позеленях от срам Sick Sick.Викам таз мислите ли ми  прочете..ама си взех hahahaсакън да не заслабна hahaha hahaha

аз утре сабахлям трябва да ходя на ЖК-кръв урина...болничен, ще си искам и вагинален секрет да ми вземат..За анален няма да се натискам Joy Joy Joy Joy

Ааа  относно именния ден чакайте да почерпя лекичко и скромничко beer beer3 beer2 cheers beer Wine Glass Drunk
декември месец повечко  алкохолец ще  предлагам  newsm53

лека вечер на всички -утре ще с еотчитам да видим колко кила съм станала   261uu

аз  забравих да ви кажа в събота че счупих леглото  oops
туй беше изцепката на вечерта  в събота просто..Изкъпах се  и си легнах блаженно и изведнъж  матракът пада от мойта страна и  провисна към земята
Аз надавам боен вик от спалнята   към мъжоооо да го викам  smile3514
Той идва смее ми се и  ми каза "е то това легло не е за тюлени направено" fight fightнаправо  ме управи ви казвам  в живота...не че не сме падали и друг път  двамата   когато не съм била бременан..ама  просто явно му идвало отвътре да ме нареди така fight fight
та така,взех и легла да чупя вече...майак ми само седи и се смее  и вика е как падна бе smile3532 smile3532
циркът беше пълен просто smile3511
айде вече лека вечер  love001

# 157
Здравейте мамиии  Hug Hug Hug
Ние сме добре с бебо, все повече се бонтуваме и правим магарии в стомаха на мама  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
За майчетата от Русе аз няма да раждам с Русе, НО ходя на училище "Мама" и там ми дадоха списък с необходимите неща за АГ - искат всички изследвания (Васерман, СПИН, Хепатит.....) и анален секкрет  #Crazy. Доста е дълъг ссписъка, така че задължително искайте или питайте в АГ-то какво да носите. Другото, което ми се стори странно - за омъжените искат да си носят свидетелството за сключен граждански брак!
За ремонтите - когато правихме в нас - бях в 6 месец - питах доки дали мога да боядисвам и той ми каза, че мога стига на мен да не ми става лошо и че бебо си има плацента и нищо не може да му стане!
Това е от мен!
Хубав ден на всички!  bouquet

# 158
  • Кърджали, България
Добро утроооо!!!!
След вчерашните рекордни жеги в Кърджали, днес подухва приятно, само дето аз съм пак затворена и нищо не усещам.......
Сутринта пак ходих на изследвания за хемоглобина - 97!!!!! Вече ще се побъркам, по-нисък е отпреди месец, при положение, че ми вливаха желязо и венозно!!!!!!!!! В понеделник съм на консултация и сигурно ще продължавам разните му там тотеми и феро фолгами или пак ще ме включват на системи............

# 159
  • Sofia
...питах доки дали мога да боядисвам и той ми каза, че мога стига на мен да не ми става лошо и че бебо си има плацента и нищо не може да му стане! ....
И аз така знаМ... пък и ще купим някаква боя на нИнам си к'ва основа, дето не миришела. Sunglasses

Снощи свекитата ми връчиха пачката за бебка и сега съм се размечтала и размислила newsm68 newsm08

Аз излизам( да ползвам намалението с жегата)... да взема дамаска за кухненския ъгъл и перденце.

Хубав ден на всиЦки! Grinning

# 160
  • София
Добро утро, момичета!
Днес най-сетне се живее  Grinning Нямаше как да изберем по-добър ден за среща.
Катринче, Хексина, като казах на мъжа ми, че съм си намерила компания за пазаруване, той така се засегна, че след това един час трябваше да му обяснявам как обичат да пазаруват жените и т.н. Аз мислех, че ще се зарадва, като му кажа, че няма да го тормозя повече с пазаруване, а той направо се обиди, че можело да ми е по-приятно да пазарувам с някой друг  Joy
Честито на всички с добри резултати от прегледите!
Останалите с болежките, стискам палци да ви мине бързо  Praynig
Ани, ти ме уби с това легло  Joy направо се напиках от смях.
Инче, мила, не позволявай да те тормозят така! Ти си истински герой, но с твоите проблеми е крайно време поне работата да отсвириш.
Ох, пак забравих какво щях да пиша  ooooh! Добре, че днес ще се видим с някои от вас.
Лек ден!

# 161
  • Севлиево
Добро утро и от мен.Наистина приятен ден сте избрали Софианки за среща.Пожелавам ви приятно изкарване и изпийте една биричка заради мен.
Ние пък днес сме решили да посетим мебелния магазин да видим дали са докарали легълца,ако не са ще се наложи в събота да се ходи до Габрово.Ако има ще купим,но все още не съм се разубедила за други работи.Имам списък и бабите ще го изпълняват.Като имат мерак,аз не че нямам ама предпочитам да си го виждам човечето и да си му пазарувам.
Лек и приятен ден на всички! Hug

# 162
Здравейте майчета, прегръдки и целувки на всички   bouquet
Аз малко се позагубих, но ето ме пак на линия  Simple Smile
Предната седмица заради жегите изобщо нямах желание да сядам пред компютъра, само ви хвърлях по едно око. Но докато попрочета туй-онуй и краката така ми се подуваха, че трябваше да ги мокря и да си лягам. На моменти имах чувството, че вече почвам да гъбясвам  Laughing
В събота и неделя ходихме на вилата уж на по-хладно. Ходихме на басейн, но аз не се топнах  Naughty - нещо ме дострашава като знам какви химии сипват, за да е прозрачна и уж чиста водата...  Thinking
А от понеделник пак ходя на работа, щото ЖК-то ми ме върна предната сряда - бил и свършил лимита за прегледи на бременни за деня  smile3506  smile3512 . Аз мислех да я помоля да ми удължи предния болничен и после направо да ми издаде 45-дневния за преди раждането, но.... smile3516
Сега ходя на работа по половин ден, че не мога да си стоя на краката като се подуят - стават от коляното надолу еднакви и чак ме боли кожата от разтягането. Реших да си пусна 3-4 дни отпуск ( заради половинките раб.дни ) и от 31.08. излизам вече в болничен по майчинство  newsm44, направо нямам търпение вече  newsm53
Вчера бях на ЖК ( при тази дето ме върна предната седмица ). Мери ми кръвното, обиколката на корема и височината на матката, пита колко кг съм станала - всичко пак си отговаряло на седмиците  smile3501. Слуша тонове с една допотопна тръба ( не че ми е ясно дали изобщо нещо чу  newsm78 ), опипа ми матката и каза, че бебка още не се е обърнала, но имало още доста време за това.
До края на месеца трябва да се видя и с мойта си докторка, така че скоро пак ще се отчитам, но с мерки и теглилки относно бебка newsm03

Момичета, някоя от вас мисли ли да ражда в правителствена болница? Имате ли някакви отзиви за там? Аз като ходех зимата да ми вливат системи, останах с добри впечатления от обстановката и персонала. Там сега тече ремонт ( което значи, че ще е още по-хубаво  newsm53 ), и доки ми каза, че от 01.09. щели да отварят. Освен това мойта докторка там работи и аз за там съм се ориентирала.
Нямам обаче представа какви са изискванията там - какво да се носи за мама и бебто и т.н., мисля да питам доки като се видим. Но ако някоя от вас има инфо, ще съм много благодарна ако сподели  newsm51

Поздравявам всички, които са имали повод да празнуват smile3525 Желая им много здраве, да са много обичани и всяка мама да гушка здраво бебче наесен!  smile3541 newsm07

Останалите - пазете се и оздравявайте бързо  smile3503

А, щях да забравя doh. Вчера говорих с жената която ще ми носи документите в НОИ и тя каза, че НЕ Е НУЖНА БЕЛЕЖКА от банката за сметката, по която ще се превеждат парите, АКО ВЕЧЕ Е ПОДАВАНА. Та ме хвърли в чуденка, дали все пак да ида и да си изкарам или не  newsm78

За срещата довечера ме бройте и мен  smile3521
Чао засега и  Hug

# 163
Добро утро мами!
мен днес ме е обхванала една депресия... и само ми се реве... Добре че вечерта ще се видим с другите бремелинки та да се разсея. Нещо ми е много криво. Снощи се скарах и с мъжа, наговорих му едни неща че не го интересува бебето и разни такива след като не иска да му купим нищо и да обиколим магазините и да изберем някои неща... и най-лошото е че го направих и пред майка му. Ама така се бях разфучала... и сега той ми е сърдит, а на мен ми е гадно...
А и цяла нощ не можах да спя, че някакви от съседния вход правиха купон и викаха и крещяха и музиката до дупка чак до 3.30ч, направо издивях.

Палечке, ама то и твоя мъж как само реагирал. Вместо да се зарадва, той... се цупи. те всички мъже са такива, хем не искат да идват с нас, хем ако им кажем че ще ходим с друг и се обиждат. Ще му мине Simple Smile а ние ще си ходим на пазар без да знаят мъжете:)

Ани голям смях с твойто легло... Я издай ти какво си правила та си го счупила...Wink
Инче дано хемоглобина пак ти се качи и да не те мъчат много. А как е Стоилчо, оправя ли се, боли ли го много сега?
Дано и днешния ден да е прохладен.

# 164
  • Кърджали, България
Палечке, миличка, още днес и утре ще ги изтърпя, няма как! На всичкото отгоре още нямам заместник, днес следобед ще дойде едно момче, което може да работи само до октомври, понеже е редовен студент, но все пак е нещо.... Стреснаха се, понеже им казах, че от понеделник сигурно известно време няма да съм в града!

Катринко, Беринка, благодаря за загрижеността, Стоил се оправя, не го боли, но всеки ден ходим на превръзки в болницата. Дано до събота му махнат дренчето, че да може да отиде с баба си и дядо си малко на гости в Смолян, да смени въздуха детето.....

Ани-Бани, благодаря за почерпката Wink Снощи и моята приятелка Анита ни изведе да ни почерпи, като разбра, че имала още едни имен ден!

Последна редакция: чт, 26 юли 2007, 11:00 от Inna

Общи условия

Активация на акаунт