Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога трябва да получим цялата документация от наблюдаващия ни лекар преди да влезем в болницата, за да раждаме?
Има ли ефект жегата върху бебето?
Какви документи са необходими при постъпване в родилно отделение?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога трябва да получим цялата документация от наблюдаващия ни лекар преди да влезем в болницата, за да раждаме?
-
Има ли ефект жегата върху бебето?
-
Какви документи са необходими при постъпване в родилно отделение?
-
Могат ли сърдечните проблеми да бъдат причинени от горещината?
-
Какво представлява обменната карта, обсъждана в разговорите?
Честит имен ден на всички с името Ани 
Нали третия път гледат мозъка и бъбреците, та проблеми няма...всичко е чисто и здраво.
е помогнало за това, щото преди беше напречно. Пъпната връв е ок - на корема, върви си и расте по график. Така че по всяка вероятност терминът ще си е точно...14-15 септември.
Аз съм адски доволна от Балев - за мен той е супер професионалист. 
Поради тази причина изобщо не смятам да слушам разни лекари, дето ще се напъват да ми обясняват как трябва да излезе бебето по- рано. Никого няма да слушам и юнака ще го изстрелям когато той реши да излезе. 
Разбира се, има изключения...
сакън да не заслабна

. Доста е дълъг ссписъка, така че задължително искайте или питайте в АГ-то какво да носите. Другото, което ми се стори странно - за омъжените искат да си носят свидетелството за сключен граждански брак!

Добре, че днес ще се видим с някои от вас.
- нещо ме дострашава като знам какви химии сипват, за да е прозрачна и уж чиста водата... 
. Аз мислех да я помоля да ми удължи предния болничен и после направо да ми издаде 45-дневния за преди раждането, но....
. Слуша тонове с една допотопна тръба ( не че ми е ясно дали изобщо нещо чу 
Желая им много здраве, да са много обичани и всяка мама да гушка здраво бебче наесен!

. Вчера говорих с жената която ще ми носи документите в НОИ и тя каза, че НЕ Е НУЖНА БЕЛЕЖКА от банката за сметката, по която ще се превеждат парите, АКО ВЕЧЕ Е ПОДАВАНА. Та ме хвърли в чуденка, дали все пак да ида и да си изкарам или не