На почивка с дете - замирисва на море! /Дружба 2 - София/

• 21 945
  • 288
  •   1
Отговори
# 210
Здравей, сантана. Simple Smile Добре дошла. Hug

Можеш да пишеш на Български и то само в един постинг  Hug

# 211
Здравей,Сантана.Живея малко по-надолу от теб до Практикер.Добре дошла в нашия квартал.Сина ми ходи в 88 ОДЗ, за вашето не съм чувала лоши неща.

# 212
здравейте ,аз по принцип съм от квартала вие кога ще праштате малките на градина от 1 или от 15 септепври

# 213
Ще изпратя малкия на градина в момента,който я отворят.Имам малки съмнения,че това ще стане скоро,защото трябваше да са сменили дограмата до сега,а те не са я започвали.

# 214
аз искам да го дам от 1 септември,една майка ми каза,че съм лоша ,защото щели да бъдат сборни грэпи

# 215
аз искам да го дам от 1 септември,една майка ми каза,че съм лоша ,защото щели да бъдат сборни грэпи
За моя син няма проблеми,че ще са сборни групи.Пък и не виждам какъв е проблема,ако детето се чувства добре.Това са глупости,че ако си пуснеш детето в сборна група си лоша майка.

# 216
мерси мила че ме успокои

# 217
здравейте,момичета май не сме много активни искам да ви питам имали някои да е пациент на Дикова и Петкова и дали сте доволни от тях

# 218
По-напред в темата мисля, че се коментриаше кой позлва услугите
на местен педиатръ. Ние имаме педиатър, койо е в Младост.  Peace

За съжаление ние не сме се класирали за никоя детска градина...
Вече се чудя какво да правя...  Confused Дали има места в частните?

Някоя от вас дали има някакви отзиви за някоя на близо?  Hug

Благодаря Heart Eyes

# 219
За Дикова не ти препоръчвам да се записваш,а за другата не знам.Дикова си спомням на един случаен прием при нея ни беше изписала Бисептол при диагноза повръщане и разстройство.В Пирогов се чудеха кой е този лекар дето изписва такива глупости.

# 220
мерси,то свесни педиатри и без това няма,а за часна детска градина не съм чувала в района

# 221
Нашата педиатърка е прекрасен професионалист и човек.Цялото семейство сме при доктор Конова.Така че с двете ръце мога да кажа за нея,че е свестен педиатър.Като се има предвид,че съм мед.сестра и поназнайвам по нещо ,та гарантирам за нея.

# 222
мими и аз съм мед сестра ти къде работиш

# 223
олелеее, тя темата много живнала

здравей, Сантана
ние също сме при д-р Конова, нямам никакви оплаквания от нея

Анче, и при мен на дневен ред е търсенето на частна градина за дребния
най-близката такава е Джани Родари - в ПЖИ-то в Слатина
има и няколко в Редута

обаче много скъпички - около 500лв вървят

# 224
Здравейте мами,
Извинявайте, че така "нахълтвам" във вашата темичка, но някоя от вас може ли да ми даде някаква информация за бившия завод "Христо Смирненски " - дали функционира, как е преименуван сега, изобщо каквото знаете всичко ще ми е от полза.
Благодаря предварително!!!
Лек ден и много послушни дечица!

Общи условия

Активация на акаунт