На почивка с дете - замирисва на море! /Дружба 2 - София/

• 21 961
  • 288
  •   1
Отговори
# 195
Утре тръгваме... баси как не ми се шофира до там  Tired

Мисти, какво се оказа тогава, само пръста ли му е счупен...
Колата оправихте ли я?

Само пръста, ама е в гипс до лакътя и не може да си връзва връзките на обувките даже. Crazy Сега съм с две бебета в нас, хаха...
Колата не сме я оправили още, защото ще излезе към 2000, а и оспорваме акта, тъй че ще мине малко време, докато се преразгледа случая и се види дали ще ни изплатят парите застрахователите. Сега се мъча с Форда на баща ми, който е и на газ и докато загрее ми гасне по светофарите, ама по-добре от нищо де.  Mr. Green

# 196
Здравейте, момичета!
Не мога да повярвам, че не съм открила темичката досега! ooooh!
Както и да е, аз съм Надя, 76 набор, живеем в 220 бл. в Дружба 2. Децата ми учат в 163 ОУ и съм много доволна от у-щето. mimi72, синът ми е съученик на твоя Цецо, може и да сме се виждали.
Малката се надявам да я запишем догодина на ясла в 77 одз и се чудя дали не е време да подавам молба? newsm78
Приятен ден от мен, мами, радвам се, че ви открих! Hug
п.п. Във връзка със заглавието, децата заминават на море с баба в края на месеца и от БДЖ са им поискали документ, че синът ми е ученик, за да може да ползва допълнително намаление от цената на билета. Дали ще има някой в училището, който да ми издаде такава бележка, как мислите?

# 197
Здравей Наде! Hug

# 198
Здравей,Наде.През седмицата винаги има някой в училището,така че ще свършиш работа.

# 199
Мерси, момичета!
Сега видях, че на първа страничка сте вписали педиатрите от района. Моите хлапета са при др. Димова от филиала и съм сравнително доволна Rolling Eyes Поне ме слуша за направления, рецепти, болнични-няма проблем. И сестрата е много оправна, аз обикновено с нея се консултирам Laughing
Лека вечер!  bouquet

# 200
  Ехоо,  тук ли сте или на морето?
  Похвалете някое заведение в района и не съвсем, където може да се отиде с деца ( най-малкото да има къде да бягат).

# 201
здрасти, Амарето
ние сме тук
обаче въпросът ти е доста труден
преди ходехме във Вселена /под Китайския/, но последният път преди 2-3 месеца сигурно, така са направили отдушниците от кухнята на Китайския, че цялата миризма отива точно в детския кът
повече не сме стъпвали там
ако ходим някъде в района, най-много в Мис Каприз да отидем, но там няма кой знае колко място за тичане и игра

как е възможно да няма един нормален ресторант в квартала?

# 202
сега се сетих - в Дружба 1 до пазара ходим в Милениум, кухнята е хубава, лятото отварят и градината, има рибки и децата много се радват

що не направят и в Дружба 2 един такъв да му се не види

# 203
 И аз си мислех за "Вселена", отстрани има малка площадка с пързалка.
От към Цариградско се вижда една голяма пицария, но как се казваше не помня. Утре заминавам за Варна, но като се установим окончателно тук ще ги разучаваме.
 Дотогава всички ще се върнат и ще се запознаем ако желаете.

Последна редакция: нд, 17 авг 2008, 09:35 от Amaretto

# 204
Здравей,Амарето.В Дружба-1 до езерото от страната на спирката на автобус-88 има фитнес и заведение.Ние там ходим.Има поляна и детски кът.Обаче последния път,беше много прашно на площадката и моите бяха целите в пепел.

# 205
между другото все се каня да го посетя това заведение до езерото, отдалече детската площадка изглежда много добре

иначе последния път , когато ходих с малкия на езерото, се потресох колко е мръсно
все едно въобще не се поддържа парка
и без това толкова малко паркови пространства има в Дружба 1 и 2 ...

Амарето, поздрави на Варна и септември може да направим една среща в квартала

# 206
O, темата леко мръдна... хехе Simple Smile Ние началото на Септември ще
отскочим за 10-ина дни до морето, та, ако ще правите среща ще
се радвам, ако я организирате за към края  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Сега като ви чета и аз се ядосвам как пък не се намери едно място
където децата да могат наистина да тичат и да си играят, било то
и завечение....  Crossing Arms

# 207
zdraveite i ot men nie sme novodomzi v zarigradski imali niakoi ot tam

# 208
imali mama koiato e zapisala deteto si v 85 odz nie sme tam 4uvalasam hubavi neshta a vie

# 209
hei mai niama nikoi a

Общи условия

Активация на акаунт