На почивка с дете - замирисва на море! /Дружба 2 - София/

• 21 938
  • 288
  •   1
Отговори
# 240
Мисти, пусна ли го вече на ясла?
ох, аз вече ги сънувам, направо не знам как ще се разделим... като сянка ми е станал

# 241
Здравейте,
Моят син е приет в 85 ОДЗ. Виждам, че и тук се разисква тази тема. Той е на 1,5 г. Има ли някой актуална информация за градината? По отношение на преместванията от една ясла в друга, влезте в www.kg.sofia.bg. Там има достатъчно информация.

# 242
Мисти, пусна ли го вече на ясла?
ох, аз вече ги сънувам, направо не знам как ще се разделим... като сянка ми е станал

Не, в ремонт са още, или поне така ми казаха миналата седмица, че до 15-ти най-рано ще свършат. Тази още не смея да звънна, не ми се мисли изобщо по тая тема. От 2 месеца се настройвам и рева всеки път като се сетя, сънувах кошмари, свива ме стомаха като си помисля. Повечето майки ми се чудят на акъла, те нямат търпение да си пуснат децата. Сигурно защото и аз не се разделям с него, откакто съм родила съм се разделяла най-много за по час-два с него и то се случва на месеци по веднъж. Никой не го е гледал, той не признава никой друг, моля се поне заради многото деца (той е доста контактен) да се адаптира бързо и да не се стресира. Постоянно се чудя дали ще се храни, дали ще спи, дали ще го удари някой, дали ще слуша или ще го наказват, дали ще боледува...  Crazy Crazy Crazy То сигурно това всяка майка си го мисли де, ама аз се вманиачавам. Вече ме набедиха, че ще съм много лоша свекърва! Joy

# 243
  • Русе
Здравейте, извинявам се, че се намесвам в темата, но имам огромна нужда от помощ Praynig
Преди около година се преместихме в София, а от началото на т.г. дъщеря ми ходи на градина в 85-то ОДЗ. Досега работата ми беше на 4-ти км и пътувах с тролей 4, което ми е идеален вариант, но от другата седмица ни местят офиса до София ленд, а единствения транспорт до там, за който знам е 88, а той обикаля през всички Младости(и пак не спира близо до градината - трябва да сменям с 4-ката) и много ще ме бави, докато си прибера детето от градина. Не искам да я оставям самичка да чака евентуално аз да я взема поне към 7. По принцип имаме кола, но пък аз нямам книжка, а понякога съпруга ми го пращат командировка за по седмица и аз трябва сама да се оправям Sad  А идва зима и съвсем се отчайвам какво ще правя Cry
Моля ви, посъветвайте ме, какви варианти имам, има ли маршрутки, които мога да използвам Praynig

# 244
здрасти, Мимето
в момента не се сещам за директна маршрутка от София Ленд към Дружба 2, но можеш със 120 да ходиш до Румънското и там да хващаш маршрутка - номер 2, а мисля и други

другият ти вариант е със 120 до ТВ кула и от там малко пеша до Цариградско, където на моста хващаш отново тролей 4

Последна редакция: чт, 11 сеп 2008, 10:07 от ХИПП

# 245
 Здравейте момичета, от 2 дни съм вече софиянка и реших вече официално да се представя. Имам  момчета на 2год. и на 7год. Засега сме на квартира в 302 блок. Както писах по-рано не сме приети на ясла, но пък баткото сега ще е 1ви клас, така че и той ще има нужда от мен.
 Ще се радвам да се запознаем, ако желаете и вие, можем да си организираме срещичка.

# 246
Добре дошла, Amaretto ! HugИ моята дъщеря ще е първокласничка сега.Ние сме в 163 ОУ, а вие?
Ще се радвам да се запознаем на живо!
Хубав ден на всички!  bouquet

# 247
 163тo ни беше втория вариант, но го записахме в 125то и май ще си имаме голямо разкарване всеки ден. Дали има и други деца, които пътуват до друг квартал.

# 248
Здрасти, Амаретка, защо чак в Младост сте ршили?

# 249
здравейте и ние пътуваме от лозенец и то в най голямото задръстване

# 250
момичета и моето хлапе е в 85 одз ние ходим от две седмици и съм много доволна от всичко,моето хлапе не ядеше а там прояде,ние сме в група щурче имали и други в тази група,ако има може да се запознаем да обменим опит и мнения

# 251
  • Русе
ХИПП, благодаря ти Hug май най-добрия вариант ще е да изкарам шофьорските Rolling Eyes

santana, ние сме в група калинка, срещу щурче, ще се радвам да се запознаем, да обменим опит и мнения Simple Smile

# 252

Здрасти, Амаретка, защо чак в Младост сте ршили?
Misty, ние сме от Варна и нямам никаква идея как са тук училищата. Поразпитах из форума за училищата в Дружба и ми препоръчаха това.

# 253
125 училище беше с добра репутация преди време
виж тези тук в Дружба, хм, не знам...
вярно, че си е път, но не е толкова далече все пак

аз се оглеждам за частни градини, предадох се и вече не се надявам на държавна...

# 254

ХИПП, благодаря за окуражителните думи.
 За яслата - няма да  търся, така или иначе тук нямам работа, на която да се връщам. Ще помагаме на батко. Засега.
 Между другото вчера записахме педиатър - Ирина Петкова.

Общи условия

Активация на акаунт