моля за мнение за изследване на микробиология

• 443 967
  • 1 064
  •   1
Отговори
# 555
На мен ми взеха секрет като за цитонамазка  и направиха натривка на  2-бр.стъкълца ,а не в шишенца.

Стъкълца, шишенца, вече не си спомням. Честно казано, когато съм на магарето единственото, което искам, е да сляза Mr. Green

# 556
На мен ми взеха секрет като за цитонамазка  и направиха натривка на  2-бр.стъкълца ,а не в шишенца.

Стъкълца, шишенца, вече не си спомням. Честно казано, когато съм на магарето единственото, което искам, е да сляза Mr. Green
Да  освен бързото слизане е най -важно да няма нищо /отрицателни/ резултати.

# 557
Ох, при мен сега всичко беше супер. Нямам думи да опиша колко бях щастлива.

# 558
Ох, при мен сега всичко беше супер. Нямам думи да опиша колко бях щастлива.
Браво! И при мен няма нищо.

# 559
# 560
Така трябва да бъде иначе щеше да ми се объркат плановете за ин витро.Което вече заaпочнах стимулацията. Peace

# 561
Здравейте,нова съм във форума.Тази тема ме интересува.И аз имам въпрос .При мен нещата са такива:
влагалищен секрет
МИКРОБИОЛОГИЧНА НАХОДКА:1.Не се изолират патогенни аеробни бактерии;
2.Не се изолира Candida;
3.Не се изолира Trichomonas vaginalis
МИКРОСКОПСКИ ПРЕПАРАТ ПО ГРАМ
1.Преобладават Lactobacillius;
2. 1-2 левкоцита/поле;
3.Суперфициални епителни клетки Липсват микроскопски и микробиологични данни за визпалителни промени.
Казаха ми,че всичко е ОК, но аз имам притеснения,че не е,защото продължавам да си имам обилно течение.
Моля някой да хеплне,защо е така?Благодаря ви!

# 562
  • София
Здравейте,нова съм във форума.Тази тема ме интересува.И аз имам въпрос .При мен нещата са такива:
влагалищен секрет
МИКРОБИОЛОГИЧНА НАХОДКА:1.Не се изолират патогенни аеробни бактерии;
2.Не се изолира Candida;
3.Не се изолира Trichomonas vaginalis
МИКРОСКОПСКИ ПРЕПАРАТ ПО ГРАМ
1.Преобладават Lactobacillius;
2. 1-2 левкоцита/поле;
3.Суперфициални епителни клетки Липсват микроскопски и микробиологични данни за визпалителни промени.
Казаха ми,че всичко е ОК, но аз имам притеснения,че не е,защото продължавам да си имам обилно течение.
Моля някой да хеплне,защо е така?Благодаря ви!

МБ ти е чиста
Направи  изследване за Хламидия трахоматис, Микоплазми и Уреаплазми
Ако и там няма проблем - причината може да е свързана с хормоните
Пусни:
ЛХ, ФСХ и Е2 на 3 ден от МЦ и отиди на 8-10 ден от МЦ  да те видят на УЗ
Проследи О. или с ФМ или поне с тестове за О.+ БТ

# 563
Какво мислите, аз нещо не мога да схвана има ли няма ли нещо

Микроскопски резултат:
ПОСЯВКА : НЕ СЕ ИЗОЛИРА ПАТОГЕННА ФЛОРА. ПРЕПАРАТ : 7-8 ЛЕВКОЦИТА / ПОЛЕ; КОКИ И ДИФТЕРОИДИ; УМЕРЕНО ЛАКТОБАЦИЛИ; МНОГО ПЕК.

Няма антибиограма  Thinking

Ако е от значение съм бременна   

# 564
        много съм притеснена моля помогнете какво може да означава това   

1.Изолира се в голямо количество Pseudomonas aeruginosa.
2.Изолира се в малко количество Streptococcus agalactiae /beta-haemolytic Streptococcus group B/.

Микроскопски препарат за влагалищна чистота:
Лактобацили умерено, много плоски епителни клетки и коки, слуз, единични Candida дрожди,левкоцити / 4-5 на поле/.                                   

Последна редакция: пт, 16 май 2014, 18:13 от vladimz

# 565
Здравейте ,нова съм във форума и имам нужда от помощ.... Преди няколко дни си получих резултатите от микробиология и съм много притеснена тъй като не разбрах нищо от това което гинеколожката ми беше казала .... Ето как стоят нещата при мен ...

1.Директна микробиология : Плоски епителни клетки , Липсват Лактобацили , голямо к-во Грим (-) бактерии, грим (+) коки, единични левкоцити .

Благодаря предварително Simple Smile

# 566
  • София
        много съм притеснена моля помогнете какво може да означава това   

1.Изолира се в голямо количество Pseudomonas aeruginosa.
2.Изолира се в малко количество Streptococcus agalactiae /beta-haemolytic Streptococcus group B/.

Микроскопски препарат за влагалищна чистота:
Лактобацили умерено, много плоски епителни клетки и коки, слуз, единични Candida дрожди,левкоцити / 4-5 на поле/.                                   
Имаш гъбички - трябва да се лекуваш

# 567
  • София
Здравейте ,нова съм във форума и имам нужда от помощ.... Преди няколко дни си получих резултатите от микробиология и съм много притеснена тъй като не разбрах нищо от това което гинеколожката ми беше казала .... Ето как стоят нещата при мен ...

1.Директна микробиология : Плоски епителни клетки , Липсват Лактобацили , голямо к-во Грим (-) бактерии, грим (+) коки, единични левкоцити .

Благодаря предварително Simple Smile

Имаш гъбички - трябва да се лекуваш.

# 568
  • София
Какво мислите, аз нещо не мога да схвана има ли няма ли нещо

Микроскопски резултат:
ПОСЯВКА : НЕ СЕ ИЗОЛИРА ПАТОГЕННА ФЛОРА. ПРЕПАРАТ : 7-8 ЛЕВКОЦИТА / ПОЛЕ; КОКИ И ДИФТЕРОИДИ; УМЕРЕНО ЛАКТОБАЦИЛИ; МНОГО ПЕК.

Няма антибиограма  Thinking

Ако е от значение съм бременна   

Лекар трябва да прецени - коките и дифтероидите са малко притеснителни - засили Им.С / Омега 3, Коластра/ - при бременност се понижава / физиологично/

# 569
Здравейте момичета, да помоля и аз за мнение  : бременна съм и имам  жълто-зеленикаво течение, от което на ''пръчка с тампон за транспортна среда'' не се изолират патогенни отганизми, но директната микроскопия на стъкло излиза следното :
лактобацили, единични плоски епителни клетки, сегментоядрени
Какви са тези сегментоядрени?
Благодаря предварително  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт