Октомврийски мами под жегата събрани!

• 12 690
  • 281
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Уф, тази вечер има мач и аз през цялото време се рових във Форума, че ме мързеше да пиша. Обаче накрая естествено ми се схвана гърба и реших да си поседна на фотьойла като бял човек и да си опна крачетата на табуретката. Обаче след малко Литекс взе че изравни в последната минута, за което аз съм виновна, щото съм се била преместила  newsm78. Аз пък дори не видях какво стана защото цялото време пред телевизора го изкарах в чудене. Гледам кадър от който мернах само някаква мацка и чувам гласа на коментатора "Тази кукла след по-малко от пет минути ще бъде в ръцете на футболистите и най-вече на треньора"  newsm78 Shocked И понеже в последно време ръся само глупости реших да не питам, но накрая ми се наби една дума в главата КУПА.  После спря кабелната, Литекс нещо започнаха да атакуват и аз реших, че е по-безопасно да седна и да попиша.

То не че има какво да кажа де. Нали малката я няма и по цял ден скука (май скоро се бях оплакала, че ме ядосва ама карай). 10 дни не бях излизала, като изключим ходенето на консултация с такси и сега вече втора вечер с мъжа ми си правим разходки, само двамата из квартала, като едно време. Няма защо да обяснявам,че се връщам след 1 час като след маратон, със сърцебиене, подути пръсти и изтръпнал ляв крак  newsm78 (кракът ми изтръпна и вчера), но пък мъжът ми ми се радва, каза, че все едно извеждал дете на разходка  newsm78.

Урааа, Левски изравни, ще ви оставям.  Hug

А вечерите сега са си направо рай, най-накрая мога да спя.

# 151
  • София
Всъщност Левски не изравни, а би! И слава богу!

Забравих да кажа, че вчера качих снимки на бебетата. Другата седмица съм на ФМ и ще имам надявам се по-хубави и актуални.

Hug

# 152
здравейте момичета Hug

Варненските мами - много сте готини бе сладурки, и такива коремчета сте закръглили, е кажете сега, че няма да родиме най-сладките бебета от форума през Октомври Hug Hug

Рали - не се шашкай за бебето, може да се обърне дори в последния ден, даже понякога е добре да не се мести постоянно нагоре-надолу за да не се увива пъпванта връв. Но дори и да е увита, това не е проблем, докторите знаят как да се справят със всяка ситуация Peace

Аз не мисля, че последните 2 месеца щели да ни минат бавно, напротив, за мен времето тече вече все по-бързо, предвид бавните обороти, с които се придвижвам до работа или до магазините... hahaha Joy

Танини - голям смях падна, седя и се хиля сама с тая "кукла", а мъжа ми ме пита от др. стая какво става... добре че не е разбрал, че има мач, нямаше да излизаме, така ги ненавиждам тия спортни прояви Mr. Green Stop

Момичета пазете се с тези настинки, сега бебчетата са големички и вземат повече от нас, което респективно намалява имунните ни сили, парацетамола е безвреден и по-добре го вземайте, за да не стане по=лошо Sick(Парацетамол е и Панадол, Ефералган, Фервекс, Колдрекс и т.н.)

Да ви кажа, от вчера забелязах нашата бебка как обича да слуша музика, нямам търпение да изляза отпуска и да си мързелуваме с нея да си слушаме  Laughing

Някой знае ли кога започва следенето на тоновете на бебето? Тук започват 6 седмици преди раждането, но подробности не зная...
За болките в горната част на стомаха - само знам, че доктора ме опипа и пита там боли ли ме, аз казах НЕ- БОЛИ ДОЛУ и той каза, че това не било опасно, по-лошо било ако са горе, както ги описва Дара.Моят съвет е веднага косултация с доки за да си спокойна, сигурно бебето скача и ти удря ребрата, не вярвам да е нещо обезпокоително

Поздравления за новите ни вестителки, веднага си записвам телефоните ви, че аз съм от първите
Силни гушки на всички Hug

# 153
Ха така, я как хубаво сте пописали, да се прибере човек морен морен и да почете наспокойствие...

Утре се откомандировам от Тексаските прерии и се прибирам у дома  newsm68 голямо кефффф - няма повече пътешествия за мене, чаааак да сме живи и здрави Октомври края към БГ-то  newsm17

Не съм съгласна, че последните два месеца ще минат бавно, дори напротив, просто времето от 25та до 32ра седмица ми мина като един миг - много се радвам, за което  newsm47
Занемарила съм малко ходенето и сега се почна с болежките, но утре като се завърна пак се слагам на двигателен режим, че се чувствах далеч по-добре така  yes

аааа, купих космонавтчето, лелеее сега ще го чакам с нетърпение да ми го докарат, май само на онези обиколници за леглата съм се радвала повече  newsm44 - веднагически ще покача снимки като го получа, както и на някой други много сладурски работички дето накупих.

Варненски Мами, МНОГО сте готини - и какви напети коремчета имате - СЛАДУРДКИИИИ  Hug  Hug  Hug

Десинката, ти скоро ли се жени, много елегантна бременна си, да знаеш  smile3501

Танини, ех, че са сладки тия близначета бее, точно като грахчета в шушулка са  Heart Eyes

Поли, щъ мъ замОриш с тези  твойте постове мЪРи  Joy  Joy  Joy - земи посънувай малко, га си поделим печалбата, ама ако може някоя американска лотария, от онез дето дават по 200-300 милиона долара  gydi

Рали, моят бебчо беше обърнат главично, ама аз не го мисля много, каквото дойде такова, само да е здрав, пък то и секциото е по-добро за бебето принципно (само за майчето е по-зле, бебчо поне изобщо не се мъчи)

Ех, и други работи имах да казвам, ама пустий и мозък - огладил се е като прясно пране с жежка ютия  newsm78

# 154
 kaffeetrmker_2 а добЪр ден!Аз чаках да стане по -късно и да пиша,че вече срам ме хваща от мойто каРАКОНДжуластване  Blush  eat натъпках търбуха-туй ко някой ми беше казал,че ще се събуждам от глад-щях да му се изсмеяяя преди 7 месеца..вече немога да търпя, а едно време цял ден можех да не хапна-как с е променят нещата newsm78
Jenna ей добре,че се появи вече си мислех ,че пак забегна на някъде или, че си се отплеснала по някой тексасец  #Crazy.браво за космонавта  bowuu тука-нали всички стискахме палци да успеееш да го вземеш,найстина дружното стискане на палци-чудеса върши!
mamma mia как ще се сърди моя малък мъж, че твойта госпожица ще си врътка дупето в същата кошара bowuu напротив много се радвам #Milti Hug Радвам се, че можах да помогна в избора на легло Mr. GreenРадвам се, че успя да си опраиш болничния #2gunfire ма таз докторка твойта найстина неможе да смята-вземи и купи 1 калкулатор че да не тормози бремените #Crazy
mimeto_iv липсваше ни на нашта МИНИ срещичка-ама нищо другия път няма измъкване  bowuu
Айде лек ден засега ще ви дебна аз ко си праикате! Желая ви лек ден изпълнен с много положителна енергия и малки сладки ритничета ! moresmile

# 155
Добро утро, момичета!!!
Няколко дни не съм ви писала.
Как сте??? Как са тумбачетата?
 Heart Eyes

# 156
здравейте мамчета
Мерси много, че ми писахте за качетата но и положението наистина не е хич хубаво едно че  е голяма жега едно че съм по 18 часа седнала или права а с тези 12 кила където качих как няма да се подуят. Но вчера вечерта към 7.30 мъжа ми идва да ме вземе от работа и познайте толкова ми се бяха надули краката, че не можех да си обуя чехлите а са ми по принцип много широки. Сега пак са ми надути ама по малко ама май наистина се налага да си почина малко от малко а дано жегите малко намалят (което знам че няма да е в близкия месец).
Относно страха от раждането много ме е страх, но оня ден видях една мама която е родила преди 20 дена каза, че всичко е минало за 2 часа от както е влезнала в болницата лекаря и бил много спокоен и много и е помогнал. Каза, че има болка но вика не е нещо което да те шашка минава само спокойно. Как ще стане с спокойното като знам каква съм паника  newsm78. И нашия татко като си говорихме за раждането и ми се смее на мен се ми се смее и аз му казах, че продължава ли да се хили ще е плътно до мен на раждането пък ако ще да умря на земята до мен  #2gunfire
Варненските мами и булката са много сладки наистина октомврийките сме много хубавки  Peace
Момичета как я вършете тая работа с бръсненето, на мен последните 10 дена бая ми отскокна корема и нищо не виждам нито мога да се свия, а малко с огледало и бръснач хич ме няма, то не стига че аз без корем се не бръснех и сега нямам опит ама и сега се бръсна се едно съм сляпа .
Оставям ви, че пак на работа трябва да ходя, а и мишолина така си играе в корема ми че чак и се чудя какво прави. Да се пазите и до скоро  Hug

# 157
  • София
tanini - много са сладки твоите юнаци.  Heart Eyes Чакаме и снимките и новините от ФМ.  Party

Jenna - знаех си аз, че ще успееш да си купиш космонавчето.  smile3521 Твоят малък космонавт сигучно ще е много сладък с тази екипировка.  Mr. Green

Irenn - яяя...веднага мъжът ти за ушите го хващай и с тебе за съпорт при бръсненето. Мен и без корем ме беше страх, пък представям си, ако не виждам нищо.  ooooh! И единствиения път, когато се бръснах всъщност мъжът ми свърши тази работа......аз пък за отплата го тормозя с кола маска под мишници.... smile3508 Няма само аз да страдам..аааа...... Mr. Green

# 158
  • La casa de Mickey Mouse
здравейте мам4ета и от мен
най накрая в къЩи, не ми се прибираше, там едно хладни4ко, спи се спокойно в прегръдките на мъжо и беб4о и той не протестира и не ме буди, но свърши
край с пътуванията ве4е
за раждането, не го мислия искам само бебо да е здрави4ък, това пове4е ме притеснява и ми харесва да съм с корем4е, не ми тежи, не се оплаквам, искам пове4е време да го понося 4е е много малък мили4кия
в холандия постоянно се събуждах по корем и много се притенявах и един ден ставам с корем на една страна и малкото 4ове4е не спира да рита бясно, а мъжо се хили като луд каква веселба ставала в корема ми, като ревнах направих неЩо на беб4о, тръшнах се ставай да ходим на лекар и той милия какво да направи угоди ми
отиваме ние преглеждат ме и лекаря обяснява неЩо а мъжо опулил ей такива о4и  #Crazy аз ниЩо не разбирам от тоя холандски и колкото пове4е лекаря обясняваше толкова пове4е мъжо се пулеше и ниЩо не ми казва, от притеснение ревнах и лекаря незнае какво става, в тоя момент мъжо успя да продума с трепереЩ глас лекаря каза 4е дъЩеря ни била малко мъни4ка но била добре и Щяла да стане френско гадже
аз умрях да се хиля, а той милия само дето не припадна и не спря да повтаря ама как дъЩеря нали син, лекаря продължава да му обянсява неЩо и да му показва, а той не та не и като излязохме заклу4и 4е лекаря ниЩо не разбирал
та така имаме си вси4ко за малкия принц и накрая може да е принцеса
за съмуването не спирам да сънувам бебето, но все моми4енце никога мом4енце  newsm78
от как не съм на работа ни подути крака ни болки в корема ни ниЩо и корем4то е пораснало много му се радвам
нямаше ниЩо да купувам но пак се върнах с един куп работи за беб4о
да ви се опла4а на отиване ми загубиха куфара, 4аках го два дни направо ми призля, не заради друго, но вси4ки бременни дрехи които имах бяха вътре и сега за два месеца да давам пак луди пари за дрехи, но слава богу пристигна
много дълго и объркано стана май
сега отивам да ви 4ета

# 159
zdraveite i az sym za 1 oktomvri  :)na 28 godini 160/65/30gs.pri men vsi4ko e ok za sega samo jegite me tormoziat. Whistling

# 160
zdraveite i az sym za 1 oktomvri  :)na 28 godini 160/65/30gs.pri men vsi4ko e ok za sega samo jegite me tormoziat. Whistling
Добре дошла!!!
 Hug Hug Hug

# 161
Здравейте и от мен за днес.
Много слаба активност днес, интересно. )))))

Аз чистих до преди малко, прах, общо взето с такива дейности се занимавах. )))
При нас отново е голяма жега и ще пускам климатика, че вече удари 30С в къщи. ))))

# 162

Оооо днес се живее. По-хладно е ако може да се каже хладно.
И аз цяла сутрин чистих-баня, тоалет и кухня. За утре на мъжо съм оставила спалнята и детската както и пода. Не мога с всичко сама да се справя. То аз не знам въобще как се хванах ???С тези кила. Но веднъж хванеш ли се спиране няма. После душ и сега следва почивкааа .
Десинката наистина е стилна булка.
Варненските мамчета са бремелинки с настроение.Супер!!! Grinning

# 163
Поздрави на всички Октомврийки от мен!
отдавна не съм писала, но редовно Ви чета, при мен нищо ново, лежа си и стискам бебето да не се роди. Много красиви покупки сте направили, при нас бащата пазарува - няма как.  Hug

# 164
Здравейте,
явно сте го ударили на почивка на днес, като за петък  Mr. Green
Ванчето добре дошла при нас. Можеш да се регистрираш за да не влизаш като гост, а също и да споделиш повече за себе - от къде си, коя бременност ти е. И моля те пиши на кирилица - просто това е едно от правилата на форума - по лесно е за всички а и често постовете на латиница се пропускат. И така - още веднъж добре дошла, леки месеци до края и здраво бебче на финала  Hug Hug Hug
Анет браво че сте си починали така хубаво, а пък този доктор може би наистина не сте се разбрали.  Mr. Green
Светле радвам се че си добре. Почивайте си с бебчо и никакво излизане още  Hug
Венера по полека бейби, не се изсилвай, аз ги редувам нещата от домакинството  - днес едно, утре друго и така.
Мен вече ме хванаха лудите, имам още 20 мин в офиса и издивявааам. Иначе съм на фирмено парти тази вечер, дано мине добре че нещо не ми ходи  Rolling Eyes
Хайде лека от мен и хубав уикенд. Сигурно няма да мога да ви навестя ама ще наваксам в понеделник.
 Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт