Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за отопление на бебешката стая?
Как се чувствате относно името Велин?
Какви са препоръките за бременни жени в горещо време?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за отопление на бебешката стая?
За да се отоплява бебешката стая ефективно, може да се използва инфрачервен (лъчист) радиатор, тъй като той е енергийно ефективен, не изсушава въздуха и осигурява равномерна топлина в цялата стая. Освен това използването на овлажнител или поставянето на мокра кърпа върху радиатора може допълнително да помогне за поддържане на подходящa влажност в помещението.
-
Как се чувствате относно името Велин?
-
Какви са препоръките за бременни жени в горещо време?
-
Какви са мненията за отглеждането на кърмачето, свързани с отделителната и половата система?
-
Какви са препоръките за отопление с конвекторни радиатори?

И се чудя дали да си правя уговорка за раждането с някой доктор.То това е нож с две остриета- ако си направиш, другите доктори те зарязвали за времето докато се появи твоя.Ако пък не си направиш, има вероятност да не ти обърнат достатъчно внимание и да стане някой фал.Абе незнам.А и дочух че уговорката за раждане струва определена сума около 200 лв като тези пари минавали през здравната каса т.е. не на ръка.То в такъв случай ще трябва да се плати допълнително и на доктора?Някой има ли подобна информация?Вие ще правите ли подобна уговорка?Леко и безпроблемно бременеене на всички! 

.
, така че според мен не е множко, не се притеснявай.

тя винаги е била много от страни на нашия живот! Дай и да се самопокани на хапване и пийване и пей сърце! Не знам дали ще ми повярвате ама детето до сега никога не е спало при тях и никога никъде не са я водили!!!А сега ще ми определя рими и имена и т.н. Ама пусто много ми е добро мъжлето и все пак заради него не я сиктердосвам както аз си знам!
за доктора постъпи както сметнеш за необходимо! Аз имам уговорка и смятам че си купувам спокойствие!
). Изтествах я уикенда - е, не е като 2.0 л. двигател/136 кс. (само 1.3 л./89 к.с.) дето карах до оня ден, ама пък и бензина е наполовина, абе за града е перфектна.