Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за отопление на бебешката стая?
Как се чувствате относно името Велин?
Какви са препоръките за бременни жени в горещо време?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за отопление на бебешката стая?
За да се отоплява бебешката стая ефективно, може да се използва инфрачервен (лъчист) радиатор, тъй като той е енергийно ефективен, не изсушава въздуха и осигурява равномерна топлина в цялата стая. Освен това използването на овлажнител или поставянето на мокра кърпа върху радиатора може допълнително да помогне за поддържане на подходящa влажност в помещението.
-
Как се чувствате относно името Велин?
-
Какви са препоръките за бременни жени в горещо време?
-
Какви са мненията за отглеждането на кърмачето, свързани с отделителната и половата система?
-
Какви са препоръките за отопление с конвекторни радиатори?
, мъжот ти нали знае, че даже и да е с размери на бебе, бебе не се къпи така
направо не мога да се позная. Таткото от сега се чуди как да се скатае, но няма да стане таз работа, мисля да го товаря със задачи от момента в който се прибере. Няма само аз да мия наакани дупета я
като я е правил бебка да е мислил тогава с какво се захваща.
какво ли не...
И най- обича да ми говори в мъжки род. Според него аз съм БРЕМЕНЕН!!!
Това писах ли го вече?

От днес нашата Тайра много се дразни на това Мишолина, сакън не дава да го изговориме дори, започва да лае като луда, много й се смеем с мъжа ми
!
. Много ми харесаха именцата, ние наричаме нашето същетво - бебка или жабокрякче
. Жабокрякче идва от това, че като мъничко прилича на поповалъжичкаnewsm53

-
Донесох си лютеница Дерони (домашна) и сега ометох още две филии.. просто не мога да дишам....
, иначе думичката "цяла" може и без нея, затова съм я сложила в скоби, ако иска създателката на следващата ни тема да я махне.