Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за отопление на бебешката стая?
Как се чувствате относно името Велин?
Какви са препоръките за бременни жени в горещо време?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за отопление на бебешката стая?
За да се отоплява бебешката стая ефективно, може да се използва инфрачервен (лъчист) радиатор, тъй като той е енергийно ефективен, не изсушава въздуха и осигурява равномерна топлина в цялата стая. Освен това използването на овлажнител или поставянето на мокра кърпа върху радиатора може допълнително да помогне за поддържане на подходящa влажност в помещението.
-
Как се чувствате относно името Велин?
-
Какви са препоръките за бременни жени в горещо време?
-
Какви са мненията за отглеждането на кърмачето, свързани с отделителната и половата система?
-
Какви са препоръките за отопление с конвекторни радиатори?

Така че нищо не се знае.
Искам и аз вече да се свършва, а от друга страна доста ме е страх. Не толкова от раждането, колкото от това, което ще дойде след него...
Да когато я раждах бях току що направила 20 и затова изглеждам млада ама с голямо дете а сега ще викат на другото живот и здраве като тръгне на градина - " ей.......еди кой си там - баба ти идва да те вземе от градина"
това ще е за всички дето така ще мислят!Иначе хубаво си ми е детето нали си е мое и с любов правено!!! Ще видите колко ще са ни хубави дечицата на есен 

чудех се да се смея или да плача, той вижда разлика само за два дни, а ми остават около 60 и няколко 
А ето и Ушо и тя стяга багаж.
Ха честито ти одеалце.
- ама съм май доста нахална и неблагодарна а
ще сме май нуди.а тя ми вика ако е топло ще е само по плетеното костюмче и без пелена
вместо да ме пита дали нямам нужда от помощ например тя ще ме занимава с глупости!
Не мога да се сдържа и аз да кажа колко сте красиви с дъщеря ти и че хич не ти личи, че си й майка, по-скоро по-голямата кака

, ма много ми е послушен. Ритка много, но предимно сутрин и вечер, когато сме на работа, сякаш резбира, че не трябва да ме тормози
Ходихме на чичо доктор и казаха, че има манекенски мерки
и ръст и килца, пък се и обърнал главично, направо да взема да се спра, че то много хвалби станаха
, че на пазар ли не ходи, че тарасата ми, че..., че направо накрая ме разтопи като ми направи плато от пъпеш с ледчета и мед, е как да не го обичаш такова злато
.
От къде тая стегнатост като знам как се търкалям по леглата, ама то в тая жега не се трае.

И в този ред на мисли да попитам - колко одеалца смятате, че са необходими? Примерно 1 по-дебело и 1 по-тънко? Повече? Нямам никаква представа, а различни неща прочетох.
Аз по принцип предвиждам до края на седмицата, ама...Въпреки, че после следва чистене на прозорци, кухненски шкафове.....но ще се опитам да си намеря компания за тези занимания.