Боси крачета по пясъка тичат, БУРГАСки чеда морето обичат

• 17 271
  • 289
  •   1
Отговори
# 165
Момичета, вярно ли е, че от утре ще спират водата за лятната профилактика в целия град?

# 166
  • На морето!
За колко време?

# 167
Не знам дали е вярно, питам дали някой друг е чул.
Ако е вярно, става въпрос за ден и половина някъде.
Уф, дано не е истина...

# 168
  • вкъщи
лелее ами в колко 4аса ще я спират.то ако е за 1 ден и половина ще е добре,ама ако е за пове4е ужас........

# 169
  • вкъщи
ние нямаме топла вода.аз си помислих,4е за нея става въпрос,ама вие да нямате предвид и студената? ooooh!

# 170
съжалявам, станало е объркване, няма да спират водата Peace

# 171
  • На морето!
Добро утро!!!
За първи път да се разпиша първа!Да почерпя с кафенце по този повод  Mr. Green
Лека работа на работещите и приятни разходки в обещания хладен ден на почиващите!

# 172
Добро!!! Рени разписвам се втора  Joy Компанията е ранобудна  Grinning
С кафенцето и една количка, пък и ц _ _ _ _ а  Grinning
Олее, хайде да излизаме,че много се замечтах Wink

# 173
Добро утро!

# 174
  • Бургас
Момичета, вярно ли е, че от утре ще спират водата за лятната профилактика в целия град?

Да сложа мерудия на манджата: Лятна профилактика на студената вода няма.Досега винаги се е правила през есента.

И да се похваля - Ивчо вече си има автомобил, довечера с тати ще направим първата разходка и от утре сутрин си мисля да я мятам и аз по малко по улиците, че направо полудях в къщи вече  Crazy Почнах да си мечтая и на работа да ходя вече  hahaha Само не знам в тази махала къде ще ходя  newsm78 Май ще паля голямата кола и в морската  Thinking

Последна редакция: вт, 31 юли 2007, 10:08 от 6u6on4eto

# 175
  • Бургас
Привет и от мен,
Хубав ден на всички

# 176
Привет и от мен!И аз знам, че няма да спират водата,обаче срещу нас се е спукала една тръба и сега я правят.Та нищо чудно на нас да ни я спрат и за това съм напълнила вода.Ето ви и малко снимки от нас http://evelin7777.multiply.com/photos/album/4

# 177
  • Бургас

Сигурна ли си?  Wink Защото и аз чух, че ще спират водата. В сайта на ВиК Бургас, нищо не пише Thinking

# 178

Сигурна ли си?  Wink Защото и аз чух, че ще спират водата. В сайта на ВиК Бургас, нищо не пише Thinking
Миленика, да не се шегуваш с мен? Joy Тъкмо се успокоих след снощната партенка Laughing
Цялата работа е, че дядо ми чул по ТВ или по радиото, че щяло да има профилактика и ни се обади снощи. Аз пък изпаднах в паника, защото това ми най-неприятното - да нямам вода. Че и гости имам вкъщи... ooooh!
Обаче после баща ми се обади на ВиК и там не знаеха нищо за никаква профилактика.
Пък и сега като се замисля, май винаги досега са я правили през есента Thinking

# 179
Херелина, честито бебе и от мен! Много хубаво име сте избрали! Дано да е здрав и весел малкият юнак! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт