Боси крачета по пясъка тичат, БУРГАСки чеда морето обичат

• 17 249
  • 289
  •   1
Отговори
# 150
  • На морето!
Честит син на мама Херелина!Да й е жив и здрав и да порасне силен и голям мъж!

# 151
честито бебче на Херелина!
Искам да благодаря на mishi за отговора и,вече малкия е добре и съм спокойна.

# 152
Честито бебе Станислав!!! Да е здраво и щастливо и много да радва мама и татко!

# 153
  • Бургас
Ако ти остане време би ли споделила от скорошен опит какво да нося за маймунчето в болницата освен пелени ,мокри кърпи ,памперси .Благодаря ти предварително  Peace

Докато бях в реанимация от мен бяха взели единствено един комплект пелени и пампарси по 4 бр. на денонощие.
Като ме качиха горе искат всяка сутрин, като ги къпят и преобличат по една камизолка и едни ританки, ръкавички да не се драска. Хавлийка за къпането + мокри кърпи + клечки за уши (не ни поискаха, но си ги имай) + олио (също не ни поискаха) + сапун. Всичко това си стои при тебе и при нужда сама си сменяш памперса, все пак бебетата акат когато на тях им е кеф, а не когато дойде време да им сменят памперса  Joy Вземи си лигавчета ако си секцио защото ще дохранваш и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО залъгалка, дори и да не ти потрябва си я имай.

Честито бебче на Херелина, бързо да наваксва с кг и много да слушка мама и тати   bouquet

# 154
ПОКАНА Simple Smile
Тъй като на последните срещи нещо не можем да се организираме като хората, този пък решихме с Биляна малко импровизирано да си спретнем една срещичка в петък - 03.08.07. По всяка вероятност ще се присъедини и Вери. И не, че ще ни е за първи път да сме си само трите... но ако има други желаещи, много ще се радвам да се видим Hug
После може и на дискотека да отидем, според желанието и настроението на присъстващите Wink

Херелина, честито! Да ти е жив и здрав малкият мъж! На теб пожелавам леко възстановяване  bouquet

# 155
Здравейте, бургаски майчета! Извинете, че нахълтвам в темата ви, но имам въпросче, на което се надявам вие да можете да ми отговорите - дали случайно знаете какви са приблизително цените на квартирите в Обзор? Много благодаря! Поздрави и лек ден! Heart Eyes

# 156
Дам , аз ще се присъединя в петък. Започвам от рано да празнувам разни празници.  Joy

# 157
Шушонче ,Благодаря за отговора Hug

Пиши какво прави малкия мушмурок  Grinning

# 158
лили_крис,
http://www.kvartiri.ltd.bg/18-obzor.htm
това върши ли работа?

# 159
Syrinx, благодаря ти  bouquet, върши ми идеална работа, дано само да са актуални цените...

# 160
Честита рожбичка на мама Херелина и на татето също! Да е жив и здрав малкият Станислав и лесно да порасне! А на нас честито новоизлюпено форумско лъвче!
vania_ip, благодаря за поканата. От много отдавна не са ме канили на срещи, така, че ще взема да приема  Joy. За къде замисляте да е явката?

# 161
За сега нищо не сме измислили за явката Simple Smile Идеи приемаме всякакви.
Ако се събрем повечко хора, ще гледам да резервирам нещо в четвъртък. Ако не, на където ни отвее вятъра Wink

# 162
лили_крис мой познати преди 2 седмици почиваха за 10-12лв в самостоятелна стая с баня.

Честита рожбичка на мама Херелина!Много късмет на бебо! newsm07

vania_ip в колко и къде ще е срещичката?  Wink

# 163
  • Бургас / Славейков
Честито ни бебче .Да е живо и здраво  и да носи само радост на мама и тати.

# 164
vania_ip в колко и къде ще е срещичката?  Wink
За сега сме решили само, че ще има среща Grinning
Около 19-20 часа ще е, предполагам. Но къде, нямам идея. Ще измислим нещо до петък.

Общи условия

Активация на акаунт