Боси крачета по пясъка тичат, БУРГАСки чеда морето обичат

• 17 243
  • 289
  •   1
Отговори
# 135
Сесана - индивидуално е. Повечето лекари се застраховат за втора бременност след две години, но тук във форумите има майки, които са забременели година и по-малко след първото секцио. Има едно майче -10 месеца след първото забременя, без проблеми износи и роди, разликата на децата е година и половина. Моята лекарка също ми каза при контролен преглед на шестия месец, че възстановяването е чудесно. А руптура на матката може да има и след 4 години разлика. Трябва да се наблюдава бременната, да ограничи вдигането на тежко до минимум и т.н.

# 136
  • вкъщи
малеее  тан4е пак ли ще ставаш леля!
по принцип може,но зависи от тежестта на операцията и до колко тя се е възстановила.каквото и да е ,стискам палци вси4ко да е наред.
а другия ти племенник само ме разиграва и не ще да излиза,какво ще го правим,не знам,ве4е станах 100 кила.

# 137
Момичета,Херелинка снощи е родила със секцио малкия Станислав,който тежи 2400гр

# 138
иха, браво. Хубаво име са избрали, да е жив и здрав и бързо да расте!

# 139
  • у нас
Честито ни ново форумско бебе - Станислав - да е жив и здрав, и  много послушен! Честито на Херелина и семейството й!  bouquet

# 140
Честито на Херелинка!  Да й е жив и здрав и многода слушка и папка малкия Станиславчо!  smile3525

# 141
  • По света и У нас
Я какви хубава новина  newsm44

Честито юначе на Херелинка! Здраве, щастие, късмет и мнооооого любов  Heart Eyes

А на мама бързо възстановяване   Hug

# 142
  • Бургас
малеее  тан4е пак ли ще ставаш леля!
по принцип може,но зависи от тежестта на операцията и до колко тя се е възстановила.каквото и да е ,стискам палци вси4ко да е наред.
а другия ти племенник само ме разиграва и не ще да излиза,какво ще го правим,не знам,ве4е станах 100 кила.
А не става въпрос за познати или близки. Питам си чисто хипотетично?
Марианка изгледаш чудесно  bouquet А пък малкия това ще му е работата -Да разиграва мама Laughing Такива са малките мъжлета на мама  Rolling Eyes
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ
ДА Е ЗДРАВИЧЪК И МНОГО ЩАСТЛИВ МАЛЪК МЪЖ

Последна редакция: нд, 29 юли 2007, 17:22 от Sesana

# 143
Здравейте майчета.От отдавна не съм писала,но днес много се ядосах направо луднах и искам да го споделя с вас.Значи за какво става въпрос.Отивам с малката на детския кът до Флората и виждам ,че на надуваемия замък има малки дечица горе-доло на нейната възраст и решавам да я пусна да поскача с децата за първи път.Децата бяха около 2-3 г. Изведнъж се появяват де деца едното на около 8г другото на около 10 г и започва лудницата.Събарят малките.Хвърлят се отгоре ужас.Аз побеснявам и отивам при господина който пуска децата на замъка и го питам няма ли ограничение за годините.Той с най голямата си наглост ми казва ,че не можел да ги пита вс на колко години са  #Cussing out всякаш не си личи разликата.И аз му казвам че ще стане някой беля с това недоглеждане ,а той като не ми харесвало да си взема детето  #2gunfire той заради едно дете ,не можел да не пусне 10. Аз му казах ти или си сляп или много алчен ,защото тук има 10 деца на 2-3 години и две които са много по големи и се хвърлят върху тях.Побеснях . #2gunfire #2gunfireВзех малката и тръгнах както направиха и други майки ,а тоз седи и ме гледа така все едно ще ме убие с поглед или с каквото там може.Потресена съм от нехайството на някои хора.Не стига ,че е запълнил целия кът с колички ами сега и този замък на всичкото отгоре може 15 малки деца да скачат и ако му се примоля да поскачам и аз.Баси човека от ламтеж за пари хич не му пука какво би могло да стане Twisted Evil #2gunfire
Извинявам се ако има някоя правописна грешка ,но наистина ме изумява непокизма на подобни индивиди #Cussing out

# 144
Малеее хич ме няма  Embarassed Embarassed Embarassed
Честит юнак на Херелинка да е жив и здрав и да Ви дарява с мн усмивки.Да сте живи и здрави и Вие за да може да му се радвате  bouquet  bouquet  bouquet

# 145
  • вкъщи
да,и мен много ме е яд на тия пе4албари.трябва да има отделни съоражения за по -големите деца.виждала съм как на едно дете му с4упиха ръката то4но на този замък.

# 146
Истината е ,че трябва да се направи нещо.Аман от такива бизнесмени които мислят само за парите които ще вземат ,а не за дечицата.Аз Алекс повече няма да я заведа там ,но има много майчета които незнаят какво става и се подлъгват.Дано повече хора прочетат поста ми и да видят за какво става въпрос  newsm78

# 147
Честито мъжленце на Херелина! Да е жив ,здрав и да няма много колики   Joy
Бандата на мъжкарите скоростно се увеличава! Девойките са дефицит  Wink

# 148
Честито на Херелина! Пожелавам й бързо възстановяване от раждането, а малкия Станислав да е кротко и весело бебче!

# 149
  • Бургас
Здравейте днес,
Честит мъж на Херелина! Нека расте здрав и безгрижен!
Хубав ден

Общи условия

Активация на акаунт