Боси крачета по пясъка тичат, БУРГАСки чеда морето обичат

• 17 236
  • 289
  •   1
Отговори
# 120
Някой знае ли кое е критичното ниво на температура при кърмачките, че да знам кога да се притеснявам?
Мерси предварително.

# 121
някой скоро водил ли е детето си за реимунизация на ДТК,моя син е на 2 г и досега никога не е имал реакция от ваксина,но вчера му биха ДТК реимунизация и мястото се поду и зачервии и сега има температура.слагам реванол и давам ефералган.колко време може да има Т-два три дни ли,и подутото за колко време ще отшуми.На някой случвало ли му се е ?

# 122
Denito не се притеснявай.Моят син сега става на 2год ,а около 9-10 юни бихме въпросната реимунизация.Също като при вас,никога дотогава не беше вдигал температура,но тогава-температура ,но не много висока около 38 ,зачервяване.Падаше после пак се вдигаше,давах му противотемературно(панадол) и до 48,може и повече часа беше добре.На 11,12 юни отидохме на предварително подготвена екскурзия и детето вече беше видимо добре,щом се изкачи и на Перперикон. Grinning
Та не се притеснявай-аз също се шашнах,но четох из форума,а и не само ,че е нормална реакция(само наблюдавай температурата да не се вдигне прекалено-тогава доктор Naughty

# 123
благодаря ти за бързия отговор,но колко е прекалено висока Т,сега вдига 38,но нещо не виждам да му спада като му давам Ефералган,дано да е така както казваш. иначе си играе,само дето не яде,така ли трябва да е.

# 124
38 Според мен е нормално,но да не отива към 39.А иначе да- детето си беше игриво жизнено.Гледах да не се притеснявам,а да чета по въпроса и както ти казах намерих,че доста деца така я приемат(макар и друг път да са нямали симтоми от имунизации).Не се притеснявай само наблюдавай температура и разбира се течности,сок,охладен чай когато се сетиш(дори и да не иска за течности настоявай)

# 125
# 126
  • UK
 АААААААААААААААААААААААа Алоооооооооо
 Я на който не му харесва да не пише моля  #Cussing out
 Тук сме се събрали толкова много хора които никога не сме се карали сега ще ми влезе НЯКАКВА си и ще ни напада  #2gunfire
 Я да си ходиш от където си дошла...
 Сложи камери в заведението си и следи сложителите си... не клиента ти е враг... Май трябва да ходиш на малко лекции как се оправлява фирма...
 Айде марш от тук и като твърдиш, че пишеш тук трябва да имаш ПОВЕЧЕ от 0 ... като те гледам май някой те е информирам и аз се сещам кой е това и не му прави чест  Naughty
 Ако се наложи ще информирам и Модераторите за поста ти и нападките които ТУК са категорично ЗАБРАНЕНИ  #Cussing out

# 127
  • UK
 Сега на нов пост искам да си кажа важното за мен  Party
 Имам си дата за секциото и съм много щастлива   bouquet...
 Вчера видяхме бебко и доки каза, че е много надарен  Laughing И от това което оспяхме да видим с мъжа ми стигнагме до заключението, че прилича на мен  Joy... на 13.08 съм на последна консултация ама как ще я исчакам да дойде и да мине  Crazy.... искам да си нагушкам малкото мишленце  Mr. Green Heart Eyes

мама21 какво стана  newsm78 нищо не пишеш.... дано всичко да е наред с вас  Praynig

# 128
Megita,
честито!!! - значи най-вероятно до края на август ще гушкаш един малък, сладък и надарен мъж?! Joy

# 129
 Мегита, изтрий си първия постинг, че после ще ти е кофти. Wink
 Аз мисля, че г-жа Марияна Соколова постъпи достойно като писа по темата, не ми направи впечатление да напада някой.И аз на нейно място бих направила същото, все пак на никой няма да му е приятно околните да остават с негативно мнение за него и за това, което прави.От написаното разбрах, че наистина държи на работата си и на клуба.Лични впечатления нямам.Не познавам и госпожата.

# 130
  • Бургас
Някой да има идея защо няма вода в Лазур и докога ? Cry

Докато се наканя да питам и тя взе,че дойде  Party

Последна редакция: сб, 28 юли 2007, 18:27 от Галхен

# 131
  • На морето!
Мама21,какво става с Ники?Много ми е притеснено вече,дано всичко е наред  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 132
  • UK
Megita,
честито!!! - значи най-вероятно до края на август ще гушкаш един малък, сладък и надарен мъж?! Joy

Joy Joy Joy
 Да да  Laughing ама не до края а до средата  на август  Laughing датата не я казвам ама е много близо  Mr. Green

# 133
  Айде марш от тук и като твърдиш, че пишеш тук трябва да имаш ПОВЕЧЕ от 0 ... като те гледам май някой те е информирам и аз се сещам кой е това и не му прави чест  Naughty

миличка, надявам се,не мен си имала впредвид  Rolling Eyes
не познавам г-жата, нито съм ходила в клуба и. нямам никакъв интерес,че да я осведомявам. Laughing

Аз мисля, че г-жа Марияна Соколова постъпи достойно като писа по темата, не ми направи впечатление да напада някой.И аз на нейно място бих направила същото, все пак на никой няма да му е приятно околните да остават с негативно мнение за него и за това, което прави.От написаното разбрах, че наистина държи на работата си и на клуба.Лични впечатления нямам.Не познавам и госпожата.
Ji, доста рядко сме на едно мнение с теб  Laughing ,но тук съм съгласна с думите ти. Peace
мн точно казано. всеки ,който държи на бизнеса си, би се произнесъл в ситуацията.... Peace

Последна редакция: сб, 28 юли 2007, 21:06 от tedka*

# 134
  • Бургас
Леле какви са тия работи бе. Аз по - често май трябва да влизам в нета ::
Нека си пише жената. Лошо няма. Да си пази бизнеса, само дето това е най - грешния подход. Ама нищо.
Просто трябваше да се извини да увери пострадалите, че ще се постарае да разбере подробно какво се е случило и ще вземе мерки. Отзивите от клиенти щяха да са съвсем други  ::
А къде в крайна сметка е тая площадка?
Искам да ви питам нещо, по - скоро относно секциото. Има ли проблем ако 9 месеца след първо раждане, пак си бременна? Раждането е със секцио. Много ми е чудно и мисля, че е опасно, но нямам представа дали е така. От различни лекари съм чувала, чеи 1 година до ново раждане не е проблем ама....

Общи условия

Активация на акаунт