Отговори
# 210
Направете палмова плантация ще идваме да си берем  Mr. Green

# 211
  • ГОре на черешата...
Направете палмова плантация ще идваме да си берем  Mr. Green

Колко му е Laughing.
И без това си имаме разсадник, напролет разширяваме производството с лози, само да му подхвърля идеята на милия и субтропически ще почнем.
То и без това климатът ни натам отива.

# 212

Щипал4ица защо ли ми се струва 4е са ти тръгнали родилните болки Mr. Green
Франи, от твоята уста в Божиите уши!  Praynig

Сега ще я накарам да засади банан Twisted Evil.

Мариета, а момченце ли чакаш? Ако е така, това с банана е добра идея  Laughing

# 213
Еха, в София вече се живее, бях на кафенце, вън е прекрасно!!!! Вятрър, прохлада...Дано се задържи така  Praynig Дано няма повече жеги, че да не се мъчат бебенцата ни малки...

# 214
  • Пазарджик
Лелеее усещам хормоните как ме заливат от екрана  Joy Я вижте какви сме готини бремелинки, с невероятно чувство за хумор  Hug Я всички да се ухилите като варени тикви, че бебчовците сега ще ви сритат  hahaha

Пък аз днес изчистих фурната - това си е подвиг  bowuu И хладилника, и микровълновата, и аспиратора  Grinning По-натам ще продължа с шкафовете, но да кажем други ден  Thinking

А как ме боли лявата страна на таза - много отвратително гадно  ooooh!

Манчева, честит имен ден   bouquet Много здраве и щастие да ти носи името.
Шоши, тъкмо си тренирах днес пръстите за стискане утре, ама айде за Ментина ще са всичките, пък за теб и Беличка на 31-ви   bouquet

# 215
Боже,Боже вече и с ботаника взехме да се занимаваме! Joy Joy hahaha hahaha newsm62 newsm62 newsm62 newsm62
Стига сте се впрягали мацки,колко още бабини щуротии ще чуваме,то ако се връзваме на всичко къде ще му излезе края???
Я споко!!! Hug Hug Hug

# 216
  • ГОре на черешата...
...Мариета, а момченце ли чакаш? Ако е така, това с банана е добра идея  Laughing
Да.
Но не затова е банана /мойте са надарени Flutter/, ами да е сладък, не кисел и мрънкащ.

# 217
А, лошо няма - ем надарен, ем сладък!  Wink

# 218
  • София
Шоши радвам се че още малко ще си при нас а и че беб ще поотрасне още малко в коремчето ти!  Praynig Peace Сега да седи и да си мирува и да чака 31.07. Naughty Flutter
Аз излизах на пазар и седнах та си и пийнах една биричка Simple Smile Доволно ми е! Simple Smile
Имам си и аз контракцийки но ...... пак на 30,40 минути Rolling Eyes а и болките които са ми като менструлани просто с всеки ден стават все по силни! Утре съм на консултация и ще видим какво ще каже доки! Сега пак ви оставям че се захвашам да правя вечерята  bowuu

# 219

Щипал4ица защо ли ми се струва 4е са ти тръгнали родилните болки Mr. Green
Франи, от твоята уста в Божиите уши!  Praynig

Сега ще я накарам да засади банан Twisted Evil.

дано мине бързо и лесно пък после ще ме 4ерпиш Mr. Green
шегувам се но ако ти го искаш ве4е да раждаш така да бъде Peace
Мариета, а момченце ли чакаш? Ако е така, това с банана е добра идея  Laughing
[/quote]

# 220
Девойки мили, боли ме и това си е! И ме стяга кръстът и коремът. Но сега ще се окаже, че е от неколкочасовото седене пред компютъра  Mr. Green С тоз мой пусти късмет до септември ще го откарам.

# 221
  • ГОре на черешата...
Щипалчице, пий едно но-шпа и полегни. Ако не мине - багажа и към болницата. Пък ние ще стискаме палци Praynig!

# 222
Мерси, момичета!

Аз ви казвам чао и ще взема вярно да си полежа малко, че кой знае...  Thinking

Целувки и лека вечер!

# 223
  • Пазарджик
Щипалчице, полежи млако и ако не отмине, може и да ни зарадваш с бебок скоро  Hug

# 224
Щипалчица , дано да е това, което искаш  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт