Лилибон, ние сме с теб и Криско!!!

• 98 068
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Лилибон, моля те не се притеснявай за паричките! Всеки е отделил, колкото е могъл да отдели. И ще го правим винаги, когато можем. Дай Боже да се оправи много бързо Криско, дай Боже да не се налага на други майчета да минават през твоя и подобен ад. Но за това сме хора. И майки. Heart Eyes
Чух се с Мина (Карамфила), сумата е станала 300лв Simple Smile В момента са в Лозенец и купуват превръзките. Hug Hug

# 346
 Здравей, мила Лилибон.Много ми е мъчно за малкото ти човече и се чувствам ужасно,че не мога да направя нещо повече от това само да изпратя пари за лепенки на малкия. SadСподелих с мои близки и приятели историята ти и те ще помогнат с каквото могат.Виж,понеже споделих и историята ти в друг форум и хората от там също искат да бъдат съпричастни,искам да ти поискам разрешение  да кача снимката на Криско там.Може ли?Не бих я качила без твоето разрешение,но и да не се съгласиш няма нищо.Дано малкия с всеки изминал ден се чувства все по-добре.Наистина неприятно,че ще го бодат. Sad

Незнам дали ти е до това,но днес имаме среща с няколко майчета на входа на морската градина до ВИНС.Срещата е в 17,30часа.Ако искаш заповядайте с нас.Много ще се радвам да се запознаем лично.Ако решиш да слизаш телефона ми е 0894/249-129 или ми пиши на лични. HugПрегръдки и целувки на всички ви  Hug Heart Eyes
п.п.исках да ти пиша на лични,но кутията ти е препълнена Hug

# 347
  • Пловдив
офф не стига всички страдания, ами сега и боцкане... Sad Горкото детенце, дано поне помогнат тежи инжекции ! Криско ние сме с теб всички  Hug

# 348
Записвам се, за да мога по- лесно да следя темата .
Прегръщам ви Hug и желая по -бързо да се разрешат проблемите около лечението  Praynig.
С вас съм ! Hug Hug Hug

# 349

Ивонска, донякъде си права, от друга страна всички сте хора с малки деца, които имат също нужди от какво ли не!

тъй, а вие освен от какво ли не, имате нужда от куп други неща.. нали за това сме хора, да си помагаме.. чаках само някой да пусне димен сигнал и да пусна малко пари. не отказвай парите, те ще ви трябват.

И аз чаках сигнала. Много ще се радвам  раните да минат и Криско да няма нужда в бъдеще от превръзки, но  мила Лилибон, ако се наложи, ние сме пак насреща.

# 350
  • София

Ивонска, донякъде си права, от друга страна всички сте хора с малки деца, които имат също нужди от какво ли не!

тъй, а вие освен от какво ли не, имате нужда от куп други неща.. нали за това сме хора, да си помагаме.. чаках само някой да пусне димен сигнал и да пусна малко пари. не отказвай парите, те ще ви трябват.

Напълно подкрепям!!! Със сигурност парите няма да са ви излишни, така че изобщо не се грижи кой как ги е отделил - щом сме го направили, значи е имало как. Hug Hug Hug

Кураж и сили на малкото прекрасно слънчице, дано скоро спрете антибиотика. Praynig

# 351
Миличкото, много ми е мъчно че ще го бодат Tired Дано сестрата или лекарката да са много опитни и да не го наранят. Praynig И дано Бог му даде сили и повече да няма инфекции и инжекции Praynig

# 352
Привет,

Много съжалявам за Лилибон, силно и искрено се надявам всичко да е наред за Крис и за нея.
Аз имам хпра в НЗОК. Кажете с какво мога да помогна?
Може и на лично съобщение, ако мога да бъда полезна.

Късмет.

Да добавя: Лилибон търси връзки в НЗОК-София:

Цитат
Търся връзки в нзок софия, защото там е отделът за европейско сътрудничество, който трябва да ни издаде един формуляр за лечение в чужбина. уви, сега е сезонът на отпуските и имало много чакащи молби, та не се знае колко време - месец-два може да отнеме по общия ред. ... детето за момента е стабилно, но в неговия случай не се знае кога ще го тръшне поредната инфекция, поредния антибиотик и дали ще е в състояние да бъде транспортирано до англия. пък и колкото по-рано го погледнат лекари, толкова по-добре. [\quote]

# 353
Честита месечинка на малкия Криско!!!

Пожелавам му на следващата месечинка да се чувства много по-добре, да радва мама, тати и цялото семейство с бебешка усмивка  Hug Hug Hug

# 354
Лилибон, много ми е мъчно за малкото човече ,че и ще го боцкат сега  Cry . Имаш ли нужда от някакво специално матраче, възглавничка за кърмене и държане,дрешки по-специални? Могат да са при теб още в понеделник! Само кажи!
Дано НЗОК са бързи и с положителен отговор!  Praynig

# 355
Татяна, тези, които са размер 2.54 см х 91.44 см - вторите по ред в голямата таблица.

Окей, Ще вzемем от тях, тъкмо търсим къде са най евтини  Wink  Ще те помоля на ли4ни да ми пратиШ твои координати, zа да мога да се свържа с теб когато съм във Варна  Peace

# 356
честита месечинка на Криско от нас с Борис, скоро да се вземе решение от касата, първото пожелание, да може да му се помогне, и да порастне здравичко и усмихнато детенце, за радост на мама, татко, батко и кака Simple Smile

жалко, че пак има нужда от антибиотик, дано бързо да отрепа гадинките! #2gunfire

И аз подкрепям общия тон - Лилибон, пиши как сте, колкото и когато можеш! И напълно съм съгласна с всички мами , те много хубаво са го казали и аз нямам какво да добавя Simple Smile
А бебе Криско, явно въпреки болестта се развива съвсем нормално. Нашия Борис започна да се усмихва горе долу на месец и половина, съзнателно, преди това беше като тикче. А някой бебоци са по сериозни от други - като нас, големите - пестят си усмивките за истински важните неща :о) А гукането го почнахме след втория месец, по-скоро издаване на звуци. Та както вървите, скоро и усмивки ще раздава и ще пее.

Стискам палци всичко в НЗОК да мине бързо и да не чакат определените срокове за взимане на решения.
за вас  bouquet Hug

# 357
  • София
Влизам, за да дам отчет и тук  Wink
Г-н Ефтимов,
бизнес мениджър на фирмата вносител "PRO HEALTH"
ни направи почти 10% отстъпка
и благодарение на всички спамъри и на него
купихме 30 лепенки "Mepitel"!!!

Пускаме ги с куриерска фирма.
Другия месец пак ще съберем  Peace Peace Peace

Лилибон целуваме те всички  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И да цункаш малкото слънчице от нас!!!

СТИСКАМ ПАЛЦИ за НЗОК  Praynig Praynig Praynig

# 358
Малко късно, но се включвам и аз.
Карамфила Мина , пиша ти на лични  Hug

# 359
  • welcome to the Jungle
Lilibon, всеки е отделил колкото може, както е казала  Еми (Еми, специални прегръдки за теб), но по този начин е дал частица от своята съпричастност към теб и Криско!   bouquet

Освен всичко, моля те да си направиш и сметка, която да можеш да ползваш, когато отидете в Англия.
НИщо не се знае, ако се случи така, че има възможност за платени процедури, които могат да помогнат, ние бързо да се организираме и да пратим парички.

Общи условия

Активация на акаунт