Лилибон, ние сме с теб и Криско!!!

• 98 077
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 330
  • София
   За ипея може тук да погледнете условията - https://www.epay.bg/reg/
   Общо взето трябва да се разреши плащане през банкомата на дадената карта и да се регистрирате.

# 331
zdravei lilibo ne me poznava6 no az sqm s teb i krisko i mnogo bix iskala da ti pomogna napo6imi po podrobno a i niamali niakakvi bilkovi recepti za tova vmomenta mi predstoi rajdene koeto 4akam s netqrpenie moliate imai vyara v xorata vseki koito e sqpri4asten 6te pomogne s ne6to ne se ot4aivai i naistina e neizle4imo v kq6ti imam knigata na trimata nai dobri bilkari v bqlgaria koiato izlezna skoro ako moje s ne6to da pomogne pi6i moliate ako moga da pomogna pi6i Hug

# 332
Момичета пуснах вашата тема и в нашия форум  ,надваям се ,че това не е проблем за вас .
Искаме  да помогнем с каквото можем,на малкото съкровище.Има майчета който имат възки в чужбина и могат да закупят нещо от там ако е нужно.Оставаям ви линк ако искате да погледнете  http://moetobebe.net/forum/read.php?f=1&i=123523&t=123523
Сговорна дружина планина повдига  Wink
 Heart EyesЦелувки за КРИСКО

# 333
  • Пловдив
Честито навършване на два месеца на малкия ни сладък Криско ! Да ни е жив и здрав, да има безгрижно детство и възможно най - скоро да оздравее, защото ние вярваме в НЕГО !

# 334
Лилибон, защо не ми се обаждаш? Какво става с документите? Кутията ти е пълна и не мога да се свържа с теб. А и не влизам много по другите теми напоследък, тази случайно я видях като проверявах за ЛС от теб.

Целувки и успех!

# 335
Честит двумесечен рожден ден на малкото слънчице Криско! Обичаме те мило дете и ти пращаме цялата си любов с нашата какичка и тати. Бог да те пази и закриля! Да преодолееш лошите неща и да растеш здрав и силен!   love001

# 336
Копирам тук отговора си в една друга тема за теб и Криско, защото може би нямаш време да четеш всичко. Аз този месец преведох малко повече пари, ама по принцип ще мога да пращам по 10-20 лева на месец. Ама ако се съберем повечко на брой може би ще успяваме да покриваме част от разходите ви. Доколкото прочетох за болестта на Криско има шанс детенцето да живее, при това със по-малко болка, но разходите ви по него може дори да нарастват.
Моля се за вас и си мисля за вас всеки ден!
П.П. В другата тема след мен беше писала още една мама, майка и била сестра в американска болница и можела да помогне с консумативи, част от които можела да вземе безплатно-ако имаш време прочети поста и.

Здравей Лилибон,
И аз мисля да пращам по малко пари всеки месец, понеже при вас разходите явно няма да намалеят.
За наддаването на малкия хубавец се сетих, че друга мама беше пуснала тази тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=208511.0
Нейното детенце имаше проблем с наддаването в следствие на сърдечен проблем.
Друго нещо, което ми хрумна-баба ми беше на легло няколко месеца, преди да почине. За да не и се образуват рани по гърба ни отпуснаха специален матрак-надуваем е, и през известно време се надуват едни сектори, а други спадат, така че тежестта на тялото се поема от различни участъци. Чудех се дали няма такова чудо и за бебенца? Може да помогне за гръбчето на Криско?
Малко сух се получи поста ми, ама просто не знам какво да ти напиша-много ме боли за детенцето ти, дано малката душица да усеща огромната обич, която му давате! Желая ви колкото може повече щастливи мигове заедно и дано по-малко болка да има във вашия живот!
Моля се за вас и ако мога да помогна с още нещо, бих го направила с удоволствие.
П.П. Аз пътувах със сина ми от САЩ до България с Бритиш Еъруейс, когато той беше на 40 дни. Позволиха ни да вземем столчето за кола в самолета, но трябваше малко да се помолим-трябва да има свободно място за да се върже столчето, защото в малките самолети нама къде да го сложат. Иначе малкия прекара повечето време лежейки на възглавница в скута ми-една такава, извита като банан-много е удобна и за кърмене, особено във вашия случай, защото бебето може да лежи на нея и да суче. Ако искаш да пробваш и не можеш да намериш такава-пиши ми на лични-ще ти пратя моята. Моето порастнало бебе вече не лежи кротко докато суче и не я ползвам. За течностите-не знам колко можеш да внесеш през летищната проверка, но след това можеш да си купиш вода от Дюти Фри магазините.

# 337
  • Варна
Момичета, здравейте! За момента сте ми изпратили достатъчно пари, моля, не се тревожете повече за това! Благодаря Ви!

От здравната каса ми казаха да чакам отговор най-рано другата седмица. Съгласно процедурата им сега са изпратили документите ни на национални консултанти - кожен, неонатолог и генетик. Те трябва да си напишат мнението до 7 дни и след това комисията ще решава.

За съжаление, от днес пак ще почваме антибиотик. Битката с бактериите продължава. Не е достатъчно да мажа раните с антибиотични кремчета, ами ще трябва да приема антибиотик и чрез мускулни инжекции. Поне се разбрахме да не влизаме в болница, ами да го водим в близкия медицински център и през останалото време да сме в къщи. Май до момента най-дългия срок без антибиотик е бил 14 дни. Уви, не можахме да го надвишим и този път. Милото, колкото малко здрави места има, ще трябва да ги бодем.

Кутията ми за съобщения до 2 часа ще бъде увеличена, така че ще мога да получавам лични съобщения, но вероятно ще мога да отговоря по-късно вечерта. Поздрави на всички и мерси за честитките за месечинката!

А, да в момента Криси спи на овча кожа, обърната с козината надолу, това ми препоръчаха.

# 338
съжалявам за антибиотика... и че ще го бодат, сигурно само това му липсва. дано мардите от здравната каса се задействат малко по-бързо.

# 339

Милото, жалко че ще трябва и да боцкат, но това е по-малкото зло... Лилибон - дано по-леко понесе инжекциите малката душица  Hug.

# 340
Лилибон,

ето ги ваzелиновите превръzки, които продават в Германия http://www.tycohealth.de/pdfcatalogue/03_wundversorgung.pdf  на 20та страница са. Моля те кажи ми, в кой раzмер да ти вzема.   Peace

Те4ности могат със сигурност да се вzемат в самолета, ако са zа бебето, винаги вzемаме с нас, летяли сме ве4е 6 пъти, няма проблем  Peace 

# 341
Лилибон,
чакам малката да стане и отиваме до пощата да пратим и ние малко парички. Целувам ви и ви прегръщам и двамата с Криско.

# 342
  • София
Момичета, здравейте! За момента сте ми изпратили достатъчно пари, моля, не се тревожете повече за това! Благодаря Ви!

Не казвай това! Пари ще Ви трябват тепърва...

# 343
  • Варна
Татяна, тези, които са размер 2.54 см х 91.44 см - вторите по ред в голямата таблица.

Мимес, мерси!  Hug

Ивонска, донякъде си права, от друга страна всички сте хора с малки деца, които имат също нужди от какво ли не!

# 344

Ивонска, донякъде си права, от друга страна всички сте хора с малки деца, които имат също нужди от какво ли не!

тъй, а вие освен от какво ли не, имате нужда от куп други неща.. нали за това сме хора, да си помагаме.. чаках само някой да пусне димен сигнал и да пусна малко пари. не отказвай парите, те ще ви трябват.

Общи условия

Активация на акаунт