Лилибон, ние сме с теб и Криско!!!

• 98 184
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 780
Привет и от мен. Радвам се, че нещата се развиват добре. Пожелавам ви успех и скоро да чуем най-добрите новини от вас. Ако промените решението си и трябва помощ, пишете, пак ще се включим кой както може.

Много целувки на малкия Крис.  Hug

# 781
Добре, стискам палци планът ви да успее, татко на Крсико! Praynig
Ще откача другата тема от таблото, когато има нужда, пак ще я закача. Информацията все пак е синтезирана там и винаги ще ви е от полза (и не само на вас)!
Успех! Praynig  bouquet

# 782
Гледахте ли обедните новини по НОВА? Дадоха за Криско. Довечера сигурно пак ще го излъчат.

# 783
Гледахте ли обедните новини по НОВА? Дадоха за Криско. Довечера сигурно пак ще го излъчат.

Има ли кой да даде линк да ги видим онлайн?!

Стискаме палци и чакаме новини от семейството!

# 784
Ето тук
http://www.neterra.tv/bg/show.php?id=800&bm=2

Милата Елена... беше много развълнувана... Милото семейство....  Hug  Hug  Hug

Последна редакция: пн, 06 авг 2007, 13:52 от Ал

# 785
Ето тук може да се видят новините на запис!

Милата Елена... Плаках заедно с нея...

# 786
Благодаря Ал    bouquet  bouquet  bouquet

Миличката - дано наистина в НЗОК най-накрая разберат че няма по-ценно от човешкия живот и се поразбързат малко!!!

Кураж !!!

Последна редакция: пн, 06 авг 2007, 14:07 от Lennyh

# 787
Ал, благодаря за линка   bouquet

Всяка сутрин ставам и всяка вечер лягам с мисълта за Криско. Моля се всичко да се нареди както трябва и да замине на лечение, където ще бъде обгрижен от квалифициран персонал!  Praynig
Надявам се НЗОК да не се правят на Господ, а да позволят това да се случи в най-скоро време!

Лилибон, от все сърце ти желая много сили и кураж на теб и на цялото ти семейство!  Hug

# 788
Ето тук

Милата Елена... беше много развълнувана... Милото семейство....  Hug  Hug  Hug

КОе от всички е?

# 789
  • Варна
Да, кажете моля в коя емисия точно и в коя част на емисията, нямам възможност да изгледам всички.

# 790
Да, кажете моля в коя емисия точно и в коя част на емисията, нямам възможност да изгледам всички.
И аз Ви моля да уточните, защото искам да изгледам материала!

# 791
Съвсем случайно се наложи да се прибера от работа на обяд и успях да гледам за Криско. Милите - той е толкова мъничък и беззащитен, мама Ели и татко му - развълнувани и объркани от липсата на квалифицирана помощ. А НЗОК и държавата си нямат и идея, че има едно страдащо бебче и семейството му  се нуждаят от бързината на търтеите в НЗОК, които сигурно спокойно си карат отпуските...Безобразие!
Дано Бог ти помогне мило бебче съвсем скоро да получиш документите за чужбина и да упрепне телцето ти, за да те заведат мама и тате при най-добрите специалисти  Praynig Praynig Praynig

# 792
На най-горния ред, последното, от 11:58 (или нещо такова). Аз цъкнах средното (с нормално качество).
Нямам звук на служебния компютър, но....
Познавам го това момиче, виждала съм го из нашия квартал. А имам спомен,че я познавам и от някъде другаде....
Ох, дано успеят да се справят! Praynig

# 793
От постинга на таткото на Криси разбирам, че спираме и разпространението на листовки и каквато и да е информация за мъничето, нали?

# 794
  • София

Първия материал,но започва от 6,40мин.

Моля се за малкото бебче...дано по-бързо се уредят документите и да го излекуват в чужбина  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт