Лилибон, ние сме с теб и Криско!!!

• 98 186
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 795
От постинга на таткото на Криси разбирам, че спираме и разпространението на листовки и каквато и да е информация за мъничето, нали?
Да.

# 796
  • Варна
Стискаме палци всичко да се уреди много бързо!  Peace Praynig Кураж и много вяра на цялото семейство! Много целувки за малкия борбен мъж!

# 797
  • София
Най-горещи прегръдки и от мен!
Вярвам, че ще успеете!
Насреща сме за каквото и да било!

# 798
Последните новини на Нова телевиция в 11,5% и нещо. Репортажа е някъде по средата на емисията. Аз за пръв път гледам така онлайн и не се ориентирах много, но ако имаш отдолу на плеъра стрелкичка - можеш да придвижиш и да пропуснеш част от новините.

# 799
С вас сме всички! Цунки и прегръдки на Криско!

Всичко ще бъде наред!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

(Гледах репортажа)

# 800
не може човек и особено родител да не се разплаче от видяното.Толкова силно момиче е Елена,какъв прекрасен човек!!!!!
Извинявайте за грешките ,но не мога да не споделя с вас написаното от мен към "някой хора"....няма да пускам началото на писмото по разбираеми причини,но мисля ,че имам право да споделя мислите си ...като жена,като майка,като човек :

……………….които могат да го отведат в така нужната му клинична обстановка .Там  има възможност да му се даде шанс да се радва и гони пепрудите през пролетта,да лудува на морският бряг през лятото,да ожули колене падайки от колело ....да се наслаждава на детството си като едно нормално дете.Мисля ,че молбата ни е съвсем нормална човешка реакция след прочетеното във форума на българските майки.Така би реагирала и вашата майка и майката на децата ви,така биха реагирали и вашите деца когато станат родители.Мисля ,че така ще реагирате и вие – спонтанно,с любов и насълзени очи за това малко човече.
Ще Ви напиша това което написах и във форума.......Криско ще стане красив мъж.Макар и толкова малък лицето му има много изразителни черти и носи силата и желанието да оцелее и живее.Той е един малък герой,един малък български мъж носещ Българската сила в нежното си бебешко сърце.
Нима това не е достатъчно за да му се помогне,нима неговият стремеж към живот и мъката от жестоките болки от раните по малкото му тяло не са достойни за уважение !?
Ние ,майките на България,жените които вдъхваме живот на парчето земя България мислим,че той има право на шанс за живот.Вярваме,че неговата майка заслужава да отдъхне и се порадва на това ,че е станала майка на това малко,силно момче!
..........................................

аз вече обичам Криско,...а вие? Hug Hug Hug

# 801
Аз го обичам отпреди два месеца, когато се роди и разбрах за болестта му. Не излиза от мислите ми. За жалост институциите са неодушевени, а хората работещи в тях са още по-бездушни...

# 802
Благодаря ви за уточнението!  Изгледах материала по Нова.

jujolinka, понякога благородно завиждам на хора като теб, че можеш по този невероятен начин да изказваш мислите и чувствата си! Ако трябваше аз да напиша с думи какво чувствам в случая едва ли бих могла да го представя толкоз красноречиво! Още веднъж се насълзих когато четях редовете, които си написала.  Two Hearts

# 803
Изгледах репортажа и не мога да спра да плача.Лилибон с теб сме!Кураж на теб и семейството ти!

# 804
не може човек и особено родител да не се разплаче от видяното.Толкова силно момиче е Елена,какъв прекрасен човек!!!!!
Извинявайте за грешките ,но не мога да не споделя с вас написаното от мен към "някой хора"....няма да пускам началото на писмото по разбираеми причини,но мисля ,че имам право да споделя мислите си ...като жена,като майка,като човек :

……………….които могат да го отведат в така нужната му клинична обстановка .Там  има възможност да му се даде шанс да се радва и гони пепрудите през пролетта,да лудува на морският бряг през лятото,да ожули колене падайки от колело ....да се наслаждава на детството си като едно нормално дете.Мисля ,че молбата ни е съвсем нормална човешка реакция след прочетеното във форума на българските майки.Така би реагирала и вашата майка и майката на децата ви,така биха реагирали и вашите деца когато станат родители.Мисля ,че така ще реагирате и вие – спонтанно,с любов и насълзени очи за това малко човече.
Ще Ви напиша това което написах и във форума.......Криско ще стане красив мъж.Макар и толкова малък лицето му има много изразителни черти и носи силата и желанието да оцелее и живее.Той е един малък герой,един малък български мъж носещ Българската сила в нежното си бебешко сърце.
Нима това не е достатъчно за да му се помогне,нима неговият стремеж към живот и мъката от жестоките болки от раните по малкото му тяло не са достойни за уважение !?
Ние ,майките на България,жените които вдъхваме живот на парчето земя България мислим,че той има право на шанс за живот.Вярваме,че неговата майка заслужава да отдъхне и се порадва на това ,че е станала майка на това малко,силно момче!
..........................................

аз вече обичам Криско,...а вие? Hug Hug Hug

и аз си мислех че мога да се изразявам възвишено..........

jujolinka   - шапка ти свалям  bouquet  bouquet  bouquet
а за обичането - трябва да си НеЧовек за да не обикнеш това мъниче!!!

Много сили на Елена и цялото и семейство и да не се притесняват да приемат помощта ни защото тя идва от сърцата ни!!!

# 805
Аз съм от хората които трудно си изразяват чувствата, и сега незнам какво да кажа или по скоро да напиша!   bouquet Адашке репортажа много ме развълнува! Прегръщам те силно!

# 806
  • София
Дано НЗОК бързо уредят необходимите документи за заминаването на малкия Криско. Моля, се малкия юнак бързо да се стабилизира, за да може да пътува и да се намери начин да се облекчи състоянието му.
Ели, много сили и кураж на теб и цялото ти семейство.

# 807
Гледах го току що и много плача!Лилибон,кураж миличка,ние сме с теб! Hug

Последна редакция: пн, 06 авг 2007, 16:40 от Чочка

# 808
  • Here, There and Everywhere
Може ли да се гледа на друго място, освен Нетера- излиза ми съобщение, че трябва да платя за да го гледам (не съм в момента в БГ)? Или ако може да се свали някак- иска ми се видя Криско и Ели.
Разбира се, че го обичаме това юначе и чакаме да чуем хубави новини скоро.

# 809
От момента, в който прочетох първа страница на тази тема мозъкът ми е като в мъгла, лута се непрестанно - от надеждата до унинието, от радостта при първата усмивка на малкия до гнева от толкова неуредици, които вгорчават и без това нерадостния ден на тези родители. Никой на света не заслужава да изживява мъката и болката на тези мили хора.
Понякога дори и аз нямам какво повече да кажа! Confused
А колко ми се искаше наместо кожа да можех да пратя вълшебна пръчица!
Целувки, мъничък Криско!

Последна редакция: пн, 06 авг 2007, 20:10 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт