Лилибон, ние сме с теб и Криско!!!

• 98 192
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 810
  • Бургас
С вас сме всички! Цунки и прегръдки на Криско!

Всичко ще бъде наред!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

(Гледах репортажа)
целувки и много надежда  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 811
Аз съм в чужбина и при мен безплатния абонаментен план не работи  Sad

Репортажа има ли го някъде на друго място?  Cry

# 812
Разбира се, че обичам това мъниче! От първия миг, когато прочетох за него, го обикнах. Непрестанно се моля за него, да може да изживее пълноценно безгрижното си детство!
Лилибон, НИЕ СМЕ С ТЕБ И КРИСКО! Не го забравяй! Винаги можеш да разчиташ на нас! Чакаме само твоя знак!
 Hug Hug Hug Hug Hug

# 813
  • София
Гледах репортажа.
Направо не знам какво да кажа,плача.
Ели,ще продължаваме да те подкрепяме,ние сме с теб! Hug

# 814
Благодаря на Lioness , че пусна темата и в "Кърмене и захранване". Тъй като видях бебенцето в Майчин дом, а по една случайност познавам бегло и Елена и след като ни изписаха често мислех за тях с надеждата, че всичко се е оправило. Когато прочетох постинга веднага разбрах че става дума за тях. Съжалявам че диагнозата се е оказала толкова тежка. Тъжно е , че толкова малко бебче трябва да живее с болка от всяко докосване. Тъжно е, че майка му и татко му не могат да успокоят плача му с гушкане. Мисля за тях всеки път щом гушна моята бебка. Радвам се, че въпреки болката малкия Криско изглежда жизнен и се развива добре. Радвам се, че родителите му не са се отчаяли и правят всичко възможно да облекчат страданията му. Надявам се и около тях да има и компетентен медицински персонал който, да се грижи не само за Криско , но и да отменя родителите му в грижите.

Желая ви сила и оптимизъм!
Желая ви най-скоро да гушкате милото си детенце без болка!
Нека в очичките на Криско грейне повече радост!
А ние всички ще сме  тук и ще помагаме с каквото можем.

Прочетох за момченце със същата диагноза написаното от майка му и мисля, че звучеше много оптимистично:
http://hometown.aol.com/randaphmayhew/

# 815
в сайта даден от Краси се споменава това omniderm нещо, което помагало на кожата да се възстанови по - бързо, какво е то, идеи newsm78
продава се и книга - живот с ЕБ, но не знам дали я доставят до бг http://www.lulu.com/browse/book_view.php?fCID=929889, някоя чужбинска мама дали може да я поръча Praynig

# 816
Гледах репортажа.
Направо не знам какво да кажа,плача.
Ели,ще продължаваме да те подкрепяме,ние сме с теб! Hug
newsm17 newsm10

# 817
Ще очакваме новини от семейството на Криско!
Дано има движение на нещата в най-скоро време!!!
И на мен материала който е постнала Краси 72 ми вдъхва оптимизъм това момченце на снимките изглежда съвсем добре за разликата от бебешките си снимки.

Първото което намерих за  omniderm  в Гуглето е това:

http://www.omniderm.com.au/index.php

# 818
  • на пистата
гледайте нова тв

# 819
  • на пистата
браво на нова тв за репортажа дано сега вече нзок направят нещо.

# 820
Пак се раzплаках като гледах репортажа. Дано НЗОК скоро направят неЩо.  Praynig

# 821
И аз гледах репортажа по Нова Тв и се радвам,че го излъчиха Simple Smile Сигурна съм,че стотици,ако не хиляди хора са се разчувствали и ще помогнат с каквото могат за тази благородна кауза,в името на щастието,в името на това да спрат непрестанните сълзи на родителите на Криско и той да оздравее Wink Вярвам,че в България има и добри хора с големи сърца и ще се отзоват на този зов за помощ  Praynig

# 822
И аз гледах репортажа по Нова Тв и се радвам,че го излъчиха Simple Smile Сигурна съм,че стотици,ако не хиляди хора са се разчувствали и ще помогнат с каквото могат за тази благородна кауза,в името на щастието,в името на това да спрат непрестанните сълзи на родителите на Криско и той да оздравее Wink Вярвам,че в България има и добри хора с големи сърца и ще се отзоват на този зов за помощ  Praynig
PraynigМоля се от душа да се отзоват много Българи и да помогнат на Криско да оздравее.

# 823
  • София
Как е възможно да няма клинична пътека,само защото заболяването е рядко!!!Вече изобщо не има проумявам целите на НЗОК-да помагат на хората или да им взимат парите??
Лилибон с теб сме Hug Praynig Praynig Praynig Дано по-бързо се задейства системата след репортажа

# 824
  • София
Дано най-накрая от НЗОК си свършат работата!!!! Момичета, аз ли не видях, или не беше изписана банковата сметка?

Общи условия

Активация на акаунт