Лилибон, ние сме с теб и Криско!!!

• 98 354
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 825
Дано най-накрая от НЗОК си свършат работата!!!! Момичета, аз ли не видях, или не беше изписана банковата сметка?

не, не беше. предполагам Лилибон и семейството й не са искали.

# 826
Важното е, че излъчиха репортажа. Така повече хора ще узнаят за Криско и надявам се, че институциите ще се размърдат.
Дано скоро сълзите на Lilibon бъдат заменени от усмивки.

Всички сме с вас Hug

# 827
аз нещо не разбирам,къде е проблема.....това,че няма клиника,това ,че нзок не дават разрешение или какво?  newsm78
Защото нито едно от тези неща не е неразрешимо в крайна сметка.
Целта на НЗОК по=принцип е видно,че е да взема парите на хората,защото досега не съм видяла някой нуждаещ се да е излекуван благодарение и само на тях!!!!!!!!!!!!!!СРАМОТА!!!!!!!!!!
аз чакам да кажат къде ще пътуват и колко парички ще им са необходими,толкова искам да помогна.
А дали имат нужда от нещо за другите деца или за вкъщи?
Дайте да помогнем с всичко каквото можем.Аз не съм от Варна,но ако трябва да събираме и пари за детегледачка за другите дечица,че да може таткото да огрее навсякъде....

# 828
  • София
Чаках няколко дни да видя репортажа, и въпреки че знаех историята пак се разплаках...  Cry

Дано по бързо се намери решение на проблема!

# 829
  • постоянно
А аз не мога да го гледам- иска ми пълен абонамент.|Дали е защото  не съм  в българия? newsm78 newsm78 newsm78
Има ли друг начин да го видя освен чрез нетера?
Вили

# 830
her_76 , тук можеШ да гледаШ нова телевиzия на живо. Предполагам, че Ще дадат репортажа и в 23.30 българско време

www.bgtelevizor.net

# 831
Никога досега не съм писала в тази тема,но винаги съм била мислено с всички тук, които дават своята положителна енергия на Лилибон и малкото човече. Днес след репортажа сълзите се стичаха и почувствах нужда да кажа на Лилибон "Бъди силна и вярвай, само вярвай и чудото ще дойде"

# 832
  • София
Таткото нали каза да задържим топката временно...

Но ние сме тук и очакваме старт да ги подкрепим пак, ако се наложи!

Тук сме, мило семейство!   Hug

# 833
  • постоянно
her_76 , тук можеШ да гледаШ нова телевиzия на живо. Предполагам, че Ще дадат репортажа и в 23.30 българско време

www.bgtelevizor.net
благодаря ти ще опитам Hug
на Лилибон и цялото и семеиство- прегръщаме ви  Hug
Вили

# 834
И аз се развълнувах като гледах репортажа за " нашия " Криско, дано е стигнал до сърцата на още повече хора, дано " чудото " да се случи ! Лилибон, с теб сме !

# 835
Аз също, като nikitita чета от доста време темата, но не съм писала. Просто не знам какво да кажа. Това юначе не ми излиза от главата. Много, много се моля за малкото бонбонче  Praynig Praynig Praynig Дано в най-скоро време направят клинична пътека за лечението в чужбина или намерят някакъв друг начин, какъвто и да е, само това слънчице да се усмихва по-често, а и Лилибон и таткото на Криско също  Hug Hug Hug
Много кураж и вярвайте в чудеса.

# 836
не може човек и особено родител да не се разплаче от видяното.Толкова силно момиче е Елена,какъв прекрасен човек!!!!!
Извинявайте за грешките ,но не мога да не споделя с вас написаното от мен към "някой хора"....няма да пускам началото на писмото по разбираеми причини,но мисля ,че имам право да споделя мислите си ...като жена,като майка,като човек :

……………….които могат да го отведат в така нужната му клинична обстановка .Там  има възможност да му се даде шанс да се радва и гони пепрудите през пролетта,да лудува на морският бряг през лятото,да ожули колене падайки от колело ....да се наслаждава на детството си като едно нормално дете.Мисля ,че молбата ни е съвсем нормална човешка реакция след прочетеното във форума на българските майки.Така би реагирала и вашата майка и майката на децата ви,така биха реагирали и вашите деца когато станат родители.Мисля ,че така ще реагирате и вие – спонтанно,с любов и насълзени очи за това малко човече.
Ще Ви напиша това което написах и във форума.......Криско ще стане красив мъж.Макар и толкова малък лицето му има много изразителни черти и носи силата и желанието да оцелее и живее.Той е един малък герой,един малък български мъж носещ Българската сила в нежното си бебешко сърце.
Нима това не е достатъчно за да му се помогне,нима неговият стремеж към живот и мъката от жестоките болки от раните по малкото му тяло не са достойни за уважение !?
Ние ,майките на България,жените които вдъхваме живот на парчето земя България мислим,че той има право на шанс за живот.Вярваме,че неговата майка заслужава да отдъхне и се порадва на това ,че е станала майка на това малко,силно момче!
..........................................

аз вече обичам Криско,...а вие? Hug Hug Hug
Цитат

Подписвам се под това!!!! Криско го обикнах на мига, когато прочетох историята му, всеки ден плача за него и се моля за него Praynig

Не ми се вярва някоя служителка от НЗОК да не чете във форумите, не може да няма някоя, не мислите ли? Защо не се опитат самите служители да задействат нещата, нима там няма родители, майки???

# 837
Мила Лилибон, прегръщам те силно  Hug и се моля за малкия Криско!!!

# 838
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
четох, плаках, четох усмихвах през сълзи при някое от подобренията и после пак плач ...
моля се за невинната душичка и Бог да даде сили на всички около него

# 839
  • София
Дано след репортажа от НЗОК да се размърдат!!!

Мило семейство, прегръдки от нас Hug Hug Hug.

Общи условия

Активация на акаунт