Лилибон, ние сме с теб и Криско!!!

• 98 134
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 885
но въпросът ми беше дали Криско с този набор от гласове може да спечели първата награда?
към момента Надежда за Мария
9457 гласове Искам да оздравея!
8911 гласове 546 гласа разлика! Според мен най-важното е, че влязохме в 3-ката!Но и за 3 дена е много вероятно и на челно място да застане идеята за Криско  Praynig

# 886
Нека не zабравим 4е и Мария е дете от една мама от форума  Wink

# 887

Дори да не е на майка от форума и то е дете и то също се нуждае от помощ!

Освен това парите, които се отпускат и за първо и за второ място са смешни особено за ПИБ и за рекламата която си направиха чрез тези гласувания, но това е друга тема.

Криско, Мария и Михаел /синът на Елвира/ - това са моите фаворити за тройката, нека им помогнем с гласовете си!!!
Заедно можем момичета да го направим!!!

# 888
И аз това си мислех.Нали таткото на Криско каза,че имат средства за всичко, поне за година,а пък ако се наложи за лечението в чужбина,ще превеждаме по сметката.Дали не е по добре сега да помогнем и на Мария на мама nandy,хайде хора Praynig,и тя мечтае Мими да каже *мамо*,някой ден Peace

# 889
И аз това си мислех.Нали таткото на Криско каза,че имат средства за всичко, поне за година,а пък ако се наложи за лечението в чужбина,ще превеждаме по сметката.Дали не е по добре сега да помогнем и на Мария на мама nandy,хайде хора Praynig,и тя мечтае Мими да каже *мамо*,някой ден Peace

Абе дечицата са си все "наши" трябва да помогнем на всички с колкото е възможно!

Досега не знаех, че Мария е детенце на форумка  Embarassed Embarassed Embarassed

# 890
Тя пише при нас , във форума за дечица с увреждания
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=203932.0;topicseen
 Hug

# 891
Момичета,и аз мисля,че няма значение първо или второ място.И Мария и Криско ,както и много други болни дечица имат нужда от много повече сретства за лечение.

# 892
Момичета,и аз мисля,че няма значение първо или второ място.И Мария и Криско ,както и много други болни дечица имат нужда от много повече сретства за лечение.

Напълно съм съгласна. Най-много средства, обаче можем ние да съберем, като всеки изпрати по малко. Така капка по капка, вир става. ДАЙ БОЖЕ!

# 893
Дано дечицата имат шанс и поне да помогнем наведнъж с малко по-голяма сума, макар че тези 1000 или 1500лв. са капка в морето от необходимите за лечението средства.  Tired Има и още една детенце - Евелина, тя също се нуждае от помощ, а е доста назад. Гласувайте и за нея - идеята е 1667 Помогнете на Евелина и е на трета страница /не е в Топ 20/ от всички идеи

# 894
  • под шипковия храст

Напълно съм съгласна. Най-много средства, обаче можем ние да съберем, като всеки изпрати по малко. Така капка по капка, вир става. ДАЙ БОЖЕ!

самото гласуване го доказа - все пак 9000 гласа за няколко дни - някак си на мен лично ми дава увереност, че можем да се справим. а кой ще бъде първи няма значение - всички дечица го заслужават. ПИБ може и да си прави реклама, но благодарение на тази банка за идеи ни даде зелена светлина да помогнем и на другите деца - Мария, Евелина и още едно бебче, за което даже има пусната тема, но явно малко хора са я видяли  Tired това е неговата страничка http://www.bankazaidei.com/?p=ideas&id=1589&s=7 . даже мислех да пиша до ПИБ и да издирим детенцето. някой път, когато сме толкова много е необходимо толкова малко от всеки...

# 895
mitbul, моля те, наистина пиши на ПИБ и ако можем да разберем кое е детенцето, ще е добре Praynig
Банка за идеи, а се оказва банка за детското здраве и щастие мамка му...................

# 896
Всяка сутрин отварям да видя за новини от семейството на Криско, но тази сутрин няма  Cry Ако някой знае нещо, нека да пише! Дано всичко е наред! Praynig

# 897

Мама nandi, майката на Мария, чиято идея все още е на първа позиция е една от нас. Само че пише в
"Деца с увреждания и хронични заболявания". Останах с впечатление, че разчита на тия пари.
Ненормално е да пиша за това в темата на Криско, нали? В такъв случай мислете защо го правя.

# 898
  • welcome to the Jungle
ЗА Криско все още не е ясно точно колко пари ще са необходими и къде ще се лекува мъничето. А има и много голяма вероятност държавата да поеме разходите по самото лечение.ТАка, че към този момент, би било добре най-многото парички да идат към МАрия.

НО пък ми е мъчно, че където 1000, там и 1500 ...разликата е някакви си смешни 250 евро, които според мен, с тях и без тях е все тая. Да не говорим, че и на тези суми не може да се разчита основно, а като малка помощ.  Tired

# 899
Напълно съм съгласна с лъвицата!

Общи условия

Активация на акаунт