Лилибон, ние сме с теб и Криско!!!

• 98 106
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 870
Срам! Рекох epay да ползвам, но се оказа, че нямам пари в сметката.  newsm78
Още утре, ще поправя нещата.
Няма да е много, но ще е периодично. Няма да те оставим така!
Моля се за малката душица. Praynig

# 871
момичета, за жалост мн.са децата, които страдат заради държавната тромава система. да се опитаме да променим нещата.
авторите ще  я предадат на 15 септември-първият учебен ден. Трябват  3000 подписа за да се изисква промяна!Иначе всичко ще е като сега, децата ще са на произвола на съдбата, разболее ли се дете-да се спасява само!Това е недопустимо!

http://www.bgpetition.com/detsko-zdraveopazvane/index.html

моля, ПОДПИШЕТЕ И РАЗПРОСТРАНЕТЕ!!!

Може би не е лошо да пуснеш една отделна тема за тази петиция. Преди малко си потвърдих подписа в нея, но не знаех за инициативата до скоро.

# 872
# 873
  • София
момичета, за жалост мн.са децата, които страдат заради държавната тромава система. да се опитаме да променим нещата.
авторите ще  я предадат на 15 септември-първият учебен ден. Трябват  3000 подписа за да се изисква промяна!Иначе всичко ще е като сега, децата ще са на произвола на съдбата, разболее ли се дете-да се спасява само!Това е недопустимо!

http://www.bgpetition.com/detsko-zdraveopazvane/index.html

моля, ПОДПИШЕТЕ И РАЗПРОСТРАНЕТЕ!!!

Невероятно...направо срам...да се подписваме в петиция,че държавата да вземе да си мръдне пръста и да помогне на болните дечица.Това съм сигурна,че никъде го няма.Да им припомняме на уважаемите самозабравили се господа и дами какви са им задълженията и да ги молим да лекуват-образно казано- децата ни.Че и с уважение накрая....Не ги е срам,дотук да докарат народа си...

Извинете ме, моля...

# 874
Ах, аз също искам да помогна, затова при първа възможност ще пратя парички по сметката...следя с интерес развитието на детето Криско, дано в най-скоро време се вземат съответните мерки!
Мисля, че и с класическа хомеопатия може да се помогне, щом като това е генетично заболяване!!!???

Последна редакция: вт, 07 авг 2007, 18:03 от шамЕнет

# 875
Аз искам да попитам някой знае ли дали 8843 гласа гарантират наградата за Криско (инициативата на ПИБ)?

# 876
А защо темата не се закове,мисля че не е лош вариант  Grinning

# 877
Доня Туфиня,
"Първите шест идеи, събрали най-много гласове, ще получат финансиране на обща стойност 5 000 лева, за да се подпомогне осъществяването им. Тази сума ще се разпредели по следния начин:

Голямата награда е в размер на 1 500 лева,

Две втори награди по 1 000 лева,

Три трети награди по 500 лева.

Конкурсът се провежда само на този сайт. Започва на 8 юни и ще продължи до 17 часа на 10.08.2007г., когато ще спре приемането на гласове. Спечелилите ще бъдат публикувани на този сайт на 20.08.2007г. и уведомени по е-мейл." цитат от сайта на ПИБ

# 878
Темата беше закована, после имаше друга, с информация за Криско.
След призива на таткото на Криско да не се събират повече средства и да се задържи положението така, защото вече работят по няколко идеи, сметнах за безпредметно темите да стоят закачени. Когато има нужда, ще закачим тема отново.
gaby_s, благодаря , но въпросът ми беше дали Криско с този набор от гласове може да спечели първата награда?

# 879
Темата беше закована, после имаше друга, с информация за Криско.
След призива на таткото на Криско да не се събират повече средства и да се задържи положението така, защото вече работят по няколко идеи, сметнах за безпредметно темите да стоят закачени. Когато има нужда, ще закачим тема отново.
gaby_s, благодаря , но въпросът ми беше дали Криско с този набор от гласове може да спечели първата награда?

Малко офф, но по повод този "конкурс" само една ли ще е наградата.  Crossing Arms Thinking

# 880
Криско е номер 2 в топ 20, което означава, че ще им дадат 1000 лева, освен ако няма промяна в позициите до 10 август.

# 881
Не съм гледала репортажа по Нова, за съжаление, но се надявам да е спомогнал за галсуването в полза на Крис.  Praynig
От 2-3 дни в главата ми се въртеше идея да помоля Пикадили-Бургас да сложат кутия за дарения, но сега разбирам, че семейството засега не желае повече да се събират средства.
Ицо, Ели, ако решите, че отново има нужда, моля веднага кажете! Ние сме готови да помагаме кой както може.

# 882
Аз искам да попитам някой знае ли дали 8843 гласа гарантират наградата за Криско (инициативата на ПИБ)?

в момента първото място е на идея с 9 454 гласа, така че ако искаме Криско да получи 1 500 лв. /първо място/ трябва да събере повече гласове

# 883
  • София
Малко офф, но по повод този "конкурс" само една ли ще е наградата.  Crossing Arms Thinking

Доня Туфиня,
"Първите шест идеи, събрали най-много гласове, ще получат финансиране на обща стойност 5 000 лева, за да се подпомогне осъществяването им. Тази сума ще се разпредели по следния начин:

Голямата награда е в размер на 1 500 лева,

Две втори награди по 1 000 лева,

Три трети награди по 500 лева.

Конкурсът се провежда само на този сайт. Започва на 8 юни и ще продължи до 17 часа на 10.08.2007г., когато ще спре приемането на гласове. Спечелилите ще бъдат публикувани на този сайт на 20.08.2007г. и уведомени по е-мейл." цитат от сайта на ПИБ

# 884
Гласувала!

Общи условия

Активация на акаунт