Лилибон, ние сме с теб и Криско!!!

• 98 095
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 855
Сега гледах предаването на запис,всеки ден мисля за това мило,сладко и беззащитно човече и неговите родители,сърцето ми се къса Cry,трябва да можем да им помогнем всички ние,трябва!!!Вярвям ,че ще можем!!!

# 856
Браво на татко Ицо,че ни държи в течение!Защото доста форумки първо от това се интересуват като влязат във форума

# 857
Гледахме репортажа,стискаме палци.

# 858
И аз гледах репортажа...нямам думи...тази прекрасна жена,имала смелостта да роди  3 деца,заслужава нужното внимание от държавата. С теб сме Ели!!!

# 859
Ицо, стискаме ви палци, да е добре Криско, за да пътувате!

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 860
Татко на Криско, не знам какво повече да напиша освен че нашият Криско и нашият татко Ицо и аз ви изпращаме безкрайна нежност и чакаме вести и знак какво да направим  Hug. Тука сме дори когато нямаме какво да кажем.......

# 861
  • София
Ицо, вие сте едно възхитително семейство - поклон пред теб и майката на 3-те ти деца!   bouquet

# 862
И аз изпращам своята подкрепа ще се моля всеки ден за малкия Криско така както и за моето дете.Стискам палци нещата да се развият в добра посока. Нека Бог да е с вас и Кураж!!!

# 863
  • София - Младост 1А
чак днес изгледах репортажа. Вие сте невероятни. Толкова сте силни. Моля се за вас и за Криско. Ще следя редовно темата за всичко от което имате нужда.

# 864
[/size][/size]
Възхитена съм от българските майки и от отношението към тези хора, продължавайте все така майчета, защото малкия Криско има нужда от нашата положителна енергия и мисли, а също и неговите родители, защото те трябва да бъдат много силни в такъв момент, както повечето от вас знаят, аз също гледах такова бебенце, но бяхме сами с моят мъж  в борбата за преодоляване
на това заболяване, не бях писала във форума, защото мислех, че никои няма да обърне внимание, а сега съм изумена колко много хора станаха съпричастни. Пожелавам ВИ да бъдете все така отзивчиви - защото повярвайте изобщо не им лесно на тези родители, да вдъхваме повече кураж на родителите на Криско и с Божията помощ нещата да се оправят и той да порасне едно хубаво и здраво дете! ДАЙ БОЖЕ!

# 865
  • Бургас
Прекрасни родители има Криско! Ще следя темата и както всички ще чакам да разберем с какво можем да помогнем. Благодаря, че таткото успява да ни информира. Мило детенце бъди силно, всички се молим за теб!

# 866
Ицо, вие сте едно възхитително семейство - поклон пред теб и майката на 3-те ти деца!   bouquet

Моля се чудото да стане по-бързо  и Криско да забрави за това Praynig   bouquet

# 867
...... и аз ви изпращаме безкрайна нежност и чакаме вести и знак какво да направим  Hug. Тука сме дори когато нямаме какво да кажем.......

Няма какво друго да се каже!
Права е detelini с вас сме!

# 868
Всеки ден поверявам във форума за нова информация за Криско. Благодаря на таткото,че ни информира. Кураж семейство, целувки на сладкото мъниче. Ние сме тук, мислим за вас, надяваме се всичко да се оправи и скоро да заминете в добра клиника, където да се погрижат за юначето.

# 869
  • под шипковия храст
момичета, за жалост мн.са децата, които страдат заради държавната тромава система. да се опитаме да променим нещата.
авторите ще  я предадат на 15 септември-първият учебен ден. Трябват  3000 подписа за да се изисква промяна!Иначе всичко ще е като сега, децата ще са на произвола на съдбата, разболее ли се дете-да се спасява само!Това е недопустимо!

http://www.bgpetition.com/detsko-zdraveopazvane/index.html

моля, ПОДПИШЕТЕ И РАЗПРОСТРАНЕТЕ!!!

Общи условия

Активация на акаунт