Лилибон, ние сме с теб и Криско!!!

• 97 974
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 990
 Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Цитат
Момичета, вярвам,че има нещо специално в това детенце.Във форума е имало толкова много случаи ,в които е имало нужда да се помолим и да помогнем на дечица. Но ми се струва,че в случая с Криско сме най-обединени, като че ли той докосна най-силно всички. Може и да греша, не съм от най-редовните потребители.
На мен лично това детенце не ми излиза от главата.Мисля за него всеки ден, всеки път когато преобличам или целувам сина си. Направо ми се плаче. Искам много силно да прегърна майката и таткото макар че не ги познавам.

И аз така мисля, Криско ни прави по - добри и милосърдни и най - вече - единни и сплотени в борбата за живота му!!!

# 991
Момичета, какво става? При мен е ден, при вас е нощ и изобщо не мога да се включа в идеите и плановете..
Какво стана с България Еър - стискам палци!!
Как е мъничето сега? Кога най-сетне ще се раздадат наградите от конкурса.. Не ми се отварят страниците от тук .. Confused
Много, много кураж и целувки на Лилибон, Иво и Криско!

# 992
  • Варна
Момичета чета и плача,
дано това толкова сладко детенце бъде много много силно и скоро бъде здраво!
На Ели и Ицо много кураж!

# 993
Господи, милото детенце. Няма ли начин да се разгласи случая по медиите. Има толкова богати хора в страната, които се чудят за каква глупост да си харчат парите. Идеята за Слави е добра. Трябва да се опитаме да се свържем с него или с други хора с възможности. Ще пиша до БТВ.Трябва да се обадим и в новините, за да разгласят случая. Така ще чуят много хора и сигурно ще помогнат. Не знам само родителите на какво мнение са?

# 994
Господи, милото детенце. Няма ли начин да се разгласи случая по медиите. Има толкова богати хора в страната, които се чудят за каква глупост да си харчат парите. Идеята за Слави е добра. Трябва да се опитаме да се свържем с него или с други хора с възможности. Ще пиша до БТВ.Трябва да се обадим и в новините, за да разгласят случая. Така ще чуят много хора и сигурно ще помогнат. Не знам само родителите на какво мнение са?

имаше репортаж по нова.

# 995
Не съм го гледала, сега се запознах със случая. Може би трябва по- голяма гласност...

# 996
  • Пловдив
Джули, това с военните не върши работа, защото Криси трябва да иде в специализиран център за лечение на ЕБ, а не в която и да е военна болница.

Относно превоза - пак не става въпрос за който и да е превоз. Ели и Ицо трябва да направят полет от Варна, а там не са много компаниите, които летят редовно.
ХУБАВАТА НОВИНА, че мама VICTRESS от форума предложи да поемат с мъжа й разноските за пътя или по-точно, да осигурят самолетни билети  Hug Hug Hug ЕДИН УНИКАЛЕН ЖЕСТ НА ТОВА СЕМЕЙСТВО! Hug

Момичета, сигурна съм, че сега на Ели и на Ицо им е доста трудно. Трябва да решат много неща, да кореспондират с болници и да чакат УВАЖАЕМИТЕ от НЗОК утре да се направят на богове и да определят съдбата на Криси. Нека да изчакаме още няколко часа и от там насетне ще е ясно какво е нужно да се прави. А на всички четящи и пишещи тук ни е ясно Hug - ХВЪРЛЯМЕ СЕ В БОЯ ЗА СЪБИРАНЕ НА СРЕДСТВА,
НАЛИ СМЕ ГВАРДИЯТА ЛЕЛИ НА КРИСИ   bouquet

От това по - хубава новина няма! Браво на това семейство ! Дано откликнат повече хора с по -големи възможности ! Успех на Криси, мама Ели и тати Ицо  Hug

# 997
Джули, това с военните не върши работа, защото Криси трябва да иде в специализиран център за лечение на ЕБ, а не в която и да е военна болница.

не е длъжно да го закара до военна болница, разбира се. ако се навият да го закарат - ще го закарат и до специализиран център за лечение на ЕБ. не мисля, че е в състояние да пътува нормално.
Аз работя в едно поделение на ВВС, но никога не съм чувала да има добре обурудвани самолети или вертолети за превоз на тежко болни. Дори тежко пострадалите при катастрофата край Бяла и последните катастрофи, до ВМА се превозваха с линейки.

нямам идея. струва си да се провери.

# 998
Проверявам ще пиша по-късно!

Благодаря от сърце на Мина и Лионес че удържат фронта и ни държат в течение!!

# 999
  • Варна
Здравейте, момичета!

Днес ни изписаха, защото в болницата успяха да овладеят инфекцията на Криси, а повече там не могат да направят.

За съжаление, кожата му е по-зле. Е как успяваме да го постигнем тоя номер, не знам, но в момента, в който му подобрят общото състояние и проклетата му болест се втурва да се плоди и множи под формата на нови мехури по кожата.

Изпратиха ни с бодрата шега, че ни пускат две седмици в домашен отпуск и после си ни чакат пак. Това ме накара да прозвъня набързо клиниките из Европата, да видя някой дали ще се наеме да ни приеме и да почне да ги затваря тия прословути рани. Да, ама се оказа, че на календара в момента пишело "август" и лекарите излизат и те в отпуски. Обясниха ми, че щом ползвам тия нови превръзки, резултатите ще настъпят, да дерзая и да чакам. По-добре било да се опитаме да постигнем резултати, без да пътуваме в момента, за да не го влошим. Все пак, утре има още 1-2 места, които искам да преслушам. Ако някъде се навият да го приемат, тръгваме веднага. Просто е безмислено да наливаме какво ли не отвътре, щом то изтича през раните навън, пък и щом са толкова гостоприемно отворени към всяка срещната бактерия.

Разбирам, че държа половин България на педали, ама...  Embarassed Благодаря ви, много ви благодаря за всичко, което правите! А Нова телевизия отряза точно благодарностите ми от репортажа си! Специални благодарности на Сладкишка за текста, който е написала за банката за идеи - прочетоха ми го по телефона, докато бяхме в болницата и много ме впечатли и развълнува! Толкова нежен и въздействащ! Дано Криси има възможността да изживее още много лета и то по-добри от настоящето!

Иначе малкия е горе-долу  добре. В болницата наддаде 500 грама и вече има бузки. Гледа безкрайно учудено стаята в къщи, която е успял да забрави. Опитва се да си захапе китките, когато е сънлив, защото пръстите са бинтовани, а бинтовете явно не му допадат на вкус. А когато заспи, мърка като коте.

Лека нощ на всички малки котарачета, да са здрави и веселички!

# 1 000
Лилибон, прегръщам ви много силно... имайте вяра.

# 1 001
Мила Ели, ти си майка героиня, а малкия Криско е едно ангелче Hug

Да, продължаваме да събираме пари, нека да помагаме - кой с каквото може Peace
 И да се молим Praynig Аз вярвам в чудеса, защото ми се е случвало чудо, вярвайте мами и вие, нека всички да вярваме в оздравяването на Криско, тази битка с болестта му не е загубена кауза, силата ни е в единството!!! Peace

# 1 002
Lilibon миличка много кураж и сили ти желая. Според мен най-важното е да има достатъчно средства за да може да замине Криско. Но лелите са затова нали?  Hug Hug Hug

# 1 003
  • София
Вярвам в Чудеса, вярвам и в Доброто!
От цялото си сърце се моля за добрата съдба и здравето на слънчевото момче!
Ели, с теб сме!  Hug

# 1 004
Мамите на Мария, Криси, Михаела и всички останали дечица в нужда - да знаете - имате ли своите ЛЕЛИ,които ви обичат безкрайно много и много, много искат вие да сте щастливи!

Точно това за лелите ме наведе на мисълта как толкова непознати хора се обединихме около каузите на тези деца, как станахме единни и как си ходим из форума с подписи за децата......И в този ред на мисли си мисля,че не само ние помагаме на децата, но и те помагат много на нас, защото ни учат на обич, любов, съпричасност, доброта, милост, загриженост и всички онези хубави качества,които в това зло време смятам,че са на изчезване!!!!!!

Благодаря ви от сърце Криси, Мария, Михаела,че ни учите на човечност и Бог да ви помага, където има нужда и да благослови както вас, така и всички онези добри души,които са с вас!

Общи условия

Активация на акаунт