Лилибон, ние сме с теб и Криско!!!

• 99 070
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 630
  • Sofia
Чак днес видях темата...
Лилибон, с теб съм и аз!
Засега гласувах за вас, когато имам възможност, ще ви пратя и парички!
Много се моля за здравето на момченцето ви!  Praynig
И искрено вярвам в добрия изход от ситуацията!!!  Heart Eyes  Hug   bouquet

# 631
Не дадоха нищо в новините. Повториха ранните. А дали репортажа ще се излъчи в новините или например в Темата на Нова, някой има ли информация?

# 632
Сладкишке,това е голяма банка все пак.Не вярвам да се изложат,не всявай смут. Hug Hug

Изобщо не всявам смут, само споделих притесненията си, защото приемам всичко много лично. Аз изпратих идеята в банката за идеи и ако се получи проблем с парите ще означава, че съм подвела Криско  Tired А толкова искам да му помогна  Hug

# 633
Не дадоха нищо в новините. Повториха ранните. А дали репортажа ще се излъчи в новините или например в Темата на Нова, някой има ли информация?
Най-вероятно са оставили новината за утре. Често правят така. Явно не им се е вместила във времето за днешната емисия.
Спокойно, ако има заснет материал и той е годен за излъчване, утре ще видим Криско  Simple Smile

# 634
  • София
Изобщо не всявам смут, само споделих притесненията си, защото приемам всичко много лично. Аз изпратих идеята в банката за идеи и ако се получи проблем с парите ще означава, че съм подвела Криско  Tired А толкова искам да му помогна  Hug
Знам,мила,разбрах те и те разбирам по-принцип!Исках да прозвучи леко шеговито това за смута,но явно не се получи,съжалявам!
Знам,че ти изпрати идеята,но не се притеснявай излишно,това наистина е голяма банка с дълго присъствие в сектора.Няма да подведеш Криско,както и никоя от нас няма да го направи,всички искаме да му помогнем и ще го правим и занапред! Hug  bouquet

# 635
Дано по-скоро го излъчат и повече хора да помогнат  Praynig

Лека и спокойна нощ мило Криси и мама Ели  Hug и утрешния ден да е по-добър от днешния  Praynig

# 636
Знам,мила,разбрах те и те разбирам по-принцип!Исках да прозвучи леко шеговито това за смута,но явно не се получи,съжалявам!
Знам,че ти изпрати идеята,но не се притеснявай излишно,това наистина е голяма банка с дълго присъствие в сектора.Няма да подведеш Криско,както и никоя от нас няма да го направи,всички искаме да му помогнем и ще го правим и занапред! Hug  bouquet

Hug

# 637
Днес разпратих идеята на много мои приятели, които също са я пратили на своите. Пирамидата е огромна! Ще спечелим.

А за новините сега разбирам, утре ще следя по Нова!

# 638
Мами, ако някоя от вас е направила листовки, нека да ми изпрати на меил-а за да мога евентуално и аз да разпечатам малко и да раздам!

# 639
Мами, ако някоя от вас е направила листовки, нека да ми изпрати на меил-а за да мога евентуално и аз да разпечатам малко и да раздам!

И аз моля за същото Hug И за съжаление незнам езици, затова нека мамите, които знаят да напишат за Криско на английски, немски, френски и т.н. и да ми пратят. Ще разпространя в Бургас.

# 640
Някой направи ли листовки?

# 641
Мира, аз бих се заела с превода на подобен сайт. Лошото е, струва ми се, че тука всички хвърляме идеи, но няма кой да ги събира и синтезира и голяма част остават в пространството. Не знам, поне аз имам такова чувство. В момента не знам как точно се търси болница за Криско, кой го прави и т.н. Единственото, което ми идва на акъла е няколко от нас да се организират и извадят всички предложения на първа страница  newsm78 какво ще кажете?

# 642
Мира, аз бих се заела с превода на подобен сайт. Лошото е, струва ми се, че тука всички хвърляме идеи, но няма кой да ги събира и синтезира и голяма част остават в пространството. Не знам, поне аз имам такова чувство. В момента не знам как точно се търси болница за Криско, кой го прави и т.н. Единственото, което ми идва на акъла е няколко от нас да се организират и извадят всички предложения на първа страница  newsm78 какво ще кажете?
Напълно си права! Може да се направи отделна тема за предложенията и всеки с какво се заема, защото така е пълно объркване!

# 643
  • Бургас
Елена Генчева Енева
Първа Инвестиционна Банка Варна
IBAN BG 66 FINV 9150 10BG N0JZ EN
BIC FINVBGSF
адрес на банката: гр. Варна, ул. Братя Миладинови №47

някой може ли да каже това НУЛА ли е или О?

Обикновено последните 10 знака са цифри, но виждам, че в случая тук има и букви.  newsm78

# 644
Единственото, което ми идва на акъла е няколко от нас да се организират и извадят всички предложения на първа страница  newsm78 какво ще кажете?

detelini,подкрепям предложението ти.Да направим нова тема,в която на първа страница да се сложи важната информация и да се подберат идеите.Тази тема много се разводни и както беше казала една мама преди,на семейството на Криско ще е трудно да четe всичко...Не ми се сърдете,но тези постове ...Аз съм с теб.обичам те,Целувам те...Изпратих парички...sамо пълнят темата.Ели знае,че всички ние я подкрепяме и който може ще помогне със средства.Повечето имена за нея са непознати.Да се стегнем и отделим важната информация...Аз се захващам с първите 10 страници...има ли желаещи за следващите?

Общи условия

Активация на акаунт