Лилибон, ние сме с теб и Криско!!!

• 99 070
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 615
Може ли да се гласува всеки ден от един и същ комп? Защото аз вчера гласувах, а днес отново ми позволи да гласувам, дали се зачитат така гласовете?

Зачитат се-давай смело;)

# 616
Форума има 56 886 регистрирани ако всеки кликне само веднъж.... Weary

# 617
или да събере по едно левче!

# 618
или да събере по едно левче!

Дам  Thinking Но така или иначе ако кликнат толкова много хора то е ясно , че ще спечели  Blush

# 619
И все пак тези 1500лв. в най - добрия случай, ако се спечелят, няма да помогнат сами по себе си, трябва всеки да даде парички..Наистина от тези 56886 регистрирани половината да дадат по 1 - 2 лв. ще е от голяма полза!!! А как става това, да се гласува чрез смс ? Не може ли да се пусне и за Криско такъв номер чрез смс?? Така повече хора биха дарили пари!!!

# 620
  • Пловдив
Изключително се радвам, че малкия ни герой се е усмихнал, въпреки трудностите, миличкия той .... Аз също съм за смс, че така повече хора биха могли да изпратят смс, пък и става по - бързо. Криси обичаме те, с теб сме, бъди силен !!!  Hug

# 621
Дали ще дадат нещо за Криско по Нова сега в 23,30? Rolling Eyes

# 622
По БТВ дават реклама чрез смс да се съберат средства за децата с увреждане . идеята е на Софийска и Варненска община.  bouquet 

# 623
За тази реклама зная, но тя е общо за децата с увреждания, там гласувам, но лично за Криско щеше да е добре, ако можеше да се издейства номер, на който да се праща смс с цел набиране на средства за лечението му!!!

# 624
Тук е мястото да кажа, че Лилибон има страхотна приятелка в лицето на Lioness !!! Ако не беше тя ние не бихме узнали за Криско и не бихме могли да помогнем..
Lioness, приеми моите аспирации към теб, възхищавам ти се, че правиш това, за твоята приятелка!!!!!  bouquet

# 625
Браво красиво усмихнато Криси! Първата ти усмивка стопли голямото майчино сърце и всяка следваща ще изпълва мама с гордост, че те има, точно теб Криси - малкия голям герой!Момичета, преди малко се замислих и много притесних този конкурс на Първа инвестиционна да не е като повечето игри - спечелилите да пият по една студена вода? Някой от Вас има ли познати в тази банка?

# 626
  • София
Сладкишке,това е голяма банка все пак.Не вярвам да се изложат,не всявай смут. Hug Hug

# 627
  • Остров Приятелство
Прекрасно.Чудесно е!
Ням друг по красив начин да стоплиш майчино сърце! Heart Eyes
Лилибон прегръщам те!

Само да добавя - за SMS обаче взимат ДДС, което ужасно ме възмущава.Не са освободени от данък.Не стига, че не помага в повечето случай, ми и взима парички от нуждаещите се Cry

И аз мисля, че всеки по 1 лев - капка по капка...

# 628
Някой няма ли инфо кога ще е репортажа по Нова?

# 629
В момента са новините,но ми се струва,че дават повторение на тези от 19:15.Май днес няма да излъчат репортажа  Sad

Общи условия

Активация на акаунт