Лилибон, ние сме с теб и Криско!!!

• 98 455
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 735
  • под шипковия храст
Мъжът ми се занимава с обработка на кожи и зная от него, че има специални медицински кожи, които се употребяват при залежаване на болни хора, за да не стават рани, при бебенца и т.н. Аз лично отгледах бебетат си с такива кожи през зимата и имам такива чувалчета. Ако Ели има нужда от нещо такова или друга кожа, изобщо каквото трябва, нека да ми пише някой на лични, за да обработим кожа, специално за нуждите на Криско и да я пратим във Варна!
Четох някъде много напред в темата,Лилибон беше писала,че Криско лежи точно на обърната овча кожа.Можеш да и пишеш на лични.

Страхотна идея!!!
Ma4o, Лилибон е в болница.
Преди да влезе там и предадох, от името на Мамма, как да си освободи кутията,
но при така стеклите се обстоятелства, се съмнявам да е успяла да го направи  Confused
Ако наистина можеш да помогнеш,
утре ще я информирам за това и ще ти пиша.

Мислех и за антидекубитален дюшек,
ама никой не ми отговаря - става ли?!
Но виж за кожата - дори в сайта го пише!!!

и аз мислех за матрак, който поема формата на тялото - Magniflex имат сега един, който е със сребърна нишка /това трябва да го прави антибактериален/, но може да има и по-добро. вбесявам се, че няма кой да каже кое е най-подходящото за бебчо - но това е въпрос на друга тема! ако ти е удобно погледни в сайта на фирмата дали го намираш за подходящ /този със сребърната нишка още не са го публикували, но смятам, че горе-долу ще се ориентираш какво имам предвид/ http://portfolio.vanillawebs.com/matrax/prod_mat_memoflex.html  и  да вземем на Крис или ги попитай  за по-подходящ. дано в този сайт /дето го превеждат/ да има повече инфо!!!

# 736
Има желаещи да разпечатат листовката за Криско, но Lioness ми писа, че родителите искат да се изчака до другата седмица и за сега искат всичко да спре. Ще чакаме зелена светлина. Моля се Криско да се подобри, милото юначе...

# 737
...вярвам, че ако всеки помогне с каквото може това може да даде шанс на детето и родителите да се преборят...

Така е happymammy.

Мили мами, помислете само - ако всеки гласувал в банката за идеи, подкрепи семейството със само 20 лева, към момента има 6620 гласа, то това прави 132 400 лева.
Колко по полезни биха били тези пари, отколкото 1 500 -те  лева, които ще са техни, ако спечелят първото място...
И като си помислим какво ли толкова ще купим ние със само 20 лева...

Според мен всеки би могъл да ги отдели!
Моля се и вие да мислите така...

# 738
Моля се с цялото си сърце Бог да бъде с теб Лилибон и да ти дава сила.
Моля се за чудо и за пълно изцерение на Криско!
Моля се за правилните хора на правилното време когато са ти нужни.
Не си сама, ние сме много молим се за вас и не само... Heart Eyes

# 739
Защо няма никакви новини от Лилибон?...

# 740
Цитат
...вярвам, че ако всеки помогне с каквото може това може да даде шанс на детето и родителите да се преборят...

Така е happymammy.

Мили мами, помислете само - ако всеки гласувал в банката за идеи, подкрепи семейството със само 20 лева, към момента има 6620 гласа, то това прави 132 400 лева.
Колко по полезни биха били тези пари, отколкото 1 500 -те  лева, които ще са техни, ако спечелят първото място...
И като си помислим какво ли толкова ще купим ние със само 20 лева...

Според мен всеки би могъл да ги отдели!
Моля се и вие да мислите така...

Напълно съм съгласна с теб, всички трябва да изпратим кой колкото може да си позволи, аз лично пратих и смятам другата седмица отново да изпратя..Моля ви мами, нека така, както сме обединени в мисловната подкрепа към това бебче, нека и да се обединим във финансовата подкрепа!!!! Всеки може да си позволи 20 лв да дари!!!!

# 741
  • София
Момичета - целувки на всички от Ели  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Вчера деня е бил много тежък.
Спряли са кръвопреливането,
за жалост малчо е направил
алергична реакция.
Има обривче ......
Продължава антибиотика.
Днес са му взимали кръв - хемоглобина е 85!
Няма температура.

Криско спинка малко повече днес,
но спинка спокойно!!!
Уморена е душицата - дано събере силички!!!

Пошегувах се с Ели,
че малчо, като порасне ще стане цицоман  Wink
Иска да си суче от цица, от шишето повръща.

Мъжът ми се занимава с обработка на кожи и зная от него, че има специални медицински кожи, които се употребяват при залежаване на болни хора, за да не стават рани, при бебенца и т.н. Аз лично отгледах бебетат си с такива кожи през зимата и имам такива чувалчета. Ако Ели има нужда от нещо такова или друга кожа, изобщо каквото трябва, нека да ми пише някой на лични, за да обработим кожа, специално за нуждите на Криско и да я пратим във Варна!

Мачо,
както и вчера написах - идеята е страхотна!!!  Hug Hug Hug
Казах на Лилибон - ако наистина можете да помогнете - правете!!!
Ако е много скъпо - ще помогнем всички тук!!!

До скоро страхотни майчета!!!   bouquet  bouquet  bouquet

# 742
Милата дуШица  Sad  дано от днес нататък се 4увства ве4е по добре. Предай много поzдрави на Ели и Криско  Hug

# 743
Maminka,мисля че си напълно права!Дано повечето мамми да мислят като теб и мен.

# 744
Дано настъпи подобрение за Криско Praynig

# 745
  • София
Пак съм аз  Embarassed Embarassed Embarassed

Влизам за да изкажа благодарността си на Ма4о и семейството и!!!
Кожата е готова и ще бъде изпратена или занесена в понеделник-подарък от тях!!!

Ма4о,
приеми хиляди благодарности и от Ели!!!
   bouquet  bouquet  bouquet

Просто нямам думи - страхотни сте всички!!!

# 746
Тази тема я постнах в най -посещавания форум - форума на датата и темата направена важна. Надявам се чрез тази инициатива все повече хора да помогнат. Стискам палци!

# 747
Момичета - целувки на всички от Ели  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Вчера деня е бил много тежък.
Спряли са кръвопреливането,
за жалост малчо е направил
алергична реакция.
Има обривче ......
Продължава антибиотика.
Днес са му взимали кръв - хемоглобина е 85!
Няма температура.

Криско спинка малко повече днес,
но спинка спокойно!!!
Уморена е душицата - дано събере силички!!!

Пошегувах се с Ели,
че малчо, като порасне ще стане цицоман  Wink
Иска да си суче от цица, от шишето повръща.

Мачо,
както и вчера написах - идеята е страхотна!!!  Hug Hug Hug
Казах на Лилибон - ако наистина можете да помогнете - правете!!!
Ако е много скъпо - ще помогнем всички тук!!!

До скоро страхотни майчета!!!   bouquet  bouquet  bouquet

Мина понеже виждам, че и ти поддържаш редовна връзка с Лилибон просто исках да съм сигурна че си видяла  постинга на stassie_y  от другата тема и че ти \ или пък друг който редовно се чува с нея \ сте и предали съветите.
То ти си писала точно под нея и сигурно си ги видяла ама да не пропуснем в тази суматоха защото ми се сториха важни и логични.
 Peace Peace Peace
Благодарим ти, че ни държиш в течение и че поддържаш духа на Лилибон  bouquet  bouquet  bouquet

# 748
Днес стават 2 месеца от както съм член на форума и се уве рявам за ен ти път че мотото на тримата мускетари се прилага във цял вариянт

ЕДИН ЗА ВСИЧКИ И ВСИЧКИ ЗА ЕДИН !

нека Бог закриля Криско мама Ели и целия свят.

# 749
Момичета моите познати от чужбина - доста са - искат да помогнат в евро, но няма все още такава сметка... Знам, че на Ели сега й е трудно, но може би съпруга й или някой роднина - нека направят някъде сметка в евро, доста парички ще влязат и там...

Общи условия

Активация на акаунт