Плодове и чай с мед - 14 част

• 17 326
  • 328
  •   1
Отговори
# 120
хей Зимичка мила spoko, какво е станало ,не плачи ,не се отчайвай и утре е ден ще успееш ние сме с теб,ти си ни за пример,аз благодарение на теб,на Миранди и на другите като вас успявам малко по-малко txtloves newsm76!Ще те подкрепям винаги ,защото знам че ще се справиш .Просто се настрой добре! newsm51

# 121
хей сладурки мили, аз утре заминавам по село за уикенда,но в неделя като се върна ще ви чета!И да сте ми примерни ,да не се предавате ей! smile3503
Целувчици,много ще ми липсвате,макар и за 3 дни вие сте ми такава подкрепа! newsm51
 txtloves Two Hearts Two Hearts Two Hearts  mrstraetz

# 122
Кисче, благодаря ти за подкрепата   bouquet ! Hug Ние с теб имаме едни и същи килца да сваляме! Heart Eyes Ти кой ден си и колко свали? newsm78
Приятна почивка на селото!

# 123
зимче аз съм 5-ти ден ,но последно на 1-ви се теглих и бях 76,5 ти колко си?

# 124
Добро утро, мили мои!  sun
Какво ще кажете за по едно зелено чайче за старт на деня?  Coffee

Блондинка, благодаря ти, миличка!  newsm51
aidi4ka, браво! Страхотно се справяш с режима!  smile3501 Поздравления и за работата и успех! Със сигурност ще ти е криво в началото. Но всичко ще е наред, а и така правиш нещо за самата себе си (не само заради парите). И като се връщаш вечер от работа, ще настава още по-голяма радост вкъщи.  smile3525
Зимка, недей така, мило!   action032 Не бива. Нали знаеш - доброто здраве и доброто настроение са най-важни.  Hands Thumbsup Прегрешенията не ги броим.  Naughty Хайде - усмивкааа!  Heart Eyes
Kiss_me, хубав уикенд на село! Да си починеш добре и да се върнеш с още свалени килограмчета!   bouquet
Мирандичка, как е настроението днес, мила?  Hug
Далал, на режим ли си от днес?  Flowers Bouquet
Тристания, къде си, душко? Как си?  Heart Eyes
Arkana, tanyy, AJ, добре ли сте, милички? Как напредвате?   bouquet
Успешен ден на всички с много, много усмивки! Настройвайте се за един прекрасен уикенд! Целувки!  Kissing Heart

# 125
  • София
Добро утро, милички!

Как сте тази сутрин?

Аз съм малко депресирана. Снощи се виждах се едни познати и се заговорихме за операциите. Жената от това семейство е раждала със секцио и ми обясни, как са я зашили. Оказа се точно като моя шев. Аз отдавна подозирам, че това коремче нещо не е наред. Просто от долната страна на шева са ми опънали много кожата, от отгоре е по-свободна. Ужас! Това май никога няма да се оправи. От самото ми изписване от болницата като си видях раната ми беше ясно, че нещо не е наред...И не може да ми стои такъв корем толкова дълго време, при положение, че дори и в най-дебелите си периоди не съм имала такова нещо. Аз качвам на ханш, не на корем. Снощи много се разстроих, а и тази сутрин и му ударих един рев.....
Хапвам много ограничено и въпреки това коремът си стои. Следващата седмица съм на контролен преглед и ...ще видим. Но като ги знам к'ви са лекарите, няма да ми кажат нищо смислено....Ох, какво да правя не знам. Скапах се тотално. Мисълта, че това ще ми стои завинаги така направо ме докарва до ...дълбока депресия

Извинявайте, че ви оспамвам темата, но...на кого да се оплача, ако не на вас....

# 126
Блонди, миличка, недей така. Изчакай контролния преглед, сподели притесненията си с лекаря и после му мисли. А и не е сигурно, че няма да се прибере. Ако пък на контролния преглед не могат да ти дадат смислен отговор, винаги можеш да се обърнеш към пластичен хирург, поне за консултация. Не се отчайвай толкова лесно. С теб сме! Всичко ще е наред, ще видиш!  Hug Heart Eyes  bouquet

# 127
МОМИЧЕТА здравейте. Нещо проявявам интерес и към вашата темичка ( нали си обичкам плодове). Та затова може ли всяка , която иска де, да сподели колко е отслабвала с този режим и за колко време newsm78. Благодаря ви предварително  bouquet

# 128
Здравейте момичета  Hug

Днес не съм мръднала, ама никак...  Cry #2gunfire

Или съм прекалила много с пъпеша вчера  newsm78 или понеже тренирах от тренировката съм вдигнала млечната киселина или там както се казва  newsm78 Това не ми харесва, ама никак  #Cussing out

Днес ще съм на пъпеш през деня (да доизям остатъка)  Mr. Green и вечерта краставичка или доматче и това ще е...  Praynig

Малко ме е страх петък-събота-неделя са моите дни в който ям най-много, най-много се готви, най-много мирише, и гости се канят обикновено...  #2gunfire

Да видим, молете се за мен имам нужда да прескоча живот и здраве в новата седмица и да е понеделник!!!!!!!!!!!!!!!!!  Praynig Praynig Praynig

Блонди душичке  Hug Hug Hug Дано не се окаже това, което си мислиш!!! Аз не го вярвам  Naughty Изчисти излишните кг. сега, малко по натам включи малко спорт и ЩЕ го залешиш на гръбчето си този корем, сигурна съм!!! А лекарите са некадърници, върви и се разправяй с тях ако искаш... аз не бих се дала така лесно, ако разбера, че са ме ''объркали'' някак си... Некадърници!!! Незнам как ти е коремчето, но не вярвам да не можеш да не го оправиш  Praynig Praynig Praynig Операцията бе твърде скоро, може би след месец като спазваш правилен хранителен режим и малко движение (ако ти е разрешено) може би ще седи по друг начин...  Heart Eyes

ЗиМа не се отчайвай сладучрче, с теб сме!!!  Hug Давай днес пак... Аз как пробвам от пустите му 2 месеца... колкоот издържиш... 1 ден си е 1 ден, 2 дена са си 2 дена..., днеска почти перфектен ден с малки прегрешения, в други ден готово плодче!!!  Laughing Не се отказвай, всяко начало е трудно, но не го правиш за първи път и знаеш, че се почва трудно, но почне ли се няма спиране...   bouquet  bouquet  bouquet

Кис ми приятно изкарване на село и предполагам там ще се готви на открито, ала бала... съчувствам ти и ти стискам палци  Praynig Hug

Сън благодаря за чайчето, а ти как се чувстваш?  Heart Eyes

аидичка много си ми миличка  Hug Успешна нова работа и всичко с малките сладурченца ще бъде наред  Hug

Далал добре си ни се завърнала, разказвай кое, как, защо?  Hug

Тристания как си?   bouquet

Христина... sweet girl от "Дневника'' отслабна най много 22-3 кг. за 30 дена плод от 70 на 47-8, аз чисто 15 кг. за 35 дена и т.н. Но мила, ти си 52 кг. нали?  newsm78 Не се захващай с плода в дългосрочен план... моят съвет е 3 плодови дни покрай Лунната диета и си готова... Незнам мое мнение е това...  Peace

# 129

Аз направих тренировка. Направих 80 минути кростренажор Simple Smile

Sun, благодаря за чайчето. Аз му сложих малко лед и стана идеална напитка за това време Simple Smile А аз даже съм на режим от вчера  Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning В сряда си хапнах за последно и сега ще ги боря килограмите. Надявам се до края на месеца, началото на септември да ги докарам до 45 за да ми мирне главата. Че ми писна да свалям малко без да си стигна целта и после да качвам... пак малко де, но много бавно се движа към целта...

Блондинчице, нали сме тука да се подкрепяме. Заедно сме и в добро, и в лошо. Наистина много от лекарите в България са големи касапи. Една моя приятелка я бяха оперирали по спешност от сплитане на червата - е няма такава грозна гледка каквото и бяха оставили - един белег от пъпа до долу ниско корема и то една вертикална черта с пресечени няколко хоризонтални - е така я бяха зашили. Разбирам те напълно. Но както го описваш си мисля, че всичко ще се оправи. Нормално е след операция коремната мускулатура да е по-отпусната. А пък тази година и аз започнах да качвам на корем, до преди не бях, а нищо не са ми правили. Така че както всичко друго и човешкото тяло се променя. Мисля си, че всичко ще се оправи, но както казва Сън винаги има резервни варианти. За щастие в България има много добри пластични хирурзи, но ВЯРВАМ, че няма да се стигне до там и всичко ще бъде наред  Hug Hug Hug Hug Hug

ZiMa, ти си толкова амбициозно момиче. Няма да се даваш, я веднага горе главата. Нали знаеш, че в нашето задружно семейство няма невъзможни неща. Ето и аз се освиних, но като си дойдох при вас и ми е толкова добре вече и продължавам битката Simple Smile

Kiss_me, приятно прекарване на село. Да си починеш от данданията в града и да си дойдеш свежа и с много сили  Hug Hug Hug

hristinaN, аз си карам главно на плодове сега, но не броя дни или нещо. Просто гледам да ям по малко и да е плод. То друго и не ми се яде като се амбицирам да слабея...

Миранди, то няма много за разказване - купони, ресторанти, дискотеки и познай какъв + е резултата  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha но сега започвам яко бъхтане Simple Smile Simple Smile Simple Smile А ти да удържаш фронта събота и неделя, моля те!   bouquet

Лек ден момичета  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 130
  • София
Миранди, мила. Права си, ама аз тежа 56.0 кг в момента и почти нямам сланинки. Много малко са. Ще ги свалям още, но тоя ръб въобще не ми харесва. Отчайва ме това, че дори и да си залепя корема за гърба, той ще си стои така вдлъбнат....С докторите как да се оправям?! Всичко вече е сторено....Няма да върна нещата назад. Вярно, по важното е че са ми махнали апендисита, но това не значи да ме зашият там колкото да не е без хич.....О-ох! Хич не мога да се успокоя! Ега-ти как се скапах.
Sun-че и с теб съм съгласна, някои от хирурзите са истински касапи....Просто е ужасно това за твоята приятелка. Вярно е и че има възможност да се оправи с пластична хирургия, но мисълта за още една операция направо ме кара да полудявам. Е, много трудно се възстановявам, а упойките колко тежко ми действат, не мога да ви опиша. Прагът ми на поносимост към болката е много нисък и преживяването на една операция е нещо ужасно за мен, пък и за всички....Всички тези мисли ме доведоха до това депресивно състояние. Пък и мисълта, че два дни преди да се случи това въобще нямах никакъв корем, а сега.....Ужас!

Иначе съм по-добре от тази диетка. Явно ще трябва да се отслабва още, но вече ум не ми го побира накъде. Каквато съм висока ще заприличам на една кокалеста кранта..... ooooh!

Сори, момичета, не исках да съм такава. Ама днес ми е кофти ден!

Поздравявам ви всички и ви желая успешно диетуване и никакво отпускане през уикенда!  bouquet

# 131
Благодаря ви за подкрепата на всички, мили мои плодчета!   bouquet

Блонди, не се притеснявай! Нека всичко да зарастне и после ще се види дали са били касапи! Не се отчайвай! Hug

Аз няма да се меря, докато не направя 10 дни сериозно! Peace

# 132
Здравейте, милички красавици! Тооолкова отдавна не съм влизала, че мислих, че няма да открия никой познат.Викам си, те сигурно са отслабнали и си веят дупетата по морето!Ама не вие пак сте тук и като мен не сте успели да се преборите с пустите му килограми! Въпреки, че това не ни пречи да сме неотразими!
Аз пътувах насам натам, висях на вилата 2 седмици т.к. си бяхме разбили банята и тоалетната за ремонт и нямаше къде да седим с бебето, но сега най-после съм си в къщи.Сега ще боядисваме кухнята и коридора, но като приключим с ремонта и малката почивка , която ще направим с мъжлето, отново заставам на старта с плодуването. Ще направя 3та десятка.
От първите две свалих 12кг. и сега 1 месец по-късно съм ги задържала.
Миранди теб те следя изкъсо щото сме с еднакви мерки.Все си мислех, че поне ти си посвалила ама като те гледам и ти си издънка като мен!Надявах се, че ако най-после си видяла проклетата 6ца, аз ще се засрамя и ще те догоня, ама....Нищо.Аз съм си дала срок до октомври.Ако почна с плодуването към 15 август все още имам шанс да успея!Аз също все още се лашкам между79 и 80кг.
Прегръщам ви всички - Блондинка, Зима, Далал, Сън, Кисс ми и всички останали!Пожелавам ви успех!Ще се опитам да минавам по-честичко, но с този ремонт...

# 133
Здравейте мили плодчета и от мен днес   bouquet
Колко много сте изписали.....

За статистиката вчера изкарах на грозде на обяд и вечерта пъпеш.
Сутринта бях 58,2 кг. и това много ме зарадва и мотивира още повече. Днес като трети ден съм на пъпеш и сега се мъча с чай ройбос.

ZiMa не се отчайвай, всички търпим провали, дори и слънцето има падение, нали така. Горе главата!   bouquet

Sun, мерси за чайчето. Определено имам нужда, че нещо не го докарвам. Хич не ми се пие чай напоследък.  newsm78

Блонди, мила всичко ще бъде наред, зареди се само с положителни мисли и нещата ще се оправят. Ще видиш.  Heart Eyes

Kiss me, и от мен приятно изкарване, дано поне си починеш и се върнеш свежарка и отслабнала!  Hug

аидичка, успех на новата работа и не се притеснявай за детенце. Ще свикнеш, няма начин.  Hug

Миранди, кураж за събота и неделя и да удържиш фронта, заслужава си. Вкусно хапване ще има винаги, ама ние сме железни заедно и ще се справим.  newsm10

Вас и всички останали плодчета Ви прегръщам и ви пожелавам слабеещ уикенд момичета. И аз ще ви навестя чак в понеделник, но съм с вас.  newsm51

Последна редакция: пт, 03 авг 2007, 17:08 от tanyy

# 134
Здравейте момичета  Hug

И днес всичко мина нормално, като вечерях домати, но много ми е гладно  Cry Уж топло времето, уж много сланина и запас, а едвам издържам...  #Cussing out

Далал пак си в играта с тренировките   bouquet Колко си качила?  newsm78

Блонди успкой се мила, дано се опраив корема ти някак си  Cry Heart Eyes Hug

ЗиМа ако изкараме 10 дена ще сме върхът, но аз губя кураж нещо... Днес прекалено малко ядох и ми е зле...  Cry Само дето колкото и да го мисля, аз от друга храна не свалям...  #2gunfire

Стиша радвам се да те видя  Heart Eyes За мене какво да ти кажа... лесно качвам, трудно свалям... много, ама много зор ми е, но стига съм се оплаквала  Twisted Evil Чакам те сред нас за плодуване   bouquet

Тани честито свалено  Hug Ще плодуваш, докато стигнеш целта си ли или си си определила дадени дни  newsm78

Лека вечер момичета и приятен уикенд  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт