Плодове и чай с мед - 14 част

• 17 322
  • 328
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Миранди, подправям ги салатките със зехтин. Да. Слагам и по малко ябълков оцет - той е полезен за храносмилането. Сол почти не ползвам. Това за зехтина и аз го бях чувала, та затова. За сега се справям добре. - 400 гр. само от вчера.
ZiMa, вече съм много по-добре. Движа се повече и даже се замислям от другата седмица да "яхвам" степера на някоя по-ниска степен поне за по 20 минути на ден. Хайде, ще изчакам до 9-ти август, за да мине точно 1 месец от операцията, но....стига толкова мързел Naughty

Ало девойките с цигарите!!Какво е това? никакви цигари повече. И аз попушвах едно време но след първата ми операция преди две години палех по някоя и друга от време на време и то с някоя приятелка-пушачка, която ме изкушава, а пък след тази не съм палила и направо ми се вие свят при мисълта за цигара, а пък как ме дразни дима от цигари......Не е истина!Ужас! Нали знаете няма по-върл противник на тютюнопушенето от бивш пушач.  ooooh!
Махайте ги тези л__на, само се тровите с тях. А и при този режим....Знам ,че е изкушаващо, но......волята ви е по-силна. не се предавайте!

Поздрави на всички!

# 106
Добро утро и от мен мили мои плодчета!
А днес ще се пробвам на пъпешче!  newsm68 Много съм щастлива ,че ви има вас  newsm51 чувсвам се страхотно ,напрово летя! Дано има  минусчета в неделя  newsm17
Блондинка в книжарницата   ти как си справяш ли се? А колкото до спорта и аз те съветвам да поизчакаш! smile3525
 tanyy   миличка честито ти минусче само на минусчета да ти върви занапред?! smile3501 И не се тревожи за цигарите и аз ги пуша по една кутия на ден!  Flushed
 Миранди   браво за минусите бързо напред.Все на минус да сме! newsm20 А колкото до напитката за цигарата аз си правя фреш от пъпеш с мноого лед ,на мен много ме харесва! newsm19
Tristania мерси за подкрепата миличка  newsm51
aidi4ka  според мен си свалила толкова малко или защото имаш малко за сваляне тле си под 60 кг или зарад задържани и аз имам такива периоди не се тревожи ще се оправиш! Днес как си ? )Чакаме те да се отчетеш!
ZiMa   миличка не се тревожи за проваления ден ,да знаеш  аз докато започна да плодувам колко първи и последни дни имах,но накрая се стегнах и успях -за сега де! newsm17 Ти днес плодуваш нали? newsm12
AJ,Arkana къде сте яяяя да се явявявяте бързо да се отчетете? smile3513
Хайде сладурки чао за сега! Успешен ден! ukliam1 #Milti[/color]
[/i]

# 107
Здравейте, милички!   love001
Настроението днес е супер. От 2 дни вече се диша, по-друго си е така.  1swing
...........................
Сънче, никакъв глад за теб! Само ядене, пиене и мързел докато се оправиш! Hug
...........................
Зимка, дано да е скоро, мило, че както е тръгнало...  #Crazy Дано килограмите се застопорят поне само дотук. Ама нали всъщност чарът и доброто настроение са важни. Ако се налага, и така ще се харесвам. А пък харесваме ли се сами, и другите ще ни харесват.  smile3521
AJ, привет и от мен и добре дошла в нашата задружна компания!  Flowers Bouquet
Мирандичка, честито за 7-чката! Ще успееш! И 6 ще видиш скоро.  newsm10
Блонди, напълно те подкрепям в това за цигарите.   bouquet  И аз съм бивша пушачка, много страстна (1-1,5 кутия на ден). Отказах ги преди 6 години. От тогава не са ми липсвали нито ден. Ей така, за проба съм запалвала цигара и, ако искате вярвайте, още на първото дръпване ми се повдига и ми се завива свят. Отврат са тия гадини. Оставете ги, момичета. Не е толкова трудно. А без тях е милиони пъти по-добре. Ако знаете само колко е хубаво да започнеш да си поемаш дълбоко въздух, да не се давиш сутрин, докато си отвориш очите. Като премине периодът на очистване, се чувстваш като освободен от някакви окови.
Tristania, tanyy, aidi4ka, Kiss_me, Arkananewsm51
Хубав и усмихнат ден, сладурки!  lovekiss

# 108
Милички, толкова е хубаво, че ви има. С компания като вашата е удоволствие да се отслабва  txtloves
Прави сте за гадните му цигари, това е гаден навик - хем си кашляш, хем си плащаш  smile3546
Обаче ние сме железни и ще се справим с тях!
Целувки момичета, и отслабваш ден на всички!  Heart Eyes

# 109
Здравейте момичета  Hug

Мерси много за топлите думи Heart Eyes

аз каквато съм забравих да се премеря тази сутрин, че излязох рано на работа. Както и да е сега го направих: 72 килограма показа пустия му кантар Cry както и да е ще го преборя Simple Smile

Да попитам като новак: аз плодовете като ги хапвам мога ли да ги смесвам за деня? (примерно сутрин мандаринки на обяд нещо друго? и въпрос 2: предполагам не е позволено, но банан мога ли да ям?

Рано е да се каже но от сутринта съм желязна: сега след малко пак ми се пада да папкам....стискайте палци че първите дни са ми ужас. А и сега точно ми е най напрегнато в работата че привършвам годината...и не знам за вас ама аз като съм нервна само на вкусотийки ме избива  Embarassed

както и да е утре ще пиша има ли напредък.

Приятен ден на всички Hug

# 110
AJ, можеш да хапваш различни плодове през деня, но на един прием гледай да не ги смесваш. Що се отнася за бананите, те се смятат за най-калоричния плод, но все пак когато си много гладна можеш да изядеш един. Поне аз така правя. Хубаво е плодовете да са сезонни.  Hug

А от динята става страхотен сок, децата ми го обожават. Много е различен от вкуса на динята. За пъпеша не мога да кажа, не съм правила.
 newsm51

# 111
Здравейте на всичкииии!

Да се отчета  Grinning :
Засега се справям добре - 3 резена пъпеш. Но нещо не мога да пия чай...
По ми е сладко Кафето с Кока колата Лайт... И вода мразя... няма да е много истинско плодолечение, но само това да са ми прегрешенията!  Simple Smile

Успешен ден на всички!

# 112
Ауууу колко сте изписали  Mr. Green

Тренирах най-накрая 66 минути крос (23 км.; 525 кал. -> гледам да тренирам докато чукна 500 калории)

За пъпеша... сеФте си направих  Mr. Green Лелееее луд фен съм им вече... 200 грама разбърках в една мелачка, не е за плодове, но става и за плодове... стана като нектар, турнаХ и 2 бучки лед... малеййй бижу, даже 2 цигари си упаТках с плодовото биле  Joy hahaha Joy

За чая момичета аз пия Инхуа, гледам по 2 минумум, максимум 3 както си пише..., часово време не спазвам... Прегрешенията ми са кафето и цигарите, а за меда - не го ям  Naughty

ЗиМа успех    bouquet Аз писах в твойта тема каквото имаше да ти казвам, с теб съм  Hug

Тани много воля се иска за спирането на цигарите  Praynig Аз съм природен нервак, а в момента на всичкото отгоре и депресивен  Mr. Green съвсем няма изгледи за отказване... На 1 ми сериозно плодолечение през януари си пушех като коминче и пак си свалих 15 кг. лошото идва, когато съм на по малко плодове, на повече спорт, тогава ми прималява доста често от пушенето, иначе да чукна на дръвце  Mr. Green с дините и пъпеша тези дни се чувтсвам перфектно, иначе съм с ниско кръвно и от кафето и цигарите сърцето ми пада в петите и треперя като лист, но тези дни нямам ни едно такова преживяно състояние  Praynig както и да е... Аз ще пуша, моята цел е да ги намаля, ако мога... 15

Блонди цигарите да са ми греха, ама май съм много греховна от всякъде  Cry А за салатките, ако имап интересни рецепти давай на сам, аз съм върл фен на салатите, ако искаш да ти дам имам линк в Готварския с мои салати сваляни от нета, ако си търсиш разнообразиее, а и аз събирам всякакви такива рецепти за салати  Peace

Кисс ми и ти ли си пила пъпеша, само дето аз чак днес откривам Америката за първи път ин май лайф  Mr. Green Иначе всички ме знаят аз съм фенка на фреш от грейпфрут и това си е... От 7 месеца на сам всеки ден, с малки изключения започвам деня си с такъв фреш, но сега 3 ден не съм пила, реших да правя моноплодови дни... Следващата Лунна диета е в Понеделник, тогава най-вероятно живот и здрае и дай Боже още съм на плод ще съм на грейпфрути... Ако знаеш рецепти за фрешове да ти дам един линк да ги запишеш там, събирам и такива ревцепти  Embarassed

Сън, това че си щастлива ме прави и мен такава  Heart Eyes Мерси за поздрава, аз виждах и 76 преди 3 седмици някъде, но прaсУето вдигна пак килата  Crazy

AJ може да ядеш смесени плодове през деня, но различни на един прием.., банани също може да ядеш, но само първите дни, можеш и по нататък да ядеш банани, когато ти стане лошо или прекалено гладно, не ежедневно, ами само при нужда..., на мене те ми помагат да избия чивия както се казва, за да не прегреша с друга храна...  Mr. Green

Аркана прди пиех много газирано... Изпивала съм по 1 литър и отгоре за деня, дори и Кола Лайт да е... заинатих се, че това е вредно и че не ми харесва... (само за разредител на цигарата го позлвах, но пуша много-съответно пия много)  ooooh! та спрях газираното окончателно... Само фреш, вода, чай, кафе, натурален сок - рядко, че нали не е много истинско направен... и така... има решение, ако ти се пие нещо може да го замениш с нещо друго, ако не можеш карай така няколко дни, но се опитай да не е ежедневно, а само когато много ''издивееш'' както се казва за нея...  Rolling Eyes

До после сладурченца  Heart Eyes

# 113
  • София
Миранди, преди няколко дни и аз си правих такъв сок от пъпеш и съм му фен. Супер е! Нали иначе ми забраниха да ям пъпеш и диня, та аз реших да се изхитря и да си правя такива фрешчета. Фантазия са си.
Ще ти бъда благодарна, ако ми изпратиш линк с рецептите на твоите салатки. Аз, да ти кажа, правя абсолютно традиционни или си ги импровизирам и си ги бъркам каквито ми попаднат - обичам много разни там с риба тон - не само зелена салата, ами например само домати с риба тон и подправки, домати с моцарела и босилек, зелена салата, домати, краставици и авокадо, понякога си хвърлям каквото ми попадне, но провали за сега нямам. Така че ....май не мога да съм ти полезна с някакви конкретни рецепти, но ти на мен - със сигурност.

Sun, какво става с теб? Нещо здравословни проблеми ли?  ooooh!

Kiss_me, аз напредвам бавно но славно. Коремчето спада по малко. Вече пия и еспумизан, че както ми обясни една моя позната медицинска сестра, иначе няма да стане. То било голяма мъка това. ooooh!Но напредък има.

# 114
С А Л А Т И:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=178478.0

Ф Р Е Ш О В Е:

Тук, ако знаете нещо може да пишете вътре!!!  Peace

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=183407.msg3760099#new

# 115
 ku-ku ku-ku ku-ku ku-ku ku-ku ku-ku
Здравейте, познайте кой се върна с малко закъснение, но много ми се хареса и поостанах. Ако искате снимки от морето, сори, но с него не съм се снимала. Единствено го видях от балкона на хотела, защото беше с изглед към морето. През цялото време по дискотеки, а през деня шматкосване из Варна и на други места, но плаж така и не направихме.
От към диета преди да замина видях 4ката, но вече я няма, изгубих я... няма я вече ОПРЕДЕЛЕНО. Сега пак ще се боря. След 13ти заминавам на море пак, така че целта ще ми е за следващата неделя да съм 48 поне, защото ми писна да боксувам на едно място. Много се радвам, че пак съм сред вас.  Laughing

Отивм да чета какво сте писали!

# 116
Блондинка, здравословни проблеми имам, миличка (бях писала в предната темичка). Не един, за съжаление. Но хубавото е, че вече се оправям. Докато, обаче трайно не се стабилизират нещата, а и малко след това, лекарите са ми забранили всякакви диети. А за в бъдеще, дори да оставам на диета, трябва да не е драстична и да е краткотрайна. На плодолечение няма да мога вероятно да бъда, колкото и да ми се иска. Ще трябва да ям месо и зеленчуци. Поради тази причина, вместо да оставам на безрезултатни диети, може би ще започна да се храня разделно, пък дано да сваля така някой килограм.
Миранди, страхотни линкчета. Благодаря!   bouquet  Ще пробвам някои от салтките, а и фрешчета непременно.
Здравей, Далалче! Радвам се, че си изкарала добре.  Hug За килограмите хич не се тревожи, ти си толкова упорита, че със сигурност ще ги докараш до 48 до края на другата седмица. А и да не станат толкова, ти си изглеждаш добре и така.  Hands Thumbsup
AJ, Arkana, добър старт, момичета.   Hands Clap
AJ, tanyy ти е отговорила за плодчетата, а освен това е хубаво (за по-добри резултати) и да не се пропуска чая с мед, както и да се спазват точно часовете за хапване на плод и за пиене на чай с мед.  Peace

# 117
  • София
Голямо БЛАГОДАРСКО, Миранди! Ще се възползвам.

Sun-че, много съжалявам, мила. Надявам се скоро да се оправиш и .....добре си го намислила това с разделното хранене Peace
Далал, добре си се завърнала! Пак ли ще плодуваш до 13-ти? Успех ти пожелавам и бързо да видиш пак 4-ката на кантарчето!  bouquet

# 118
Благодаря ви за стимула момичета!

Кисс ми,авно съм задържала защото имам доооста до 60кг!
но все пак съм доволна!
днес съм на пъпеш и диня довечера!
устисквам геройски!
но имам и друг стимул-почвам работа така,че трябва да вляза във форма-все пак ще работя с хора!
радостно ми е,че започвам но пък ми е чоглаво,че няма да съм с детето!
ами аз съм свикнала нон стоп с малката-как сега ще си я гушкам когато поискам и ще й казвам ,че я обичам?ами приспиването и галенето по челцето?
този месец кака й ще ми е гледачка-за другия ще търся
айде отиваме на разходка !
после пак ще намина!

# 119
 Blush newsm45 smile3521 newsm50 newsm55 Animal Pig smile3547 smihesorry Popcorn smile3511 smile3512 newsm61
Останалото е мълчание...

Общи условия

Активация на акаунт