Плодове и чай с мед - 14 част

• 17 334
  • 328
  •   1
Отговори
# 150
Аз за това ще се премеря на 10тия ден... Peace

# 151
Здравейте мили мои плодчета!  bouquet
ох,детенце вече е по-добре-поне я няма гадната температура!
просветна му малко на слънчицето ми,а на мен още повече...
да знаете ей това децата ми да са болни е най-голямото наказание за мен
всичко друго прежалвам-пари,къщи,мъж ама като не са ми здрави децата умирам всяка минута
ей на-олекна ми като споделих!
такааа,днес изкарах твърдо на праскови
от утре съм на работа и се надявам да съм преангажирана и да не мисля за ядене
но ще си взема пак плодове за през деня

Кис ме,не се ядосвай!
или задържаш или си смалила на сантиметри
ти имаш хъс и мотивация,ще се справиш
просто гледай на това като на период който трябва да отмине
после ще почнеш стремглаво надолу,ще видиш!
и аз съм решила да се претегля утре и чак в края на седмицата.

лека вечер милички!
до утре!

# 152

Как сте момичета?
Аз да се изфуклявя, че днес направих три тренировки на кростренажора (сутрин, обед и вечер)   

1ва - 70 минути
2ра - 50 минути
3та - 40 минути

Иначе менюто си беше вода. Старая се да направя три дни лунната диета, но ще видим. Обикновено на третия ден освирепявам...

Сега ще спя доволна, доволна... 

Tristania, каква снимка? Аз съм пускала Simple Smile Simple Smile Simple Smile ама ако искаш мога да ти пратя Simple Smile

Kiss_me, по колко хапваш? и каква е физическата ти активност?

Лека нощ   bouquet

# 153
Здравейте момичета  Hug

Пак съм в играта  Peace

Кой ще плодува с мен тази седмица?  newsm78

Равносметка качих 900 гр. / 1 кг., но съм свалила 1 см. ханш и талия... В събота ми се гадеше и имах сърцебиене, а неделята мина добре... Днес съм на Лунна с грейпфрути, от утре до петък поне съм на диня.  Peace

Тристания как си?

Блонди, а ти?

Кисс ми удържаш ли фронта на плод, не се отказвай поне някой друг ден още, може да започне да сваляш сега  Praynig съветвам те да премахнеш меда и наистина да намалиш малко грамажа на плода и пий повече вода винаги когато усетиш глад  Peace

Далал страхотна тренировка   bouquet

Айдичка най-важното са дечицата  Hug Успех с плода   bouquet

Приятен ден мичлики   bouquet

# 154
Здравейте момичета  Hug
Пак съм в играта  Peace
Кой ще плодува с мен тази седмица?  newsm78
Аз. Обаче по някое време ще вмъквам и домат, и краставица  Wink !
Иначе днес ми е 4ти ден и се чувствам много добре! Laughing

# 155
Миранди,браво сантиметрите са много по-важни  Peace
Аз съм си 59 килца и скоро не се очаква да паднат още.Но мисля да вкарам по малко ядене,че нещата отиват на бесен застой,трябва да раздвижа калориите #Crazyпък и съм уморена от този глад вече Close

# 156
Здравейте момичета!

И аз от днес съм на плодове, чай и мед. За първи път ще ми е. За килограмите - забременях 48, сега съм 53. Имам мигрена и се надявам с тази диета да поразредя пристъпите. Днес съм на банани и чай VITAX SLIM PROGRAM. Утре мисля да продължа на праскови.

# 157
  • София
Здравейте момичета,

След двудневното похапване, днес отново съм на линия. Качих само 600 грама, които се надявам, че ще сваля още днес-утре. Ще продължавам с режим плодове+зеленчуци, пък да видим. Поставила съм нова цел, която не е много далечна, но като се има предвид, че това са някакви последни запаси от мазнинки - трудничко ще стане. Ще видим!

Tristania, права си, можеш да пораздвижи режима малко и да усилиш метаболизма. Ще видиш, че после ще свалиш по-лесно желаните кг.
Миранди, както разбираш в събота и неделя не бях на линия, а и не устоях на храната - бяхме на гости и нямаше как. Е, поне не беше от лакомия, а от учтивост. Резултатите от това не са толкова трагични. Очаквах нещо много по-страшно, но....слава Богу!
Сега продължавам с вас.

Далал, много тренировки - малко килограми, нали така?! WinkБраво на теб!  PeaceЗа пример си.

Aidi4ka, и ти си ни отличник. Браво! Надявам се детенце да е все по-добре.

Kiss_me, нормално е да има периоди на задържане. Даже напоследък си мисля, че направо си е задължително. Иначе при много рязко сваляне на кг. май има доста неприятни последици. Организмът сам си се регулира, а пък и разни периоди си има - цикли, луни... и те оказват влияние все пак. Така че не губи надежда! Ще се оправят нещата. Важното е, да не се отчайваш и да не се отказваш.

ZiMa, ти до каде стигна. Колко дни направи?

Merian, добре дошла. Правилно си се ориентирала. Този режим доста добре влияе на главоболие, мигрена и т.н. Само внимавай с бананките. Но май като за начало са добре. Успех ти желая и да постигнеш твоите си килограми!

Успешна седмица на всички момичета и леко диетуване!

# 158
Блондинке, днес ми е 4ти ден...

# 159
Здравейте момичета   bouquet

Днес съм на 2 кафета, 2 чая, 1 фреш грейпфрут и водица... Лунна е, а аз съм озверяла от глад... много ми е трудно с тази пуста комбинация нерви + глад...  #2gunfire

ЗиМа колко кг. си сега, от колко тръгна  newsm78

Тристания вкарай малко храна, спорт и ще оправиш нещата и най важното бъди доволна и горда със себе си заради това, което постигна, а и вече виждаш 5 на кантара, което е най-важното мисля!!!  Heart Eyes

Мериан добре дошла и супех ти пожелавам, мигрената наистина би трябвало да ти се излекува  Peace

Блонди смъкваме линийката, а а а  Wink Hug  bouquet Сигурна съм, че и тази цел ще бъде зад гърба ти, ти го можеш!!!  Hug

# 160
Момичета аз от утре ви напускам ще се пробвам с японското чудо една седмица пък да видим. Thinking
Ще ви посещавам редовно и ще пища в дневника! Peace
Много минусчета ви желая и да сте упорити!  bouquet

# 161
  • в шоки-land
не се сдьржах и се премерих в4ера - 3а 3 дни -500 грама, а днес + 200....няма  да стане явно при мен Cry Cry Cry....

# 162
Добро утро плодчета  Hug

След лунуването съм свалила 600 гр., но нали качих 1 кг. съботата и неделята, така че за мен това е въздух работа...  Whistling По план до петък поне съм на диня, пък да видим  newsm78

Кис ми може би е добре, че сменяш режима с Японско чудо, (аз го правих и свалих само 1 кг. от него) след като видиш какво е кантаровото положение, ще си прецениш коя ще бъде следващата ти диета и дали ще се завърнеш пак на плод  newsm78 Съжалявам, че си останаа разочарована от толкова дни плодуване, но напълно те разбирам... сама виждаш, че не само при теб е така  Cry  bouquet

Амей колко кг. имаш да сваляш? От това може да зависи също темпото ти на сваляне..., както и от това колко мед ядеш и какво количество плодове и от кой вид плод (банани например яде ли?) и т.н. Не се отчавай според мен дай още някой друг ден и ако не стане мини на друг режим... Незнам какво да те посъветвам като не съм запозната как ти е бил режима тези 3 дни  newsm78

До после милички  Hug

# 163
  • София
Привет!

За отчета - вчера изкарах на половин пъпешче, вечерта хапнах салатка, 200 гр. риба и препечена филийка с черен хайвер. Въпреки похапването съм свалила 600-те грама от събота и неделя. Сега продължавам напред. Днес съм наумила да карам само на прасковки и евентуално една салатка за вечеря. Ще видим как ще стане.

Гледам някои  девойки ни напуска ThinkingВярно, че един и същ режим не е най-добър за всеки организъм, така че трябва да се търси оптималния....Надявам се, че ще наминават за подкрепа?! Hug

Миранди, смъквам линийката, няма как. Като задържах до сега постигнатото и се блазня да понамаля още малко, но е трудничко....

Хайде, оставям ви за сега, по-късно ще намина пак!

# 164
Аз поуплесках нещата днеска с динята...  #2gunfire имах си хас  Crossing Arms

Блонди   Hug

Май няма плодуващи в момента, сякаш това установявам  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт