Плодове и чай с мед - 14 част

• 17 341
  • 328
  •   1
Отговори
# 165
  • в шоки-land
Амей колко кг. имаш да сваляш? От това може да зависи също темпото ти на сваляне..., както и от това колко мед ядеш и какво количество плодове и от кой вид плод (банани например яде ли?) и т.н. Не се отчавай според мен дай още някой друг ден и ако не стане мини на друг режим... Незнам какво да те посъветвам като не съм запозната как ти е бил режима тези 3 дни  newsm78

До после милички  Hug

Миранди, имам доста - 20 минимум....не сьм яла банани, една льжица мед на ден, най-много 600-700 гр. плод на ден....3а те3и 3 дни и3ядох и едно пакетче сушени смокини ( 250 гр.)....това беше....не 3нам какво да правя....

# 166
amei мила и аз бях така 8дни на плодове ядях до 1кг най-много,малко мед,но нищо не свалих,явно има някакво задържане! newsm78
Започни някой друг режим,за да раздвиж метаболизма си!   bouquet
Миранди ти как си с режимчето?Още ли си плодче?Продължаваш ли да слабееш?
Блонди мила браво за свалените 600гр,супер!  bouquet Добро режимче спазваш,ти почти си стигнала желаните килограми!Евала ти правя! newsm51 smile3501

# 167
  • в шоки-land
 Kiss_me, така и направих...минах на НВ_ВМ хранене....ще видя седмица - две как ще е и после ще реша....
успех на всички плодчета  Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 168
Да се отчета и аз. Днес ми е трети ден. Досега съм с 1.5кг по-малко. Вчера бях на праскови, а днес съм на круши. Мъчи ме доста гадно главоболие, но гледам да поемам повече течности.

# 169
  Привет, плодчета! От днес съм на диня- смятам за 3 дни, но може и за 5, после-  пак Търмънд! Имам да свалям 8кг още. Много воля и много свалени килограми пожелавам на всички!  bouquet

# 170
Амей и Кис ми успешна нова диета момичета   bouquet

Зън зън и Мериан браво момичета  Hug Значи не съм самичка  bowuu

Аз днес реших да съм на фреш от грейпфрут и евентуално диня  newsm78

Приятен ден  Heart Eyes

# 171
  • София
Здравейте сладки плодчета!

Аз си ви следя и ....уж все се каня да съм стриктна, а то....все оплесквам нещата.  ooooh!
Хубавото е, че не качвам, а си стоя на едни и същи кг. Все похапвам по нещичко покрай вечерната салатка и така...Но трябва да се опитам да направя поне 5 плодово-зеленчукови дни. Метаболизмът ми е в доста добра кондиция в момента, така че мога да го посмутя.  Crossing Arms
Дано издържа, че съм в ПМС. Малко съм смотаничка и подтисната през последните няколко дни, та ще видим Thinking

Радвам се на девойките, които вече отчитат положителни резултати. Успех на всички!

# 172
Плодчета, минавам само да ви кажа, че продължавам и вчера бях на вода и 2 фреша!
Успешно плодуване днес! Ще ви чета по-късно, когато мога! Heart Eyes

# 173

Здравейте момичета,
аз няколко дни нямам интернет, но сега като се прибрах видях, че най-накрая са го пуснали...
Иначе неделя и понеделник карах само на вода. Във вторник издържах почти целия ден, но вечерта си викам я малко диня да хапна, след динята си направих зеленчуци на пара, но след това и ми се дояде нещо твърдо и ходих до Шел и си купих едни Брускети и една баничка със спанак  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Но нали съм решила като гладувам два дни на третия да си позволявам нещо по така  Иначе тренировки си правя, но по-кратки. Е, днес след вчерашното ядене направих по усилени две, но утре лека полека. Много се надявам в неделя да съм 47-48 или нещо близко до това, защото от доста време не съм се мерила, а съм доста диетична през повечето време Simple Smile

Лека вечер ви желая   bouquet

# 174
Здравейте момичета  Hug

Не е нужно да го казвам, но какъв провал днес...  #2gunfire През деня 1 фреш грейпфрут, за вечеря какво станааааа  ooooh! 1 пилешка пърЖола и домат иииииииии 1 сникърс изядох  hahaha hahaha hahaha ейййй тва е..... като пускам шоколадови теми шоколада ми се дрънна в тумбака...  #2gunfire утре сеФте... г л а д ...  Sick #2gunfire #Cussing out

Видях 7 на кантара и пак ми се ще да видя 8 явно....  #Cussing out

# 175
    Здравейте! Вчера ядох диня на корем и нищо друго, освен 3 печени чушки с малко оцет и сол, нооо...съм си на същите килограми. Sad Днес намалявам динята, махам чушките и смело продължавам. И няма да влизам в никакви теми за шокИлад, щото ще сгафя яко. Grinning
    Миранди, леко да ти мине гладуването днес! И аз смятам да си пусна другата седмица един ден само водичка!  bouquet

# 176
Здравейте мацки,  Hug въпреки папането вчера днес съм - 500 гр.  Shocked Невероятно но факт!!!  #Crazy Организма ми е много зле... не ям не свалям, ям свалям, не ям свалям, ям не свалям и т.н... Днес да видим каква ще я сърша...  Thinking

Зън Зън благодаря ти и успешен диетичен ден и на теб  bouquet

# 177
Леле, тая тема замряла... ooooh!
Къде сте всички? newsm78
За протокола-днес ми е 7ми ден без прегрешения! Peace
Ако има други диетуващи освен мен - УСПЕХ!  bouquet

# 178
  • София
Ехо, тук съм и аз. Днес имах доста работа, но няма да минете без мен! Hug Диетката ми върви успешно този ден. От сутринта съм на 2 чая, едно безкофеиново кафе, малко черен шоколад Embarassed какво да се прави, Миранди, вчера с тази тема ме предизвика и една ябълка. Ако до довечера не ям нищо друго, независимо от шоколадчето, ще съм на минус. Всъщност, независимо от похапването не качвам никакви грамове и килограми, така че.....засега съм спокойна. Като се взема в ръце и си спазя набелязаното режимче, ще постигна целта, но кога ще се взема в ръце?! Thinking
ZiMa, мери ли се вече? Предполагам си свалила поне 3-4 кг. за този период. Браво на теб! Много си стриктна.
Миранди, как си днес? След вчерашната шоколадова тема и мен ме вкара в грях Naughty Шегичка Hug

Поздрави на всички плодчета и успешно диетуване! Hug

# 179
Здравейте плодчета
Завръщам се за кратко при вас - т.е минавам да ви нагледам. Да си призная сега - от 14 юли бях в Непал и Тибет - Моля Ви - ако не сте будисти не ходете там!!! Столипиново и Филиповци са като Бояна в сравнение с това което видях  Sick . Е като храна поне се отрази сравнително добре - не качих нищо (но и не свалих - който казва, че от ориз се отслабва да има да взема).
Сега извесно време ще съм плод зеленчук, че от понеделник заминавам на море.
Стискам палци на всички плодчета и успех  newsm10 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт