Плодове и чай с мед - 14 част

• 17 323
  • 328
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте сладурченца  Heart Eyes

И днес не спортувах за сега, но удържах на диня което е най-важното да вървя по план...  Crazy Определено не съм толкова гладна, когато НЕ спортувам... Може и по късно да не тренирам и от утре, в други ден, като ми минават първите 2-3 дни да подновя тренировките...  Rolling Eyes

Кис ми много добър резултат за 2 дни, аз си се тегля всеки ден, но ще ви се отчета на вас малко по натам... нека го видя, ще го бъде ли или не...  Praynig Продължавай все така, с теб съм   bouquet

ЗиМа успешен старт и успешен край ти желая  Hug За кафе принципно НЕ може през цялото време от това, което аз знам и чета, но аз пия всеки ден максимум по 2 кафета + пушене!!!  Peace

Тани добре дошла и успех ти желая, заедно можем всичко  Hug И аз съм така, лесно ми е плодолечението, но ми е трудно да започна -> доста провали претърпявам и губя много време с ядове и нерви, че се провалям, но започна ли никой не може да ме спре!!!  Wink И както казваш ти лошото идва после...  ooooh! Сложа ли малко концентрирана храна и гледай какво става..., като прахосмукачка съм  Crazy вече имам страхова невроза от себе си от това да съм на плод, да ям, пак на плод, пак да ям..., но ще го установяваме тепърва какъв ще е финалния изход, а той е най - важен нали?!? Да свалим желаното, да го задържим и да се чувстваме перфектно!!!  Heart Eyes Апропо това пожелание е за всички вас мили мои плодчета  Heart Eyes

Аркана добре дошла  Hug Казваш, че не си правила по дългосрочно плодуване, но не се чувствай като ''задължена'', че трябва да е дълго..., започни виж как ще се чувстваш, виж кантара как те награждава и прецени самичка...  Peace Принципно от опит ти казвам сваля се до 10 ден доста интензивно и доста готинко ти става на душата, но след 10 ден започва едно зацикляне, едно грамово сваляне, на моменти се получава и покачване дори или един пълен застой, ако щеш и ако издържиш на този тормоз - защото за мен си е жив тормоз  #2gunfire след 15-20 ден се сваля отново  Peace Също така ти и Тани като ви гледам сте под 60 кг. затова момичета кураж и много силна воля - това са ви последните и най-упорити килограми, ноооо няма начин да няма начин!!!  Heart Eyes

Днес ме направихте много щастлива и причините са хиляди..., но да обобщим... има ви вас, плодувате заедно с мен, има и стари, има и нови момичета... От това плодолечение, което правя вече 7 месеца, де дълго, де кратко... едно разбрах... най-големите си успехи дължа именно на вас  Hug сам не се плодува лесно!!!  Hug Hug Hug

Момичета много ви обичам знайте това, вие сте ми така легнали на сърцето и толкова много ми давате, че не мога да го опиша просто!!!  Hug На моменти ми се иска да ви познавам в реал лайф и да сме на една ръка разстояние и да си пиеме чая и ръФаме ябълката заедно, но и това НЕ е невъзможно, нали?!?  Wink

Лека и благословенна вечер на всички ви и успешен завършек на днешния ви плодов ден  Heart Eyes

# 91
Здравейте, сладуранки!  Hug Heart Eyes
Тези дни нещо хич не ми стига времето, но си мисля много за вас. Не съм ви забравила нито ден.  Two Hearts
Добре дошли на новите попълнения в отбора - Kiss_me, tanyy, Arkana! Успех, момичета! Тук много ще ви хареса - всички плодчета са просто прекрасни - и неусетно ще се разделите с досадните излишни килограми.  smile3525
Зимка, успех, миличка! Heart Eyes Как ми се иска и аз да се включа сега с теб точно на такова стриктно плодуване, макар и за по-кратко. Качила съм пак 2 кг от гадните хапчета.  Rage Но ако сега мина на режим, после всичко ще се повтори, а сега тъкмо се постабилизирах и не ми се иска да развалям нещата. Но съм твърдо тук за подкрепа.  Hug
Блонди, дано с този режим, на който минаваш, да се прибере бързо коремчето и да не си навредиш. Внимавай, мила, с плодчетата и зеленчуците, които подуват и могат да образуват газове.   bouquet
Мирандичка, браво, душицо! Явно вече си "захапала". Успех и без повече черни мисли, нали?! И ние много те обичаме!  Heart Eyes
Тристания, слънце, изобщо не се връзвай на подобни изказвания!  Whistling Не знам от какво са продиктувани, но не граничат изобщо с истината. Едно ще ти кажа - изглеждаш просто страхотно - ето това е истината!  newsm51
Тиквичке, ако ни попрочиташ от време на време и докато си си в БГ, да знаеш, че си мислим за теб и ни липсваш.  Kissing Heart
Целувам ви всички! Много ви обичам! Желая ви една прекрасна вечер с любимите хора около вас!   love001

# 92
Здравейте съкровища! Hug
Аз преди час похапнах пъпешче и то доста НОО сега такъв глад ме гони че нямам думи! ooooh! Направо ужас.Бях се зарекла да не си купувам дини и пъпеши,защото от тях такъв глад ме гони и колкото повече ям повече съм гладна! Crossing Arms #Cussing out Ето и днес съм пак ++1кг плодове  вместо да намалям аз увеличавам количеството! Май трябва да се стегна че ме чака това
Но стига съм се оплаквала.Вие сте ми стимул .  bouquet
Миранди аз и аз никак не спортувам аз да седя нямам сили ,а да спортувам  newsm50  А как издържаш на глада с тези дини и пъпеши не знам,аз за да се на ям поне 3 кг ми трябват newsm62 А между другото и аз съм обещала 10 свалени кг до края на месеца така че трябва да го изпълним!  newsm17
Arkana  добре дошла, винаги можеш да разчиташ на нащата подкрепа! smile3525
tanyy   ти какви плодове похапваш? И как е първия ден?
ZiMa  благодаря ти за инфото ,но и аз като Миранди без кафе и цигари не мога! Flushed
Много минусчета милички и да се хвалите ей!
Имам една идея не знам дали ще я одобрите но все пак да я споделя! Идеята ми е да си направим табличка на тези ,които плодуваме в момента и да се отчитаме на няколко дни или седмица?Така всеки път ,когато влизаме в темичката ще се мотивираме от резултатите.Знам че за тази цел е дневникът но все пак!Какво ще кажете!?
 newsm12
[/color]

# 93
Сън радвам се да те видя мило  Hug Здравето е най-важно,  а с времето съм сигурна че ще свалиш нещичко, не е нужно глад за да успееш, имай търпение..., но ти и здравето ти са най важни  Heart Eyes За "захапването'' искрено се надявам да си права  Hug

Имам една идея не знам дали ще я одобрите но все пак да я споделя! Идеята ми е да си направим табличка на тези ,които плодуваме в момента и да се отчитаме на няколко дни или седмица?Така всеки път ,когато влизаме в темичката ще се мотивираме от резултатите.Знам че за тази цел е дневникът но все пак!Какво ще кажете!?
 newsm12
[/b][/i][/color]

Аз правих такава таблица веднъж и наистина отчета на 5 дни например е най-подходящ за тези спазващи, 5/10/15/20 и т.н. дни на плодове  Peace Като каза "Дневникът" скачай и там ако имаш желание, приемам теб и който иска с отворени обятия  Heart Eyes А за таблицата тук, нека и останалите си кажат мнението  Hug

# 94
Миранди, Sun, Kiss_me, благодаря Ви за милите думи!  Hug

Наистина ще имам нужда от подкрепата Ви. Особено в началото! А пък и след това...
Просто това ограничение до 1 кг за плодовете ще ми е трудно за изпълнение, но ще се постарая! Нали е за хубаво!

А само допреди 3 години, за период от повече от 3 години съм карала само на плодове, зеленчуци, малко сирене, малко ядки и тофу, и си държах 47 кг без проблем. Нито съм ограничавала количества, нито пък съм спазвала часове за хранене. И бях толкова жизнена и емоционално уравновесена. Така ми се иска отново да се върна към този си начин на живот!!!

Просто животът ти става различен, когато се чувстваш добре в кожата си!

Между другото, забелязала съм, че при мен много убиващо апетита действа Топлата вода на гладно. Но не хладка, а по-скоро малко гореща... Просто като идея... Мисля че няма да попречи на този режим.

# 95
Здравейте момичета Simple Smile

искам и аз да се присъединя към вас и надявам се да не е късно. И моята история е супер банална: бременност, килограми, суета, неуспешна борба и така вече близо 3 години- ту нагоре ту надолу. И сега са останали едни 12 кг + които не мога и не мога да преборя, какво ли не правих, диетолози, диети, фитнес абе провал след всичко. Сега и аз съм решила да опитам с плодове, но много ми трябва подкрепа. Благодаря ви предварително Simple Smile

# 96
Здравей  AJ ! Hug
Присъединявай се какво чакаш!Не е късно !На подкрепата ни може да разчиташ 24часа в денонощието!Нали сме затова да си даваме кураж,за да успеем да се преборим с гадните излишни килца!Ти от днес или от утре се присъединяваш?  bouquet

# 97
Здравейте,милички.На мен ми мина депресията заради този идиот брат ми ,напоследък си имам бая  нови обожатели,които ми вдигат самочувствието   newsm08 Килцата са все така 59,а храната все така оскъдна  Rolling Eyes Днес обаче полудях за сладко и половин шоколад си отиде  Banghead
Блондинка в книжарницата,мерси много за успокоението и думите, миличка.Вече му го върнах и продължавам Rage Щом иска война ще я има  newsm65 Цял ден му говоря,че е като бременна жена с четиризнаци и не съм далеч от истината.Но май той е единствен,който се опитва да ми срине самочувствието. Мога да му кажа само фък офф  #Cussing out #2gunfire
Kiss_me,мн добре се справяш.Поне караш несериозните като мен да се засрамят  Embarassed Но след 24 свалени кила като,че ли взех да се уморявам от глада,но и не ям нормално,в смисъл не плодувам,но съм на доста ограничена диета  Rolling Eyes УСпех да си свалиш всичко излишно   bouquet За мъжете си права,гледам аз да си се харесвам,тяхното мнение не важи  Stop Naughty

Миранди,мерси и на теб,мила   bouquet Всички във форума сме готини мацки и понеже го постигаме с много труд и жертви,лесно се обиждаме и засягаме на тема суета   bouquet
Сън,мерси и на теб,мила   bouquet Големи сладурани сте всички и без вас щях да съм си действително онази лоена топка   bouquet

# 98
Докато се наканя да пиша и то кое време стана!
аз снощи се издъних ... #2gunfire #2gunfire #2gunfire
ами тъй като съм слабохарактерна-не успях да устоя на пустия му кашкавал! Mr. Green
ноооо днес,днес съм стриктна и желязна! Peace
цял ден на диня Laughing
айде да ви питам нещо вас по-знаещите
по време на почивката изкарах 7 дни на плодове и понеже нямаше как да се тегля ей така на око си мислех,че съм свалила поне 5кг.дрехите ми хлопат и аз се кефя
да ама като се върнах и кантара показа само -2кг.
сто пъти се качвах и слизах!
строих ги в къщи всички и ги претеглих-ама вярно си показва!
явно съм смъкнала на сантиметри щото наистина който ме види казва,че съм дръпнала
ама много малко ми се видя минуса
и защо така се получи не мога да си обесня?
само да вмъкна,че не съм теглила плодовете-ядях си колкото си искам!
а да видим сега колко ще сваля/ако устискам де/
щото и при мен проблема е в захранването!
успех на всички!

# 99
  • София
Добро утро, момичета!

Първо, добре дошли на новоприсъединилите се - AJ и Arkana, както и на тези, които плодуват вече от ден-два. Ще успеете момичета, всички тук ще се подкрепяме взаимно.

Sun, благодаря ти, мила. Именно защото трябва да внимавам с това какви плодове и зеленчуци хапвам, за това правя такава смесена диетка. На килограми не мърдам много, но....фигурата трябва да си оправя. Карам на обелени праскови, нектаринки и др. подобни и салатки от краставици и домати...Обикновено през деня съм на плод, а вечер като се прибере мъжа ми хапвам с него една салатка. Да видим до къде ще я докараме....Казаха ми, че така или иначе е добре да вземам и еспумизан, та ще трябва да ходя да купувам. Отделно пия и разни хранителни добавки за подобряване на чревната флора и т.н. Абе, нямам думи. Важното е, че така се чувствам по-добре. Опитах на месо и салатки - Е, не става. Не е това моят режим на хранене... Naughty

Mirandi, Aidi4ka, Tristania, Kiss_me и всички плодуващи девойки, успешен ден ви желая и много -  bouquet

# 100
Здравейте днес и от мен мили плодчета.   bouquet
За статистиката като първи ден вчера на обяд хапнах диня. За вечерта си бях приготвила пъпеш, но той се оказа много безвкусен, явно неузрял още и затова минах на грозде. и резултата за първия ден е -0,5 кг. Днес още не съм хапвала нищо. Проблема ми е в цигарите. Намалих ги много, обаче трябва да ги спра.
Вие как сте днес, милички?

# 101
Здравейте момичета  Hug  bouquet Hug

Днеска виждам 79-80 на кантарю, но има наченки на 7'  Crazy (значи - 1 и нещо)

Ден 3: пъпеш ще е  Mr. Green Кажете ми пасирвате ли пъпеш и да става като нектар, сок или нещо течно за пиене, че ми трябва материал за цигарата 15  hahaha (Вчера си намачкаш 1 резен диня и ми дойде супер като сокче, за първи път опитвам това и ми хареса  Peace)

Аркана аз и 2 дена ям по 1-1.200 първите дни яж малко повече, за да свикнеш, ако си много гладна може банани само първите дни или яж пъпеши, дини, поне запълват стомаха добре  Peace А топлата вода си я пий като ти харесва, аз се пробвах, но не ми допада  Sick

AJ добре дошла и успех ти желая   bouquet

Тристания успешни предстоящи начинания от мен  Heart Eyes

Аидичка, ако четеш темата назад аз се дъня от незнам си кога..., важното е да започнеш някак си някой ден  Peace Честито за 1 ти ден на диня, а днес на какво си?  newsm78

Проблема ми е в цигарите. Намалих ги много, обаче трябва да ги спра.

Тани, аз пуша от 10 до 20 цигари дневно, дори и по време на плодолечението Sad Много пъти съм се опитвала да ги спирам, но не мога, най-много ги намалям до 5 дневно, особено след 10'ния ден, когато ми става малко по отпаднало на моменти и пуша по малко, но да ги спра не се получава  Cry Ти по колко пушиш дневно?  newsm78

Кисс ми, Сън, ЗиМа, как сте момичета?  Hug  bouquet Hug

Блонди зехтин слагаш ли към салатите, т.е. овкусяваш ли ги или не  newsm78 Чела съм, че за да се прибере корема (вярно при теб не е от драстично отслабване) трябва да се приема зехтин към салатите, за да се подобри колагена на кожата и той да се стяга вътрешно и да не седи отпуснат  Peace Аз ям салата със зехтин винаги, оцет, сол и т.н. не консумирам  Naughty От толкова свалени кг. до сега и за сега нямам проблеми с отпуснат и издут корем..., проблемна ми е областта от пъпа на долу, ханша т.е. много, ама много е широк...  #2gunfire

Като заговорих за отпусната кожа и т.н. да ви споделя... имаме една позната на 5-6 пъти през живота си е сваляла с по 35-40 кг.  Shocked детско затлъстяване, бременностти, спонтанни аборти Sad и така наняколко пъти с толкова много кг. и на диети с години, абе цял живот... тя е около 30'те и малко и е на диети от 15 год. също като мен..., майка каза, че изглеждала като 45-48 кг. детенце, иначе била към 50 и нещо... Та тя й казала, че първите няколко пъти е нямала проблеми с кожата, но вече след като сега пак е свалила последния път толкова кг. корема и няма прибиране и се замисля за пластична операция и то май не само замисля, а ще я прави... Sad Казвам ви с ръка на сърцето, че много съм се притеснила и за себе си..., ако ей такова нещо ми се случи незнам..., не че не мога да не си направя, но не мога да си го представя, изпитвам ужас и т.н., абе кофти работа Sad
Лек и спорен ден момичета  Hug

# 102
Ето го и лъжливото овчарче  Laughing !
Вчера се издъних... Cry Така че днес пак ми е първи ден. Защо ми е толкова трудно? newsm78 Иска ми се да имах вашата воля! Heart Eyes
Сънче, никакъв глад за теб! Само ядене, пиене и мързел докато се оправиш! Hug
Миранди, някъде четох, че Емилова дава кафе до 3тия ден... Peace За това и аз така правя.
Блонди, оправяш ли се? Heart Eyes
Тристанийке, при теб как върви?

Добре дошли на новите момичета!  bouquet
На всички плодчета пожелавам успешен плодов ден! Wink

# 103
Тани, аз пуша от 10 до 20 цигари дневно, дори и по време на плодолечението Sad Много пъти съм се опитвала да ги спирам, но не мога, най-много ги намалям до 5 дневно, особено след 10'ния ден, когато ми става малко по отпаднало на моменти и пуша по малко, но да ги спра не се получава  Cry Ти по колко пушиш дневно?  newsm78

Миранди, аз миналото лято като правих плодолечението спрях цигарите. Сега обаче нещо не се получава. Преживях тежка загуба  (май месец) и от тогава пак ги подкарах. Все се заканвам да ги спра отново и това в къщи не е проблем. Обаче като дойда на работа и с колежките а една, а още една и така ги докарвам до десетина. Усещам понякога, че ми пречат. Беше ми добре и без тях. Сега имам голяма надежда да успея пак да ги спра, поне като изляза отпуска, макар че ще ходим на море и там .... е трудно. Изобщо в един кръг се въртя с тези цигари. И все си викам от утре и това утре не идва.   ooooh!

Успех на всички плодчета  Heart Eyes

# 104
Извинете ме, но като новак нещо с цитата не ми се получи.
   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт